Şimdi Ara

Kırmızı rünlere konulan yüzde 2 kritik hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazı oyuncular ad rünlerinin kırmızılarına 1 tanese kritik rün koyuyorlar sizce bu mantıklı ben koydum ama daha 1 kez işe yaradığını görmedim.Minyona vurarkende yüzde 2 ihtimalde olsa hiç raslamadım kritik geldiğine. Sizce gereksiz mi yoksa ya tutarsa diyip konulmalı mı? Birde bu kritk sayesinde takastan karlı cıkan oldu mu hiç? Erken oyunda rakip adcle takasa girerken gelse o yüzde 2 kritik cok hoş olabilir .

• Çok gerekli değil bence.

Şampiyona göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 1 Mayıs 2014; 23:53:55 >
  • 1 ad mi %2 kritik mi ikiside çok fark etmez gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Advancensar
    bu bana koydurtmuştu aldırıp. 40 oyun attım o rune sayfası ile. bir kere bile kritik gelmedi şampiyonlara. gelirse ara sıra minionlara geldi ben de attım kenara. yasuo için rune page yaptım onda kullanıyorum
  • Oldu
  • koydum bikaç oyun oynadım.bikez tutmadı.çıkardım.:D belki 2 tane koyunca çok iyi oluyodur.belli bi sınır yapmış olabilirler ortaya çıkması için..

%2 çok da az değil. görmemiz lazımdı nadirde olsa.demekki bi sınır koymuşlar
  • risk budur rünü işte o kanki adama tutarsa temiz, miniona tutarsa farmı öper atar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasuoya % 25 kritik rün sayfası ile giriyorum sonra 8kritik veren item alıyorum % 66 kritik oluyor sonra gg wp easy noobs ahahaha xd oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shy ile oynarken saldırı hızı kritik iht.+ kritik hasar rünleri ile giriyorum çok hoş oluyor dün jax a tek atıcaktım tank shy ile sanırım kritik ile q su denk geldiği zaman x4 vuruyor
  • O knightta +9 a eşya basmak ile aynı ihtimal olduğu için bunu knight'tan lol e geçenler başlatmıştır.Farm yaparken ve rakiplere vururken ilk crit eşyasını alana kadar o crit tutar mı tutmaz mı diye hep takip eder ve +9 basmanın tadını adc oynarken de almış olur.

Dağılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

O knightta +9 a eşya basmak ile aynı ihtimal olduğu için bunu knight'tan lol e geçenler başlatmıştır.Farm yaparken ve rakiplere vururken ilk crit eşyasını alana kadar o crit tutar mı tutmaz mı diye hep takip eder ve +9 basmanın tadını adc oynarken de almış olur.

Dağılın.

oooooo qnq hpmzi anlndn vrdn teq attın dari smacndan beter xddd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelirse koridor kazandirabilir hele ki ls runleri yokken.

• Eskiden daha fazla tutuyordu, bu ara çok nadir geliyor. Ama earlyde o kritiğin tadı çok tatlı oluyor, hele bide adamın canı az ise

• adc için değildir o yasuo içindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.