Şimdi Ara

KIŞ LASTİĞİ ALALIM NE KENDİMİZİ NE BAŞKALARINI YAKMAYALIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta kar yağışının tam ortasında trafikte idim, cumartesi günü çekmeköy istikametinden otoyolu izleyerek kozyatağına gitmekte idim.. Arabam henüz 4.300 km idi yani lastikler sıfır olduğu için lastiklere güveniyordum. Ama lastikler bir kaç yerde bayağı ciddi kaymalar gösterdi. Neyse kazasız bir şekilde kozyatağı Carrefour a geldim. Niyetim önce arabayı oraya parkedip dönüşte taksiyle eve dönmek idi. Sonra buluştuğum arkadaşım bana hayretle sordu "Ya sen kış lastiği nedir duymadın mı ? " ve beni arabasına alıp 5 park alanındaki kar ve buzlu bölgelerde slalom yaparak arabayı kullandı fren yaptı, araba kaymadığı gibi gayet emniyetli frenler gördüm.. hemen arabamı lastikçiye çekip 4 adet kış lastiği taktırdım. Şimdi çok rahatım, içim rahat araba kullanıyorum. Tek endişem sağımda solumda kabak lastikle trafiğe çıkanlar, bu yüzden sürekli arkamı ve yanları kolluyorum.. mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalı ama istanbulda bu da pek mümkün değil..

Son söz olarak arkadaşlar, lütfen kaza yapıp masraf ve zaman kaybedeceğimize
    kış lastiklerimizi takalım martın sonuna kadar trafiğe güvenle çıkalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    İç Lastiğe Ne Diyorsunuz?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.