Şimdi Ara

Kırmızı kart neden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "ULUSOY İSTİFA" lar ile inlettik kadıköyü
    "Bülent GOL GOL GOL" ler de cabası..
  • o anın fotosu war mı arka plan yapcam onu adama ırkçı laf atmışlar bence appiah haklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

o anın fotosu war mı arka plan yapcam onu adama ırkçı laf atmışlar bence appiah haklı

Irkçı hakaretlere af yok bu sene bildiğim kadarıyla. 3 puanı silme olayı varmış. 3 kere tekrarında bi alt lige düşürülme!
  • bi de zidane nin ki gibi GIF bulunursa ii olur walla
  • yaw ne taklitçi milletiz geleni de kendimize benzetiyoruz.

şimdi önüne gelen kafa atıcak karşısındakine,bahane hazır."bacıma küfretti".."bana pis zenci dedi" "kaşının üstünde gözü vardı".
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yaw ne taklitçi milletiz geleni de kendimize benzetiyoruz.

şimdi önüne gelen kafa atıcak karşısındakine,bahane hazır."bacıma küfretti".."bana pis zenci dedi" "kaşının üstünde gözü vardı".

Sen nerden biliyorsun demediğini ? Ayrıca sen appiah ın daha önce buna benzer birşey yaptığını hiç gördün mü ?

Burada taklitçi varsa o da emre toroman dır sanırım materazziye özendi.
  • o değil de karttan sonra tuncay zor zaptetti appiah'ı.bıraksa dağıtacaktı hakem 3 lüsünü şaka bir yana bence de kırmızı kartlık birşey yok ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

quote:

yaw ne taklitçi milletiz geleni de kendimize benzetiyoruz.

Sen nerden biliyorsun demediğini ? Ayrıca sen appiah ın daha önce buna benzer birşey yaptığını hiç gördün mü ?

Burada taklitçi varsa o da emre toroman dır sanırım materazziye özendi.

peki sen dediğini nerden biliyorsun avukat kardeşim,Appiah dedi diyemi?
    ya bazen sırf muhalefet olmak için yazı yazıyorsunuz buraya.ben ne diyorum sen ne yazıyorsun...ben bahaneler çoğalacak diyorum,arada gerçek olanı sahte olanı ayırt edemeyeceğiz...

Appiahın adamın bacaklarına dalıp paçayı zor kurtardığını çok gördüm bu arada kafa atmasına gerek yok.hırslı bir arkadaş ama bu hırsını dengelemeyi bilmiyor,birinin kafasını gözünü yaracak birgün.yada ayağını kıracak...

• sen muhalefet olmuş olmadınmı şimdi
    quote:

peki sen dediğini nerden biliyorsun avukat kardeşim,Appiah dedi diyemi?
    ya bazen sırf muhalefet olmak için yazı yazıyorsunuz buraya.
  • ya arkadaşım iki kişi konuşurken girmeyin araya ya
    ha öyle oldum ne oldu şimdi?..
    hey Fesuphanallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

ya kafa atmak isteseydi çok rahat atardı ayrıca rakibi de tam o anda onu itti ya ikisine de kırmızı kart ya da uyarı olmalıydı ama ulusoyun hakemleri ne yaparsın?!

iyide dostum bende fenerliyim ama biraz objektif ol appiahın topla ilgisi olmayan bi pozisyonda topsuz alanda adama kafa atma teşebbüsünde bulunuo bence kırmızı doru ama bn olsam 1 maç ceza verirdim çünkü bide appiah gibi adam atmak istese atamaz mı kafayı yani adamın ağzının burnun yerini değiştirir

• ahmet çakar da yazdı bugün adama kafa atsa yere yığılırdı diyor..

ayrıca alex'in verilmeyen bir penaltısı da var,tuncayın direkten dönen topu tv'de bir kere izlettirildi gol gibi geldi bana ama yakından görmek lazım bu arada 59. dk'da aurelionun yaptığı hareket de penaltıbu penaltıyı vermek o statta yemedi açıkça söyleyeyim

rüştüye de niye sarı kart verdi anlayabilmiş değilim..
  • Ahmet ÇAKAR: Kırmızı kart yanlıştı

KIRMIZI kart kararı yanlış. Appiah ile Emre karşılıklı horozlanıyorlar. Appiah kafayı vururum diyor ve göğse doğru hamle yapıyor ama kafa vurmuyor. Kafayı vursa adamı düşürür. Eyisoy, Appiah vurdu zanetti ancak yanlış bir kanıya vardı. (Aurelio ile Cenk'in pozisyonu için) Aurelio ile Cenk İşler'in pozisyonu çok kritik. Demirlek iyi süzdü. Aurelio Cenk ile belki de aynı anda topa hamle yapıyor anca Aurelio, topa salise farkla önce dokunuyor. Pozisyonda faul yok. Hakemin devam kararı doğru. (Lazarov-Aurelio pozisyonu için) Aurelio'nun Lazarov'a yaptığı müdahale penaltıyı gerektirir. Hakem Demirlek penaltı kararı vermeliydi.
  • quote:

ya arkadaşım iki kişi konuşurken girmeyin araya ya
    hey Fesuphanallah...

Ne demek ya iki konuşurken araya girmek? Burası forum kardeşim özel konuşucaksan git özelden konuş. Birşey yazıyorsan herkesin cevap verebileceğini bileceksin ya da bu diyardan gideceksin.
  • o didişme her maçta oluyor hakemin yapması gereken uyarmak olmalıydı yada en ağırı sarı kart ama ikisine birden yanlış yaptı hıncal ve tarikatının hoşuna gitmek için kadıköyde kahraman olmak istiyorlar.
  • beyler alex in pozisyonu net penaltı vede sarı kart o emre toromanla aurelio da çok sert hareketler yaptılar yani bn o emre nin kırmızı yemesini beklerdim 2 .sarıdan hakem çok göz yumdu direktenki top banada garip geldi yani bi daa görürsem daa net bilgi verebilirm.
    ama appiah olayı ayrı orda kesin yardımcı appiah kafa attı dedi apiiah kafa atsa adamı hastaneye ziyarete giderlerdi be ama sonuçta teşebbüste bulundu bide topsuz alanda bnce doru karar ama en fazla 1 maç ceza verilmesi doru olur

appiah demişki bana ırkçı söylemlerde bulundu demiş. emrede demiş appiah bana küfretti suratımı tırnakladı sora kafa atmaya çalıştı demiş yani ikisinden biri yalan sölüo ama bn appiahın öle bi hareket yapcanı hiç düşünmem yani durduk yerede nie kafa atsınki demekki bişe var orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 6 Ağustos 2006; 11:24:47 >
  • Ben Appiah ın juvede olsun italyada olsun kart gördüğünü hatırlamıyorum çok temiz oynar efendidir...

Burada iki sebep var sanırım, ya gitmek istiyor harbi Roma filan transferi yattı;

ya da ağır bir hakaret yedi, Toraman ırkçı söylem yaptı Fransa maçından görüp
  • edindiğim bilgiye göre ırkçılık yapmış. kara köpek demiş.
    eğer doğruysa emre toramana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 6 Ağustos 2006; 14:18:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

quote:

ya arkadaşım iki kişi konuşurken girmeyin araya ya
    hey Fesuphanallah...

Ne demek ya iki konuşurken araya girmek? Burası forum kardeşim özel konuşucaksan git özelden konuş. Birşey yazıyorsan herkesin cevap verebileceğini bileceksin ya da bu diyardan gideceksin.

ya ne diyosun kareşim ya ne neeee?
    işine bak diyorum sen niye atlıyorsun mevzuya seninle ne alakası var bizim konuştuğumuz mevzunun?
    bu diyardan gidecekmişim,olur...

illa kafa atması gerekmiyor o şekilde hareket yaparsa centilmenlik dışı hareket oluyor.
    yeni kurallar çok ağır,daha dikkatli olacak futbolcu.
    50 bin kişi benim arkamda deyip horozlanmayacak.
    ama bu aradaEmre de öyle bir söylemde bulunduysa araştırılsın gerektiğinde 6 ay sahadan uzaklaştırılsın...

bu sporu savaş haline getirenlerin Allah belasını versin diyerek son sözümü söylüyorum...

• appiah kafa atma teşebbüsünde bulunmadı. adam vurmak isteseydi her türlü vururdu. emre orda geri filan gitmiyoki kaçırsın adam hedef tahtası gibi duruyodu. kafasını aşağıya doğru indirip kafayı vururum demiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.