Şimdi Ara

KIŞ MEVSİMİ İÇİN İÇECEK - TÜM HASTALIKLARDAN KORUR [DENENDİ,ONAYLANDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, malumunuz kış mevsimi geliyor ve beraberinde hastalıklarıda getiriyor. Sizin için yazıyorum bunları, 1,5-2 gün önce grip oldum ve sadece akşamları bu içeceği içerek hastalıktan kurtuldum(Tabiki sabah ve akşam içseniz daha fazla yararını görürsünüz.). Nerdeyse hastalık boyunca hergün okuldaydım ve sabah soğukları dediğimiz ayazlara çok fazla maruz kaldım.

Evet arkadaşlar hazırlanışı için gerekli olan iki tane şey var zaten bi meyve sıkacağı bide bardak.
    Herkes kolaylıkla bulur diye düşünüyorum bunları. Forum zaten zebani kaynıyor annelerine yaptırsınlar

Bir tane narı yarıya bölüp sıkıyoruz.(Diğer yarısıda akşama kalsın). Ama basit bir sıkacak olsun, narın parçacıkları biraz bulunsun yani bardakta.
    Aslında tek başına narın suyunuda içebilirsiniz fakat ekşidir o yüzden
    Ekşiliğini alması için bir tane mandalinayı soyduktan sonra onuda sıkıyoruz. Nasıl sıkılcak diye düşünmeyin tutup geçirin .
    Bu ekşiliği alsın diye mandalinayla birlikte limonda sıkabilirsiniz bu size kalmış. Limon ekşitir diye düşünüyorsunuz ama tamamen yanlış, en azından bu karışımda, çok güzel oluyor.
    Bunların içine bir de yarım portakal sıkıyoruz. Sıktığımız kabı hafifçe karıştırıyoruz. Karıştırdıktan sonra bardağa dökebilirsiniz.

Bu arada içecek pembeleşmiş mor rengini alacak. Sabah akşam çay veya kahve(Ciddiyim arkadaşlar boşuna masraf) içeceğinize bunu için çok yararlı bir içecek. İsterseniz videosunu hazıralaybilirim veya fotoğraf atabilirim.

Son olarak arkadaşlar eğer sizinde bildiğiniz içecekler varsa tariflerini bu konu altında paylaşabilirsiniz. Foruma katkımız olur . Afiyet olsun , kolay gelsin.

Edit: Şunu unuttum eğer gripden farklı bir hastalık(Öksürük vs.) varsada farketmez bu içeceği içebilirsiniz. Öksürük varsa eğer arkadaşlar dışardan yemeyin mümkünse soyulan boğaz kısmınız enfeksiyon kapabilir , ılık su için bol bol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çaydan başka bişe içmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzele benziyor, elma+nar+portakal+havuç tavsiye ederim, tadı da fena olmuyor.
  • Sıcak içecekler daha faydalıdır diye düşünüyorum. Favorimdir.
    Adaçayı, ıhlamur, zencefil, tarçın, karanfil, papatya çiçeği ....ve tabii ki bal ....

bu tarz otlardan 2 li 3 lü kombinasyonlar yapın için....tarçın genellikle hepsinde bulunsun.

Ayrıca mevsiminde kısa süreli çıkan ve suyu içilebilen meyveleri de kaçırmayın derim. Vişne, kızılcık gibi....
  • kış boyunca tükettiğim yegane meyve mandalin portakal greyfurt falan
  • Doğru hep asitten oluşuyor bunlar söker atar
  • Kışın içilebilecek en güzel şey Nane Limondur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEBEK için ODA nemlendirici
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.