Şimdi Ara

Kırmızı et yemek istiyorum ama yiyemiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Urfa kebap bile yiyemeyen adam bundan sonra zaten et yiyemez.Acisiz kemiksiz baharatli lokum gibi et,nesi istifra ettirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    sonuçta bitki de bir canlı ve onu öldürüyorsun bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Dakika Arkadaslar

Dogada insanlardan baska hepcil hayvanlar da var. Ot yiyerek yasamini surdurebilecekken et de yiyorlar. Bunu kucuk buyuk ayirt etmeden yapiyorlar. Belli bir buyukluge ulasan hayvanlara, eziyet edilmeden canini olabildigince acitmadan (tek bicak gibi yontemlerle) kesilip yenilmesinde bir yanlis yoktur. Veganlik ve vejeteryanlik, insanin hem kendinin hem de doganin dengesini bozmasina orneklerdir. Gunumuzde bircok zalim firmanin hayvanlara yaptigi iskence yontemlerini ayri tutuyorum. Allahin laneti onlarin uzerine olsun. Dediklerimi objektif bir gozle okumanizi rica ediyorum.

Escinsellik de oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yemeyin zaten. Cebe de kalbe de zarar

• ben de bi sorunumu söylim bari , ne bulsam yerim ama yumurta 2 tane zor yiyorum napıcam agaa spor yapıyoz millet 5 tane atıyor tık yok bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ben de aynı senin gibiyim ben de daha çözemedim vegan falan değilim ama istesem de yiyemiyorum midemi bulandırıyor kokusu kayış gibi yapısı falan.
    Yanıt verenlerin hepsi neden süper zekalı acaba adam ben et yiyemiyorum çözüm bulun diyor siz et ye diyorsunuz töbe Allahım...
  • Milletdeki derde bak millet açlık ile savaşıyor. Sen gelmişin saçma saçma şeyler soruyorsun.gelip gelip her şeyi sormayın foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 5 Kasım 2019; 16:27:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevmiyorsan yeme sorun yok ki burada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.