Şimdi Ara

Kırmızı Boya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün tekrar olduğu için merak da ettiğimden sormak istedim.

Kırmızı Boya?

Kırmızı Boya?

bu kırmızı boyalar neden oluşuyor? sağda da önceden oluşmuşu var, bugün de soldaki iki kısımda oldu. kırmızı bir araba kapı açarken benim araca çarptığı için mi yada başka bir şey çarpıyor da benim aracın alt boyası kırmızı felan mı? rengarenk oldu kapı

son olarak arabanın durduğu yere bir kamera bakıyor uğraşmaya değer mi ki kim yaptı felan.

• Daha onceden oldu da sildgnz halde tekrardan mi meydana geldii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik lekesi gibi
  • hayır, arabayı bırakıyorum geri dönüyorum ve böyle buluyorum, kapı çarpmasından mı oluşur böyle onu merak ediyorum
  • Surtme izlerine bakilirsa aracin arkasindan onune dogru bir iz olmus. Buyuk ihtimal yandaki arac kapiyi acarken sizin araciniza surttu ve boyasi gecti. Eger avm otoparkinda olduysa bu alisveris arabalarinin tutulan yerlerinin koseleri kirmizi oluyor gordugum kadariyla onunla da bir darbe almis olabilir

• Bayanın biri dikkatinizi çekmek için iz bırakmış sanırım

• Araç nasıl bir ortamda bilmiyorum ama... Bisiklette sürtmüş olabilr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gri Tonlarda Boya Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapı izine benziyor...Yanında park eden kırmızı arabaların fazla açılan sizin kasaya değen kapısı gibi...
  • 1 defada olmamış. Çünkü yan dikiz aynasının yakınlarında da bir iz var. Ancak bu iz daha önce silinmiş, çıktığı kadar bırakılmış gibi. Eğer daha önceki de aynı yerde oldu ise kameraları kontrol ettirin derim. Çünkü aynı kişi ikinci defa kapılarını sizin aracına vurmuştur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.