Şimdi Ara

kırmızı buff ve mavı buff kaç dk da bi çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jungle oldugum zaman adam buffları çalıp gidiyor gıllik olan yaratıkları ellemiyor haritadan bakıyorum iyi buff gelmiş gidiyom bi bakıyom gıllik yaratıklar var mal gibi kalıyorum :S

• Oldu o zamaaaaaaan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufakları kestiğin andan 5dk sonra cıkar. Dragon 6 dakika, baron ise 7 dakika spawn süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

http://lmgtfy.com/?q=lol+buff+s%C3%BCreleri

• spwan surelerini bilmeden jungle oynuyorsun demek
    .
    telefonun ios yada androidse(windows phonelard varmi bilmiyorum ama vardir) bir suru uygulama var jungle timer falan yaz cikar teoride op fakat kullanim olarak cöp hepsi bi kac oyun onlarla dene zamanla silersin uygulamayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 22 Kasım 2013; 12:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adama Benzemez

jungle oldugum zaman adam buffları çalıp gidiyor gıllik olan yaratıkları ellemiyor haritadan bakıyorum iyi buff gelmiş gidiyom bi bakıyom gıllik yaratıklar var mal gibi kalıyorum :S

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Ufakları kestiğin andan 5dk sonra cıkar. Dragon 6 dakika, baron ise 7 dakika spawn süresi.

İlk ufakları kesersek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

quote:

Ufakları kestiğin andan 5dk sonra cıkar. Dragon 6 dakika, baron ise 7 dakika spawn süresi.

İlk ufakları kesersek ?

(qapaq)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4slipshod -- 22 Kasım 2013; 12:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

quote:

İlk ufakları kesersek ?

Okuduysan ilk cümlede ufakların bırakıldıgını yazmış arkadaş.
  • gıllik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.