Şimdi Ara

Kırmızı kart neden (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

quote:

ya arkadaşım iki kişi konuşurken girmeyin araya ya
    ha öyle oldum ne oldu şimdi?..
    hey Fesuphanallah...

Ne demek ya iki konuşurken araya girmek? Burası forum kardeşim özel konuşucaksan git özelden konuş. Birşey yazıyorsan herkesin cevap verebileceğini bileceksin ya da bu diyardan gideceksin.

ya ne diyosun kareşim ya ne neeee?
    işine bak diyorum sen niye atlıyorsun mevzuya seninle ne alakası var bizim konuştuğumuz mevzunun?
    bu diyardan gidecekmişim,olur...

illa kafa atması gerekmiyor o şekilde hareket yaparsa centilmenlik dışı hareket oluyor.
    yeni kurallar çok ağır,daha dikkatli olacak futbolcu.
    50 bin kişi benim arkamda deyip horozlanmayacak.
    ama bu aradaEmre de öyle bir söylemde bulunduysa araştırılsın gerektiğinde 6 ay sahadan uzaklaştırılsın...

bu sporu savaş haline getirenlerin Allah belasını versin diyerek son sözümü söylüyorum...

inönüdeki futbolcular arkasına 25.000 kişiyi alarak horozlanıyor hep

• quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

quote:

quote:

quote:

hey Fesuphanallah...

Ne demek ya iki konuşurken araya girmek? Burası forum kardeşim özel konuşucaksan git özelden konuş. Birşey yazıyorsan herkesin cevap verebileceğini bileceksin ya da bu diyardan gideceksin.

işine bak diyorum sen niye atlıyorsun mevzuya seninle ne alakası var bizim konuştuğumuz mevzunun?

illa kafa atması gerekmiyor o şekilde hareket yaparsa centilmenlik dışı hareket oluyor.
    ama bu aradaEmre de öyle bir söylemde bulunduysa araştırılsın gerektiğinde 6 ay sahadan uzaklaştırılsın...

bu sporu savaş haline getirenlerin Allah belasını versin diyerek son sözümü söylüyorum...

tamam...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

quote:

quote:

quote:

hey Fesuphanallah...

tamam...

sen son sözünü söylememiş miydin?

• tamam dedim bişey demedimki zaten.
    55 bin kişiyi arkasına alan horozlanıp karttı yiyorsa 25 bin kişiyi arkasına alıp horozlanan da kartı yesin.
    ben başka şeyden bahsediyorum siz başka şeyden bahsediyorsunuz.
    siz s.dik yarışını çok seviyorsunuz ben sevmiyorum..
    yeterince açıkmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 6 Ağustos 2006; 15:21:33 >
  • quote:

tamam dedim bişey demedimki zaten.
    55 bin kişiyi arkasına alan horozlanıp karttı yiyorsa 25 bin kişiyi arkasına alıp horozlanan da kartı yesin.
    ben başka şeyden bahsediyorum siz başka şeyden bahsediyorsunuz.
    siz s.dik yarışını çok seviyorsunuz ben sevmiyorum..
    yeterince açıkmı?

işine gelince s.dik yarışı diyorsun
    ahmet çakar bile dedi bugün kırmızı kartla alakası yok diye

neyse daha neler göreceğiz bakalım bu ulusoylu federasyondan

• zidane-matterazi olayında çoğumuz matteraziye kızmıştık.

acaba appiah ın durumu neden zidane ile aynısı deniliyorda matteraziyle emre toramanın durumu aynı denilmiyor.MUAMMA

edit: appiah ın kırmızı kart görmesine karşı değilim. olayı görmedim . eğer gerçekten kafa atmışsa ya da gerçekten kafa atmak isteyip ıskaladıysa kırmızı kart görmeli.

ancak emre toraman ın yaptığı bundan da öte birşey. sen kimsin de birisinin ırkına tecavüz ediyorsun.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 6 Ağustos 2006; 15:38:10 >
  • Pascal neden kart gördüyse o arkadaşta onun için görmüştür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILKURT

zidane-matterazi olayında çoğumuz matteraziye kızmıştık.

acaba appiah ın durumu neden zidane ile aynısı deniliyorda matteraziyle emre toramanın durumu aynı denilmiyor.MUAMMA

edit: appiah ın kırmızı kart görmesine karşı değilim. olayı görmedim . eğer gerçekten kafa atmışsa ya da gerçekten kafa atmak isteyip ıskaladıysa kırmızı kart görmeli.

ancak emre toraman ın yaptığı bundan da öte birşey. sen kimsin de birisinin ırkına tecavüz ediyorsun.!

quote:

demişiz değilmi arkadaşım.olayları istediğiniz gibi yorumlamaya bayılıyorsunuz...

@marcopaşa sen hala ne dediğimi anlamamışsın hoca onun için seni kendi haline bırakıyorum...

• @electra ben lafı ortaya atıyorum. sana özel birşey demek isteseydim alıntı yapardım. değil mi ?

quote:

ha bak ne demişsin."son sözümü söylüyorum". o zaman
     Kırmızı kart neden

• quote:

@electra ben lafı ortaya atıyorum. sana özel birşey demek isteseydim alıntı yapardım. değil mi ?

quote:

Kırmızı kart neden

arkadaşım o postta söylediğim son söz o bunu anlamak sizin için çok mu zor?ikide birde bu sözümü alıntı yapıp duruyorsunuz,konuşmam hoşunuza gitmiyor değilmi?
    hem size mi soracağım ne zaman konuşacağımı ne zaman susacağımı?
    bir kerede siz susmayı deneseniz nasıl olur,fikir sadece...

• quote:

quote:

@electra ben lafı ortaya atıyorum. sana özel birşey demek isteseydim alıntı yapardım. değil mi ?

quote:

Kırmızı kart neden

arkadaşım o postta söylediğim son söz o bunu anlamak sizin için çok mu zor?ikide birde bu sözümü alıntı yapıp duruyorsunuz,konuşmam hoşunuza gitmiyor değilmi?
    hem size mi soracağım ne zaman konuşacağımı ne zaman susacağımı?
    bir kerede siz susmayı deneseniz nasıl olur,fikir sadece...

benden önceki arkadaş alıntı yapınca neden "tamam dedim sadece " dedin o zaman. mesajlarını gelişen olaylara göre yazıyorsun.
     Kırmızı kart neden

• valla ne dediğiniz de bir anlasam aslında anlaşacağız ama şifreli konuşup duruyorsunuz ben birşey anlamıyorum...
    arkadaşım ben "55 bin kişiyi arkasına alıp horozlanmayacak" diyordum arkadaş da"sizinkiler 25 bin kişiyi alıp horozlanıyo ama bıdı da bıdı..."şeklinde olayı s.dik yarışına sokmaya çalıştığı için "tamam" dedim...

anlaşıcaz bigün sizle anlaşıcaz...da ben görebilecekmiyim onu bilmiyorum
  • Emre toroman ın söylediği,

"Appiah bana küfür etti, bende onu uyardım"

Yani olay şöyle olmuş Appiah mükemmel türkçesiyle emre toroman a küfür etmiş, Emre Toroman kardeşim ayıp böyle deme demiş Appiah'ta "Ulan sana mı soracam ne diyeceğimi Çattt" diye girişmiş.

Emre Toroman ın bu dediği bile olayı açıklıyor bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Emre toroman ın söylediği,

"Appiah bana küfür etti, bende onu uyardım"

Yani olay şöyle olmuş Appiah mükemmel türkçesiyle emre toroman a küfür etmiş, Emre Toroman kardeşim ayıp böyle deme demiş Appiah'ta "Ulan sana mı soracam ne diyeceğimi Çattt" diye girişmiş.

Emre Toroman ın bu dediği bile olayı açıklıyor bence.

abi internet cafe de rezil ettin beni ya . gülmekten ağzım acımaya başladı.

• küfür etmek için mükemmel Türkçen olması gerekmiyor.
    mesela mükemmel derecede İngilizce bilmiyorum ama küfürün envai çeşidini biliyorum...
  • @ilkerinanç

hocam ben zaten kendi halimdeyim sen de kendine gelebilsen bi ama onu da ben göremeyeceğim herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.