|
Bildirim
Kodexin yolu gözüktü.
|
Zamanlama da o kadar manidar ki tam gündemin üzerine yakalıyorlar tesadüfün bu kadarı. |
Esasen butip dolandırıcılara para kaptıranlara pekte üzülmüyorum açgözlü olmanın kolay para kazanmanın neticesi bu olsa gerek.
|
Olay kolay para kazanmak değil dostum, millet çıkar yol arıyor. Bence hepsini aynı kefeye koymamak lazım. Benim hissem yoktu ama yinede üzüldüm. İnsanlar geçim sıkıntısı ile bopuşmaktalar. 3, 5 bişeyler yapıp daha güzel şartlarda yaşamak istiyorlar. Şu an anca kredi kartı ödemekte benim maaşım. Geçen ay elektrik parama maaş yetmedi, hisselerden biraz para kazandım faturamı ödedim. Yani sözün kısası insanlar ailesiyle biraz daha güzel hayat yaşamak için bişeyler kazanmaya çalışıyorlar. Yani bu tip dolandırıcılara para kaptımaya üzülmüyorum deyip açgözlü diyerek herkesi aynı kefeye koymamak lazım. Allah sabır versin.
|
Planlı yakalanma değilse ben de bişey bilmiyorum. |
Aç gözlülükle ilgisi yok; Türkiye'de normal yollardan, çalışarak, insanların hayallerini gerçekleştirmesi mümkün değil.
|
sülü ?
|
Hayatın olağan akışına aykırı cezalar son bulmalı. Tüm suçlara tek tip ceza (özgürlükten mahrum bırakma) uygulaması son bulmalı. 40 bin yıl cezaya sanıklar bile gülmüştür. Daha gerçekçi cezalar verilmeli. Ceza hukuku bi gözden geçirilmeli.
Bir seri katil, bir tacizci, bir vatan haini ile bir baklava hırsızına aynı tip ceza verilmesi kadar bu dünyada saçma bir şey yok. Özgürlüğünden mahrum bakıyorsun ama milletin parasıyla bu şerefsizleri yedirip içiriyorsun. Yatacağını sağlıyorsun ve onu koruyup kolluyorsun. Bu saçmalığa bir son verilmeli artık. |
Şeriat böyle değil işte. Tamamen kısasa kısas. Hapis cezası yok islamda.
|
|
Coin'lerin değeri artmayınca pes etti galiba. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ağustos 2022; 13:21:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_47 -- 30 Ağustos 2022; 13:24:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zamanlama da o kadar manidar ki tam gündemin üzerine yakalıyorlar tesadüfün bu kadarı. |
Planlı yakalanma değilse ben de bişey bilmiyorum. |
Geçim sıkıntısı çeken insan evini satıp buraya yatırır mi ? Hadi 10-20 oynadın 500 bin nedir ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|