Bildirim
Kırtasiye için fotokopi makesi tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: edi1907
Arkadaşlar ufak çaplı bir kırtasiye-fotokopi dükkanı açıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz fotokopi makinesi modelleri nelerdir? Siyah-beyaz ve renkli aynı makinede olursa hem yer, hem fiyat bakımından daha avantajlı olacağı kanısındayım.
renkli fotokopi makineleri cok pahalı diye biliyorum. netten de fiyat arastırması zor oluyor. satan cok fazla almuyor. sitelerinde de fiyat yazmıyorlar.
siyah beyaz olarak kyocera taskalfa 180 öneririm. servisi ve parcası bol. dolumunu siz de yapabilir misiniz. ( okul için almıstık. dolumunu kendim yapıyorum. 40 liraya toz alıp dolduruyorum ) 160 bin de su anda makine drum değiştirmek gerekiyor. ( drum omru 150 bin zaten )
fiyatı 2000 liraydı. renkli yazıcı olrak ucuz birsey alabilirsiniz. 300-400 liraya lazer, 150 liraya surekli beslemeli renkli yazıcı alabilirsiniz. surekli beslemeyi oneririm. kendim de kullanıyorum. renkli lazerler cip ve dolum maliyeti yuksek.
ufak caplı bir dukkkan actıgınızı dusunerek yazdım.
-
Ben siyah beyaz için RİCOH AFİCİO MP 7502 de karar verdim; 6500 euro + kdv
Bir tane de renkli fotokopi makinesi bulmam lazım -
Bu işin kralı XEROX değil mi? XEROX al kaliteli hizmet ver.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X