Şimdi Ara

KIRMIZI IŞIK FACİASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Geçen Çarşamba Sabahı Babam Kalp Krizi Geçirdi,Önce Yakındaki Bir Devlet Hastanesinin Aciline Yetiştirdik,İlk Müdahelenin Ardından Ambulansla Koşuyolu Kalp Hastanesine Sevk Ettiler.Yolda Kaza Yüzünden Trafik Tıkandı(Bilenler İçin Kaza Kartal Köprüsü Civarında Tıkanıklık Pendik Köprüsünden Başladı)Ambulans Şöförü Son Anda Telsiz Anonsunu Farkederek Kazanın Büyük Olduğunu Anladı ve E-5'ten Ayrıldı,Ara Yollardan O Tıkanıklığı Aşıp Bizi Dakikalarla İfade Edilecek Bir Zamanlamayla Hastaneye Yetiştirdi.Bunu Anlatmamın Sebebi Şu; Kaderde Yaşayacak Gününüz Varsa Başımıza Gelen Olayda Olduğu Gibi Bir Vesile ile O Sıkıntıdan Kurtulursunuz.Ancak Bu Kazada Sürücü Dik Bir Yokuşu Sabahın Köründe Bariz Kırmızı Işık Yanarken Tam Gaz Çıkmış ve Hiçbirşeye Aldırmadan Yaya Geçidine Dalmış Resmen,Bu Olayın Yanlızca ve Yanlızca Kaderle,Yazgıyla Açıklanması Mümkün Değil,Hukuken Nasıl Tanımlanır Bilemem Ama Bu Resmen Bir Cinayettir Bana Göre.Evet Bir Açıdan Bakınca da Kaderdir Elbet Ama Fazlaca Ulvî Kavramlarla Açıklayacaksak Herşeyi O Zaman Kanunlara,Bilimsel Gerçeklere,Kurallara Dayalı Toplum Düzenine Gerek Yok,Hepimiz Herkes Afedersiniz Koyun Sürüsü Gibide Yaşayabilir Demektir.

Merhumeye Rahmet,Yakınlarına da Sabırlar Diliyorum.Allah Hem Yaya Olarak Hemde Sürücü Olarak Bizleri,Sevdiklerimizi Bu Tür Kazalardan Esirgesin.

Arkadasim cok büyük gecmis olsun. Babanin durumu iyiye gittiyine sevindim . Gercekten bir insanin alin yazisi ve kaderi neyse o olur, onun önüne gecilmez malesef.

Saygilar

Allah Razı Olsun Çok Sağolun.Aynen Dediğiniz Gibi Kaderde Ne Varsa O Olur Yapabileceğimiz Çok Fazla Birşeyde Yok Tabi Fakat Herşeye Kader Diyerek Herşeyi Peşinen Kabullenerekte Yaşanmaz Bence.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.