SMs ile etebligat geldi, edevlete baktım kırmızı ışık cezası var ama sonrasında fotograf geliyormu biliyormusunuz |
Kırmızı ışık cezası
-
-
-
Seninki guzel cikmamis.
Sen bir daha cektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 28 Kasım 2022; 15:39:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kabak gibi kırmızı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bundan sonra kırmızı işıkda geçerken bi daha düşünün cezası 3 katına cıktı.
-
Gelen tebligatta 2 fotoğraf oluyor. Kırmızı ışık öncesi ve sonrası.
-
Ben gecmedim hanim sabah 7.30 da okula giderken gecmis ama saridan kirmiziya dondugunde gectim diyor. Hep ayni yerden ayni sekilde gectigimiz cok olmustur. Etrafta extra bir kamerada yok, bakalim foto gelecek mi yoksa cari acikmi kapatiyorlar gorecegiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün de bana geldi ya hiç farkında bile değildim büyük ihtimalle sarıda geçmişim süpriz oldu. e devletten gördüm eve foto gelirse yazarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 28 Kasım 2022; 18:37:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kabak gibiyse yeşil de geçmiştir
-
Ankara'da özellikle sıkça başıma gelen olay
50 km hızla gidiyorum
200 metre önümde ışık yeşil var, iyi lan diyorum hızımı azaltmadan devam ediyorum
100 metre kalıyor, gözüm ışıkta
50 metre kalıyor, gözüm hala ışıkta
30 metre kalıyor, birden namussuz yanıp yanıp sönmeye başlıyor
Frene bassam zaten duramam ama geçerim diyorum,
Son 10 metre kala tak kırmızı oluyor,
Ben de frene basıyorum ama nafile geçmiş oluyorum
Bir de yeşil dalga diye bir şey yok yalan dolan.
Eşrf bitlis caddesi ve devamında Gülhane caddesi var, Yeşil dalga yazmışlar. Denemek için orada yazan hızla gittim. Yeşil yandı, hıza sabitledim.
Dİğer ışığa gelene kadar tekrar kırmızı yandı. Yanımdan millet 100 ile 120 ile tırıs tırıs geçtiler gittiler
-
2 seferdir kırzımıda geçtim diye fahri mufettiş ceza yazdırıyor, mahkeme gittim itiraz için ama nafile. Araç plakası ve rengi dogruysa fotograf istemiyoruz diyor hakim. Sadece geçenlerde yine tehlikeli şerit degiştirmeden fahri müfettiş yine yazmış ceza, itirazım kabul oldu, detay vermedigi için, ne tehlike arz ediyor detaylı açıklama yapılmadı diye hakim iptal etti cezayı. Bıktım bu fahri müfettişlerden, kafalarına göre gıcık olduklarına ceza yazdırıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 11 Şubat 2024; 13:47:17 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Seninki guzel cikmamis. Sen bir daha cektir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X