Şimdi Ara

KİS 2009 1 YILLIK TİCARİ KEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

İyi de adamlar kredi kartı numarası falan soruyorlar, ne iş?

Bir de ben comodo firewall ve antivir kullanıyorum, kaspersky'i kurunca comodoya gerek var mı?

Daha iyi korumadan daha düşük korumaya neden geçtin arkadaşım.Comodo ve Avira nın proaktif koruması varken son testte çok düşük not alan kaspersky e geçmek mantıksız.Daha 2009 un nasıl olduğunu bile bilmiyoruz.Testleri bekleseydin keşke.
    Yine de tercih senin tabiki.

O ikiliyle Operayı kullanamıyordum.
    Opera sürekli donup kalıyordu!
    Sonra nette çok tehlikeli bölgelerde gezen biri değilim, avast bile görür işimi aslında ki ks 2009 artar da yeter bile:))

• @fbonurcan
    İçin daha rahat olsun ama ben yine de son test sonuçlarını veriyim.

KİS 2009 1 YILLIK TİCARİ KEY

Yanlış anlaşılmasın.Kaspersky sevdiğim bir yazılımdır ama sonuçlar ortada.Kaspersky sadece manuel taramada başarılı.Proaktif korumada sürekli düşük sonuç alıyor.

@metalok
    Opera yı bende kullanıyorum ve sistemde şu an Comodo ve Avira kurulu.Bahsettiğin sorunu hiç yaşamadımBaşka bir sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Haziran 2008; 8:00:42 >

• Üf çok kasıyor Kav..İstiyorum ama korkuyorum.Zaten Vista kullanıyorum.Bir de bu kasarsa...
  • arkadasım site puf olmus yaw
  • arkadaslar ben lısans alamadım fazla lısans alan arkadas varsa bana pm olarak yolayabılırmı sımdıden cok tskler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykucuk -- 18 Haziran 2008; 13:52:54 >
  • arkadaslar site artık vermiyor elinde olan varsa pm atsın
  • Teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: bardok

Buradanda aldığınız kodu key olarak download edebilirsiniz
    https://activation.kaspersky.com/
  • Hala geçerli mi? Sağol şimdiden.
  • Ya 1 tane key'e ihtiyacım var 3 bilgisayar için zaten kullanmayan lütfen atar mı?
  • sallayın yaw.geçenlerde bir arkadaş kaspersky ın 30 günlük deneme sürümünü sınırsız kullanmayı anlatmıştı.30 gün bitmedi daha.ben o yöntemi deneyeceğim.olmazsada zaten keyden çok ne varki???
    ...
  • 30 günlük deneme nasıl sınırsız olur ki. Bi arkadaşımın KIS'inin bitmesine 10 gün vardı bir anda 720 güne çıktı kendiliğinden.
  • Fazla lisans alan pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Fazla lisans alan pm

Varsa bana da lazım arkadaşlar. Çok makbule geçecek.
    Saygılarımla.
  • bi arkadaşta geçen pc ile benden istemişti.Fazla olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@fbonurcan
    İçin daha rahat olsun ama ben yine de son test sonuçlarını veriyim.

Yanlış anlaşılmasın.Kaspersky sevdiğim bir yazılımdır ama sonuçlar ortada.Kaspersky sadece manuel taramada başarılı.Proaktif korumada sürekli düşük sonuç alıyor.

@metalok
    Opera yı bende kullanıyorum ve sistemde şu an Comodo ve Avira kurulu.Bahsettiğin sorunu hiç yaşamadımBaşka bir sorun vardır.

• kampanya bitmis arkadas .. gec kaldınız :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 44Serkan44

kampanya bitmis arkadas .. gec kaldınız :D

Evet yetişememişiz malesef
  • keyler 3 bilgisayar için kullanılıyor sanırım birisi bna gönderebilir mi gerçekten çok lazım
  • Evet arkadaşlar sorun olmazsa birisi de bana yollayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.