Şimdi Ara

Kırmızı kart neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Appiah neden kırmızı kart aldı izleyen varsa bi söylesin

• kafa atmaya çalışmış oturtamayınca ellerinide kullanmış malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

kafa atmaya çalışmış oturtamayınca ellerinide kullanmış malesef...
    haydaa appiah yapmazdı öyle şey

neyse artık olan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

kafa atmaya çalışmış oturtamayınca ellerinide kullanmış malesef...
    Yapma yaa zaten diyodu zidane nın yerinde ben olsam bende kafa atardım diye ilk maçtanda atılmazki kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed of sound

Yapma yaa zaten diyodu zidane nın yerinde ben olsam bende kafa atardım diye ilk maçtanda atılmazki kardeşim

Alıntıları Göster
    ya kafa atmak isteseydi çok rahat atardı ayrıca rakibi de tam o anda onu itti ya ikisine de kırmızı kart ya da uyarı olmalıydı ama ulusoyun hakemleri ne yaparsın?!

• quote:

Orijinalden alıntı: speed of sound

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: speed of sound

Dogru Diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Taçsız_Kral

quote:

Orjinalden alıntı: speed of sound

Dogru Diyosun

Alıntıları Göster
    Kafa kafaya gelmişler, zidane ın kafasını örnek olarak alırsak sarı kart bile çıkmamalıydı. Ama kırmızı çıktı diye hesap sorulamaz, cezada 1 maçtan yukarı olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 5 Ağustos 2006; 22:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopasa

ya kafa atmak isteseydi çok rahat atardı ayrıca rakibi de tam o anda onu itti ya ikisine de kırmızı kart ya da uyarı olmalıydı ama ulusoyun hakemleri ne yaparsın?!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

taraftar zaten appiah kırmızı kart gördükten sonra "Ulusoy İstifa" diye bağırdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

taraftar zaten appiah kırmızı kart gördükten sonra "Ulusoy İstifa" diye bağırdı...

Alıntıları Göster
    Appiah a emre siyahi olmasiyla ilgili hicte iyi olmayan sozler soylemesinden dolayi olay bu dereceye gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 5 Ağustos 2006; 23:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Appiah a emre siyahi olmasiyla ilgili hicte iyi olmayan sozler soylemesinden dolayi olay bu dereceye gelmis.

Alıntıları Göster
    deniz türker'in dediğine göre appiaha ırkçı söylemde bulunulmuş..

ulusoy olsun olmasın...ligin en büyüğü biziz dün Gs'yi seyrettikten sonra bu açıkça belli oluyor..

BEKLE BİZİ KİEV!

• quote:

deniz türker'in dediğine göre appiaha ırkçı söylemde bulunulmuş..

ulusoy olsun olmasın...ligin en büyüğü biziz dün Gs'yi seyrettikten sonra bu açıkça belli oluyor..

BEKLE BİZİ KİEV!

Alıntıları Göster
    valla zidane ye haklı demiştim hatta az bile yaptı demiştim.Bunun da ondan pek farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

valla zidane ye haklı demiştim hatta az bile yaptı demiştim.Bunun da ondan pek farkı yok.

Alıntıları Göster
    Kafayı vurdumu??? Ben özetlerden izledim dogru düzgün göstermediler bile.Bana vuramadı gibi geldi gerçi teşebbüs etmek de kırmızı kart ama vurdumu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Kafayı vurdumu??? Ben özetlerden izledim dogru düzgün göstermediler bile.Bana vuramadı gibi geldi gerçi teşebbüs etmek de kırmızı kart ama vurdumu merak ettim

Alıntıları Göster
    bence kafa vurmadı vurmayı düşündü ama aşağıya doğru indirdi kafasını yabni adama bi müdahale gelmedi. ayrıca pozisyonu izlediyseniz ikisi birbirine doğru bişeyler diyerek geliyor.
    appiah 'ın dediğine göre ırkçı söylemlerde bulunmuş şimdi federasyon uygulasınn bakalım yeni kurallarını
    uygulamazsa federasyona üçkere

• quote:

Orijinalden alıntı: egulova

bence kafa vurmadı vurmayı düşündü ama aşağıya doğru indirdi kafasını yabni adama bi müdahale gelmedi. ayrıca pozisyonu izlediyseniz ikisi birbirine doğru bişeyler diyerek geliyor.
    appiah 'ın dediğine göre ırkçı söylemlerde bulunmuş şimdi federasyon uygulasınn bakalım yeni kurallarını
    uygulamazsa federasyona üçkere

Alıntıları Göster
    maçtan geliyorum biraz önce döndüm appiah atılınca ortalık yıkıldı appiah we ulusoy istifa diye inlettik stadı onun dışında maç süperdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Alıntıları Göster
    appiah iki kez kafa atmaya teşebbüs gibi bi hareket yaptı ve kırmızı normal. ulusoy istifa demek komik bu pozisyona bakıp. bana göre erciyesin bir penaltısı verilmedi. ha verilse nolcak bişey olmaz ama fb aleyhine olsa hakemler verir çatır çatır penaltıyı. hakemler bence ilk haftada şu ana kadar baya iyiler. özellikle yan hakemler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1959

maçtan geliyorum biraz önce döndüm appiah atılınca ortalık yıkıldı appiah we ulusoy istifa diye inlettik stadı onun dışında maç süperdi...

Alıntıları Göster
    İlk dakkalardaa çektiği şut bombaydı yalnızz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 6 Ağustos 2006; 0:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

İlk dakkalardaa çektiği şut bombaydı yalnızz!!

Alıntıları Göster
    O ne be. İzledim de oda kafa atmak mı yani?

Orda ikili mücadele var bi kerem!

• quote:

Orijinalden alıntı: somali

appiah iki kez kafa atmaya teşebbüs gibi bi hareket yaptı ve kırmızı normal. ulusoy istifa demek komik bu pozisyona bakıp. bana göre erciyesin bir penaltısı verilmedi. ha verilse nolcak bişey olmaz ama fb aleyhine olsa hakemler verir çatır çatır penaltıyı. hakemler bence ilk haftada şu ana kadar baya iyiler. özellikle yan hakemler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Orjinalden alıntı: somali

Alıntıları Göster
    appiah kafa atsaydı o adam yamulurdukafa atar gibi yaptı ayrıca o anda rakip de onu ittirdi bence ikisini de uyarıp geçirebilirdi ya da ikisine de kırmızı vermeliydi

• quote:

appiah kafa atsaydı o adam yamulurdukafa atar gibi yaptı ayrıca o anda rakip de onu ittirdi bence ikisini de uyarıp geçirebilirdi ya da ikisine de kırmızı vermeliydi

Alıntıları Göster
    quote:

ya kim kafa atsa karşıdaki yamulur da atmakla atmaya teşebbüs aynıdır saha içinde. diğer adama niye kırmızı vercek onu da anlamadım. itti diye sarı verilirdi en fazla.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.