Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.949
Cevap
79
Favori
685.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 12.12.2024)
Giriş
  • Michelin’den kış lastiği aldım ve Bankkart’ın 4 taksit kampanyasını kullanarak ödemeyi çok rahat hale getirdim. Kışa girmeden önce lastiklerimi değiştirmem gerekiyordu ve Michelin gerçekten güvenebileceğim bir marka. Üstelik taksitle ödeme yaparak bütçemi zorlamadan bu ihtiyacı karşıladım. Kış lastiği almak zaten bir masraf, ama bu taksit fırsatı sayesinde hem kaliteli bir ürün aldım hem de ödemeyi kolayca yapmış oldum. Eğer kış lastiği almayı planlıyorsanız, bu kampanyayı kaçırmayın. Hem güvenli sürüş hem de ödeme kolaylığı sağlıyor!

• 225 50 R18 için bende kışlık bakınıyorum ama rakamar muhteşem... uyguna denk gelen var mı ?

• Skoda kamiq araç için kışlık lastik önerisi yada tecrübebesi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gudik. kullanıcısına yanıt

Aynı ebat.

• Arkadaşlar 195 55 R16 için kışlık olarak ne önerirsiniz, Ankara'da kullanılacak, araç i20.

• Kimse cevap yazmamış üzücü, lastik aldım ben izlenimlerimi paylaşıyım en azından...

Yer İstanbul Anadolu yakası, 205 55 R17 lastik arıyorum; bir çok lastik firmasına gittim fiyat ve tavsiye aldım. İlk gittiğim firma Michelin idi Alpin 7 için 7.300 dedi ve vade farksız 6 taksit yaptı. Fiyat olarak 5 bin civarı düşündüm için biraz daha araştırmak istedim. Goodyear 5.600 civarıydı fakat lastik kalmadığını söyledi. Bu arada gittiğim tüm lastikcilerin tedarikci sistemi var tüm markalar için buradan sorgu atıp fiyat veriyorlar. En kurumsalından tutunda en mahalle arasındaki esnaf bile aynı sistem çalışıyor..

2. Gittiğim bayi Continental oldu lastik kalmadığını ve bu ebatta uzak doğu Star gibi bir marka olduğunu ve 6 bin olur dedi. Beklesem gelir mi dedim sipariş geçmiyorum gelmez abi dedi. Eyvallah deyip çıktım yol üstünde hemen başla bir lastikçide vardı. Ona da uğradım, oda tedarikçi sistemi ile sorguladı. Her gittim yerdeki gibi ilk önce Lassa satmak istedi kabul etmeyince Nokian lastik buldu fiyatı 7 bin olur dedi 6 taksit yaptı. Buradanda çıktım internete sorguladım 6 bin civarıydı içime sinmedi ve almadım.

3 gittiğim firma hankook oldu abi lastiği öve öve bitiremedi 5.350 ye bıraktı 6 taksit yaptı. Burada Michelin Alpin 7 sordum 8 bin olur dedi :) buradan çıktım ve yine Michelin bayisine girdim buradaki satışcı ile epeyi konuştuk. Michelin Alpin 7 için 8.500 fiyat verdi. Michelin altın gibi oldu her gittiğim üzerine 500 koydu :) Fakat buradaki satışcı güzel bir yorum yaptı, 3 ay için bu fiyatları verme bence dedi. Hankook sorunca fiyatı oldukça iyiydi çünkü Lassa al daha iyi abi gibi yorum yaptı. Hankook yorumlarına ve test sonuçlarına bakınca bende Hankook dan vazgeçtim zaten. 6 bin bandında Goodyear önerdi fakat ebat elinde olmadığını 2 gün beklersin dedi. Eyvallah deyip çıktım. Aslında kaliteli olsun can taşıyoruz kışın ihtiyaçtan uzun yola çıkarsak vs diye eşimle Michelin Alpin 7 almaya karar verdik ilk aldığım fiyat 7.300 idi üzerinden 2 hafta geçince 8 bin de vermekte geliyordu aslında zaten 3 ay kullanacağım.. Bugün yol üzerinde bridgestone bayisi gördüm. ADAC test sonuçlarına baktığımda bridgestone blizzak lm005 en iyi test sonuçlarına sahip lastik olduğunu görmüştüm. Elinde son 4 adet bu ebat kaldığını ve vade farksız 9 taksit yapabileceğini söyledi. Fiyat 6.300 den yardımcı olabileceğini söyledi kapora verdim ve yarın taktırmaya gideceğim. Gittiğim hiç bir lastikçi bridgestone önermemişti. Test sonuçları oldukça iyiydi ıslak zemin performansı A olarak baktığım tek lastikti. Uygun olmasının nedeni Türkiye'de üretiliyor olmasıymış. Sabancı tarafından Türkiye de fabrika kurmuşlar. Lojistikten dolayı uygun olduğunu söylediler. Lassa ile aynı hamuru kullandığını okumuştum fekat bir kaynak bulamadım. Yarın daha detaylı soracağım. Fakat test sonuçları ve yorumlar oldukça tatmin edici duruyor.

• green_day53 G kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar bütün lastiklerimi hepsiburada n11 vb yerlerden aldım. Bayilerin uçuk fiyat verdiği burnundan kıl aldırmadığı yerde çok daha uyguna lastik bulunuyor. En son 4 adet michelin alpin7 205/55r19 lastiği Kasım indirimlerinde 24 bine aldım. Blizzak alarak en iyisini yapmışsın eski 2 aracımda kullandım çok kaliteli bir lastik. Zaten testlerde kafaya oynuyor 1. Olduğu alanlar var. Benim ebatım için etiket değerleri iyi olsaydı yine blizzak alırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam.

Bridgestone bayisinden sabah aradılar lastiklerin birinde sorun olduğunu söylediler. :)) Fabrikaya yazdığını fakat dönüş olmadığını söyledi. Kaporamı almak için gittim bridgestone gittim, aklımda Michelin kaldığı için sordum depoda 3 adet göründüğü söyledi birim fiyatını sorduğumda bana 7.400 olur dedi ve çıktım. İlk sorduğum 7.300 diyen Goodyear bayisine gittim ve Alpin 7 yi almak istiyorum dedim. Satışcı arkadaş depoda 3 adet görülüyor dedi dış depodaki fiyatı 9.500 dedi 3 tanesi 7.300 1 tane 9.500 getirebilirim 3 gün sürer dedi kabul etmedim :) Sonra tam çıkarken Karadenizli bir abi muhtemelen işletmenin sahibi geldi depodadır o buluruz biz onu dedi numaramı aldılar 1 saat sonra aradılar bulunmuş:)) taktırdım 29.500 e geldi 6 taksit Michelin Alpin 7 zaten içime sinmisti blizark ta iyi bir lastik daha da uygun internete güvenedim tecrübem olmadığı için açıkçası. Yorumunuz için teşekkür ederim belki yorumunuzu görseydim bende internetten alırdım. Fakat ilk lastik maceram olduğu için tecrübesizliğime geldi. Fiyat olarak internette de aşağı yukarı aynı fiyat gibi gördüm. Kış için birazda geç kaldım sanırım:)) Kasım gibi halletmek daha doğru olurmuş. Michelin Alpin 7 için ilk gözlemlerim gerçekten yol tutuşunu hissettim. Yağmurlu havada kullandım, yokuş tırmanışı ve hissiyatı iyiydi açıkçası. Işıklarda ilk kalkışta biraz hızlı kalktım sadece patinaj yaptı yeni olduğu için olabilir belki bilemedim. Kullandıkça izlenimlerimi paylaşırım zaten. Teşekkürler ederim. Hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_day53 -- 13 Aralık 2024; 13:46:25 >

• green_day53 G kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Yol tutuşu güzel kalkışlarda patinaj yaşamıyorum aracım 1.6 puretech 180hp agresif kullanmayı severim ıslak veya kuru zeminde daha hiç patinaja düşmedim. Lastik basınçlarını kontrol edin bir de lastik rodajı için bir 50km kadar sert kullanımdan kaçının.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.