Bildirim
Kırşehirde oto ekspertiz tavsiyeniz var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kırşehirde kurumsal bir firma yok ekspertiz yaptırabileceğiniz, ancak sanayide kırlangıç oto var, erdal usta, ona gösterebilirsiniz, işinin ehli dürüst biridir. -
quote:
Orijinalden alıntı: victories
Kırşehirde kurumsal bir firma yok ekspertiz yaptırabileceğiniz, ancak sanayide kırlangıç oto var, erdal usta, ona gösterebilirsiniz, işinin ehli dürüst biridir.
Peki teşekkür ederim gittiğimde görüşürüm kendisiyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Toksikoman
Arkadaşlar bakmaya gideğim bir araç kırşehirde ama oraya gittiğimde hangi ekspere götüreyim bilmiyorum. Bizzat tecrübe etmiş bir arkadaşımız Kırşehirde bir oto eksperiz tavsiye ederse oraya gideyim direk.
Teşekkürler.
öncelikle merhaba....
kırşehir de ikamet ediyorum....
haziran ayında corsa aracımı sattım...
alıcılar nevşehir den geldiler...
tavsiye üzerine özel bir expertiz yapan bir yere götürdüler...
arabamda ne var ne yok eksiksiz söylemişti....
adliye sarayının önünden bir yol gidiyor basın anıtına....
basın anıtına varınca göbekten kayseri yoluna dönüyorsunuz...
tahmini 200-250 m. sonra sol kolunuzun üztünde bir yer...galiba ismi computest idi...
3 çeşit expertiz yapıyorlar.
50-100-150 tl...
istediğiniz paketi seçtirip talip olduğunuz arabaya baktırabilirsiniz....
şimdiden hayırlı olsun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: itsmynick
quote:
Orijinalden alıntı: Toksikoman
Arkadaşlar bakmaya gideğim bir araç kırşehirde ama oraya gittiğimde hangi ekspere götüreyim bilmiyorum. Bizzat tecrübe etmiş bir arkadaşımız Kırşehirde bir oto eksperiz tavsiye ederse oraya gideyim direk.
Teşekkürler.
öncelikle merhaba....
kırşehir de ikamet ediyorum....
haziran ayında corsa aracımı sattım...
alıcılar nevşehir den geldiler...
tavsiye üzerine özel bir expertiz yapan bir yere götürdüler...
arabamda ne var ne yok eksiksiz söylemişti....
adliye sarayının önünden bir yol gidiyor basın anıtına....
basın anıtına varınca göbekten kayseri yoluna dönüyorsunuz...
tahmini 200-250 m. sonra sol kolunuzun üztünde bir yer...galiba ismi computest idi...
3 çeşit expertiz yapıyorlar.
50-100-150 tl...
istediğiniz paketi seçtirip talip olduğunuz arabaya baktırabilirsiniz....
şimdiden hayırlı olsun...
Bu değerli bilgi için teşekkür ederim.
-
Galeriden alacaksanız aracı ekspertize hiç güvenmeyin, hangi şehirde olursa olsun birkaç kurumsal firma harici (bunu da işini günahsız, dürüt insanların hakkını yememek için söylüyorum, henüz bu kadar kurumsalına denk gelmedim) genelde tanışık, ahbap oluyorlar. Galeri ne isterse ekspertizde o çıkıyor. Kişiden alacaksanız kişi güvenilir biriyse o zaman ekspertiz firmalarının yararı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Doobly
Galeriden alacaksanız aracı ekspertize hiç güvenmeyin, hangi şehirde olursa olsun birkaç kurumsal firma harici (bunu da işini günahsız, dürüt insanların hakkını yememek için söylüyorum, henüz bu kadar kurumsalına denk gelmedim) genelde tanışık, ahbap oluyorlar. Galeri ne isterse ekspertizde o çıkıyor. Kişiden alacaksanız kişi güvenilir biriyse o zaman ekspertiz firmalarının yararı var.
Kişiden düşünüyorum, galeriden alsam dahi kendi yaşadığım bildiğim yer olmadığı sürece almam. -
Basın anıtının orda ekspertiz yaptırabilirsiniz, Serdar Ataman var istediğiniz paketi seçip yaptırabilirsiniz. Serdar abi yardımcı olur. -
İyi forumlar herkese öncelikle
Ben de Ankarada oturuyorum. Kısmetse pazartesi Kırşehir den bir şahıstan araç alacağım. Tesadüfen bakarken bu konuyu gördüm.
Bahsettiğiniz computestçi şu linkteki yer midir acaba?
http://kirsehircomputest.kirsehirport.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaker06 -- 31 Mart 2015; 19:50:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: breaker06
Ben de Ankarada oturuyorum. Kısmetse pazartesi Kırşehir den bir şahıstan araç alacağım. Tesadüfen bakarken bu konuyu gördüm.
Evet..bahsettiğim yer burası ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cevabınız için oraya gösterip aldık dün aracı -
quote:
Teşekkür ederim cevabınız için oraya gösterip aldık dün aracı
Hayirli olsun..Allah kaza bela vermesin...
Teşekkür ederim hocam. Amin cümlemize... -
Kırşehirde dogru düzgün bu işi yapan tek yer var orada kirşehirgarantiliarabam computest adamlar yedi yildir bu işi yapiyorlar kurumsal bir firma kimsenin gözünün yaşina bakmiyorlar arabada ne eksik varsa yaziyorlar basin anitinin orada son sistem bir yer. Bu arada kirşehirde 3 sene görev yaptim çok güzel bir yer saygilar
Kırşehirde dogru düzgün bu işi yapan tek yer var orada kirşehirgarantiliarabam computest adamlar yedi yildir bu işi yapiyorlar kurumsal bir firma kimsenin gözünün yaşina bakmiyorlar arabada ne eksik varsa yaziyorlar basin anitinin orada son sistem bir yer. Bu arada kirşehirde 3 sene görev yaptim çok güzel bir yer saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: Samet1977
HEmşerim cinlik yapma. Forumda iki tane mesajın var ikisi de bu konuda. Ayıp beeee -
40 AUTO diye hiç dürüst OLMAYAN bir al satcıdan araç aldım ve bu bilgi üzerine ekspertize gittim. Adamlar birbirlerini tanıyordu. 300 TL lik testi 200 TL ye yapalım dediler ama yüzeysel bakıp geçtiler. Amortisör testi yapmadınız durmunu öğrenebilir miyim dediğimde, keçelerinde sızdırma yok baktı diyerek başlarından savdılar. Aracımı lifte almadan temiz araç dediler. Bu kişilerin laf oyunlarına dikkat edin. Kapsamlı ekspertiz yapan iki yer bulabilmiştim . Al satçı olan "40 AUTO" gibi kişilerle tanışıklıkları oluyor. Oldu bittiye getiriyorlar dikkatli olun derim...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-648F94B33quote:
Evet..bahsettiğim yer burası ..
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Kırşehir'de Sanayi içerisinde oto ekspertiz 360'a gittim bir arkadaşın tavsiyesi üzerine memnun kaldım fiyatları da uygun.
Kurumsal ve gerçekten bilgililer. herkese iyi forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X