Şimdi Ara

Kırmızı et yemek istiyorum ama yiyemiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Et dedinizde aklima gece hafta nusrette yedigim new york steak geldi
    Ulan bak nasil canim cekti simdi
    fiyatı ne kadardı? 50 100 ? O paraya 1 hafta eve kıyma alınır her yemeye katılır lan.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    180 liraydi moruq benim icin önemsiz cok cuzi bir rakam
  • Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    Dogada insanlardan baska hepcil hayvanlar da var. Ot yiyerek yasamini surdurebilecekken et de yiyorlar. Bunu kucuk buyuk ayirt etmeden yapiyorlar. Belli bir buyukluge ulasan hayvanlara, eziyet edilmeden canini olabildigince acitmadan (tek bicak gibi yontemlerle) kesilip yenilmesinde bir yanlis yoktur. Veganlik ve vejeteryanlik, insanin hem kendinin hem de doganin dengesini bozmasina orneklerdir. Gunumuzde bircok zalim firmanin hayvanlara yaptigi iskence yontemlerini ayri tutuyorum. Allahin laneti onlarin uzerine olsun. Dediklerimi objektif bir gozle okumanizi rica ediyorum.
  • arkadaşlar herkes normal bişey gibi yazmışda nasıl et yiyorsunuz ülke bu haldeyken? kıymayı bile görürsem sevinir hale geldim ,herkesmi zengin forumda
  • Bizim evde sadece babam et yiyor.O yuzden kurbanlık et 1 sene boyunca yetiyor babama.Kasaptan falan almıyoruz hiç.
  • Et neye benziyordu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20D2C3EB3

Bizim evde sadece babam et yiyor.O yuzden kurbanlık et 1 sene boyunca yetiyor babama.Kasaptan falan almıyoruz hiç.
    senin almama sebebin fakirlik değilki

doktormusun
  • Yok hocam ben sınav bölümünde takılıyorum daha 19 yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20D2C3EB3

Yok hocam ben sınav bölümünde takılıyorum daha 19 yaşındayım.
    nikini değiştir
  • Emredersiniz efendim.
  • Ben de aynı duyguyu sebze yerken yaşıyorum.Midemi bulandırıyor.Zorluyorum kendimi ama yok,yiyemiyorum.
  • Millet parasizliktan yiyemiyor adamdaki lükse bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

180 liraydi moruq benim icin önemsiz cok cuzi bir rakam
    30 euro anca ediyo lan fakir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

30 euro anca ediyo lan fakir

Uff acliktan nefes kokun buraya kadar geldi iban verde bi 100 lira ates edeyim git karnini doyur
  • Ben de Kurban Bayramı'nda o kurban etini yiyemiyorum. Evin içine sinen o kokusu mide bulantısı yapıyor. Normal günde rahatça yiyorum. Benimkisi tamamen psikolojik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

Siz et yiyesiniz diye yeni dogan yavruyu annesinden ayiriyorlar. Haberiniz var mi? Sizin cocugunuzu dogar dogmaz alip kesseler ne hissederdiniz? Vegan olun, elinizi kana bulamayin.
    kardeş öyle bşey yok ya biz besicilik yapiyoruz sana körpe kuzu dedikleri kocaman koyun
    yeni doğan yavruyu annesinden ayırıp kesmek meneviyatı bir kenara ticari olarak zarardır ondan ne et çıkacak ki
    yeni doğan sağlıklı buzağı 40 kg kuzularda ise 4-5 kilo yarısı sakatat olsa satılacak neyi kaldıki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Et yemiyenin agiz tadi yoktur arkadas.
    Aynen mesela ben et yapıldığı zaman sağlam gömüyorum.Makarna gibi hamur besinlerde o kadar iştahlı olmuyorum mesela
  • Koyun ye sert olmaz
    Keçi sert ama kokusu daha farklı
    Dana yemedim bizim köyde eskiden tavuk balık dana vs yenmezmis sadece küçükbaş
  • Koyun kokuyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

Bitkinin merkezi sinir sistemi mi var. Once adam gibi dusunmesini ogren, bitkiyle hayvani ayni kefeye koyarak verdigin ornegi kucuk cocuk vermez be yuh!

"Earthlings" adli belgeseli izle. Kac dakika dayanabileceksin merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam siz belgesel filan seven birisine benziyorsunuz

TEDyoutube
    Electrical experiments with plants that count and communicate | Greg Gage
    https://www.youtube.com/watch?v=pvBlSFVmoaw

su linki birakayim suraya, Ingilizceniz yoksa Turkce altyazili olarak izleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.