Şimdi Ara

kırılan avea kartımı bantla yapıştırarak kullanmak ve habersiz ada açılan simkartlar dikkat!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sim kartım yanlışlıkla kırıldı.Avea bayine giderek 8 ytl vermek değilde kimlik fotokopimi vermek işime gelmedi gazetede hergün habersiz adına hat çıkarılıp başına bela alanları okuyoruz bende ince bit bantla iki parçayı yapıştırdım ama şansımı kart tam oratadan ikiye bölünmemişti.Çip bölgesine kadar olan o yerden kırılmış aynen benim ki gibi sizin başınıza geldiyse bunu deneyebilirsiniz ama ne olur kimlik fotokopinizi her yere vermeyin şikayetvar.com'da bir vatandaş kimlik fotokopisi ile habersiz olrak 61 tane hat açıldıgını söyleyip yardım istemiş.

Avea'da adınııza simkart açılıp açılmadıgını ogrenmek itiyorsanız nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisi ile bir dilekçeyi avea'nın verecegını numaraya fax layın diger operatorleri bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azına vurcam bitane -- 12 Ağustos 2007; 18:42:09 >

• ben kimlik fotokopisi vermeden aveadan yedek hat aldım.Kimliği adama verdim bilgileri girdi yedek hattrın teslim alındığına dair bir imza 15 dakka sonra hattımla arama yapabiliyordum.Avea söylediğiniz uygulamayı değiştirdi galiba.Bundan o sonuç çıkıyor.
  • BEN ESKİ NUMARAMI ÇIKARMAK İSTEDİM BENDEN 18 YTL TALEP EDİLDİ BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU
  • 2ay önce kaybolan hattımı kimlik fotokopisiyle beraber 9liraya değiştirmiştim ve hat 5dakika sonra açılmıştı.
  • Bende de kaybolan hattı yeniden çıkarmak için 10 YTL istemişti Avea bayi. Demekki tutturabildiğine
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Bende de kaybolan hattı yeniden çıkarmak için 10 YTL istemişti Avea bayi. Demekki tutturabildiğine

Burda iş Avea Bayilerine kalıyor.Kimi 10 kimi 5 ytl istiyor.Yani Avea'nın bu işle doğrudan ilgisi yok.Avea adına iş yapan bayiyle ilgili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Bende de kaybolan hattı yeniden çıkarmak için 10 YTL istemişti Avea bayi. Demekki tutturabildiğine

Burda iş Avea Bayilerine kalıyor.Kimi 10 kimi 5 ytl istiyor.Yani Avea'nın bu işle doğrudan ilgisi yok.Avea adına iş yapan bayiyle ilgili.

avea bayileri sanki aveadan bağımsız çalışıyor abi vodafoneye bitiyorum halkla ilişkiler konusunda adamlara helal olsun varsın çekmesin adamların centilmenliği bile yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.