Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.949
Cevap
79
Favori
685.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2024)
Giriş
  • Aracım 2012 model caddy, istanbulda yaşıyorum yaz kış lastikleri değişirim kışın az km yapıyorum zaten en son Goodyear aldım 9 sezon taktım kışlıkları, yazlıklarda Goodyear idi onlarda 7 sezon gitti. Yazlıkları geçen sene sıfırladım(Goodyear Efficient Grip Performance 2) bu senede kışlık alacağım. Goodyear ultragrip Performance 3 ile Continental wintercontact ts 870 arasında kaldım yinemi Goodyear alsam yoksa Continental mı geçeyim kafam karıştı. Ben bi kere fazla para verip ama uzun ömürlü kullanma taraftarıyım. Birde etiket değerleri takıntım var. Frenleme B olmalı en az. Ebatlar 195 65 15. Siz ne dersiniz?

Kimse yazmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 14 Kasım 2024; 1:34:51 >
  • Merhaba, ihtiyacı olan varsa eski aracımdan kalan (peugeot 508)kışlık lastikleri yeni aracıma uymadığı için satıyorum. 39. Hafta 2022 tarihli 225 55 17 goodyear ultragrip 8. Lastikleri geçen kış aldım 4 ay anca kullandım. Şu anda Lastik otelinde muhafaza ediliyor. Yer istanbul Şişli . Takım 10.500 tl. ( yeni tarihli 215 55 18 kışlık kafama yatan lastik ile takas olabilir). Forumu aktif kullanmıyorum. İhtiyacı olan 05326212650 den ulaşabilir.

KIŞ LASTİKLERİ  ( tüm paylaşımlar buraya)

• Ayrıca 215 55 18 ebatlarında hangi kış lastiğini önerirsiniz? Çok fazla bütçem yok. Fiyat performans kullanıcı tavsiyeleri önemli. Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar, mk3 kasa Tiguan aracıma 255/45/R19 kış lastiği bakıyorum, Goodyear ultragrip performance+ için güzel yorumlar okudum ama hiç tecrübem olmadı, tecrübe eden arkadaşlardan bilgi rica ederim.

Saygılar.

• 205/55/16 ölçüsü için goodyear ultragrip 8 4 adet 10.000 tl continental wintercontact ts870 13000 tl ye geliyor. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? goodyearda ıslak zemin performansının çok kötü olduğu söylendiği için kafam karıştı.

• 205/55r19 veya 225/50r19 olarak ne önerirsiniz arkadaşlar. Michelin alpine 7 ler var ama micheline primacy 3 ve 4 için ön yargılarım var. Onun haricinde etiket değerleri düzgün olan çok model çıkmıyor. Eskiden blizzak kullanıyordum ama onunda bu ebatlarda etiket değerleri iyi değil.
  • mrtskrc M kullanıcısına yanıt

nerden aldınız fiyatı lastik değiştirme ücreti dahil mi

bu fiyat 2024 lastik için mi

• Cihan kullanıcısına yanıt

evet bu fiyatlar 2024 üretim için. Bugün sipariş verdim hatta. Continental 205/55 R16 91T WinterContact TS 870 indirime girmiş.12.690 tlye geldi.

Değişim ücreti içinde değil. kargo bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtskrc -- 18 Ekim 2024; 0:14:1 >

merhaba değişim ücreti ne kadar? 4 tanesi

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Benim yaşadığım şehirde 4 lastik değişimi 500-600 tl civarında.
  • 2024 kamiq aracımda 205/60/16 lastik bar kış lastiği 205/55/16 aksam uygun olur mu?
  • 2013 de aldığım kış lastiklerim sadece 3 kış takıldı 6-7 senedir öyle sarılı depoda bekliyor. Kontrol ettim dişleri lastiği vs yepyeni sertlik konusunda da hala yumuşak geliyor hamuru. Kasım sonu ankara-istanbul yapacağım için ihtiyaç olacak, bu lastikleri taktırsam performans sorunu olur mu sizce.

• Konu ölmüş hayret DH de olması imkansız derdim böyle güncel popüler konuların bile öleceğini, demek ki cidden forum olayı bitiyor yavaştan yazık 20 yıllık foruma.

Kimseden cevap gelmeyince biraz araştırma yapıp Kormoran marka 4 adet 2024 üretim kış lastiği alıp takdırdım..

• Bu kış biraz zorlayacak gibi. Kış lastiği alacak olanlar fazla beklemesin. Kasım ayı içinde kesin zam gelir.

Alamayanlar da kar çorabı gibi alternaniflere baksın

• Aracımı sattığım için sadece 1 kış kullanılmış Bridgestone Blizzak 2023 üretm 225/55/18 kış lastiklerim satılıktır (Ankara).

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Lastiklerden ilk izlenimleriniz nasıl, aynı lastikleri almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde ve yorumlarda f/P olarak kafama en çok yatan conti TS 870 oldu. Almayı düşünüyorum bende.

• Bridgestone Blizzak çok başarılı lastikler. Geçen yıl Conti, michelin, pirelli ve good year ile kıyaslayarak almıştım. Yapılan testlerde her bir kategoride en az 2. durumdaydı 1. sürekli değişiyor. Fiyatı da %15 civarında daha uygundu. Continental ve Michelin zaten kış lastiğinde üzmeyecek 2 markadır, pişman olacağınızı düşünmüyorum.

Bir arkadaş bana özelden yazmış SMS onayını yapamıyorum eski hesabımda telefonumu kullandığım için sanıyorum. HRV (225/50/18) aracı için sormuş ona cevaben uygun değil görünüyor.

• poolnrosese P kullanıcısına yanıt

Özel mesajlara dönemiyorum dediğiniz için buradan sormak istedim, lastikler kaçınca hafta üretimi, herhangi bir yama darbe vs var mıydı? ve toplam istediğiniz fiyat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iroxy -- 18 Kasım 2024; 16:57:56 >
  • Michelin alpin 7 aldım doğru düzgün incelemesi yok inşallah memnun kalırım. Conti ts 870 düşünüyordum elim buna gitti nedense. 205/55r19

Edit: Kuru zeminde oldukça başarılı yaz lastiğinden fren ve viraj kabiliyeti olarak farkı yok. Islak ve karlı zeminde denedikten sonra güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 1 Aralık 2024; 16:48:41 >
  • Peugeot 2008 aracımız için kışlık lastik bakmaktayız. Öneriniz ne olur üstünde şu an 215/60R17 ebatlarında Goodyear efficient 2 SUV yazlık lastik var yine aynı ebatlarda mı tercih etmeliyim? Arabalar konusunda ne yazık ki fazla bilgim yok her öneriye açığım.

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.