Şimdi Ara

Kırpışma sorunu donanımsal olabilir.(Miui rom)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır miui rom kullanıyorum. Bildiğiniz üzere kırpışma sorunu stock romda herkesin sıkıntısı. ancak son 2 gündür video dışında whatsappta mesajlaşırken filan ekran kırpmaları yaşamaktayım. sorun ile ilgili yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. Miui rom kullanan arkadaşlardan bu sorunu yaşayıp yaşamadıklarını yazmalarını rica ediyorum.

• karaordu K kullanıcısına yanıt
    miuide de var doğru ama donanımsal değil diğer romlarda olmuyo zaten ama ben buldum çözümünü ayarlardan>geliştirici seçenekler> donanım bindirmilerini kapat yazıyo onu etkinleştir sorun çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun birtek bende yok herhalde.Telefonu aldığm günden beri sadece bir kez gördüm başka da yok ne videoda ne whatsapp ta taş gibi maşallah :-)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce yapmıyordu o yüzden işkillendim bende. şuan miui den soğuma yaşadım ama çok severek kullanıyorum.
  • farklı çeşit lcd ler kullanmışlar sorun ordan çıkıyor herkeste yok bazı serideki üretilen cihazlarda oluyor hepsinde yok kısaca.Gm nin yapacağı uygun sürücü güncellemelerini vermek.
  • ben miui kurdum sonr secret a geçtim miuiden sonra secret da oldu kırpışma ondan önce hiç böyle bi sorun yoktu
  • bi telefonun her partisi ayrı mı olur ya bazen gülüyorum bu duruma:D yetiştiremediği zamanlar merdiven altında üretti sanırım:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.