Bildirim
Kış Yaklaşıyor... Palto/Mont/Kaban Önerileri (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
boyu uzun olanlarda güzel durur sanki
yağmurda ıslanmayan, cepleri iyi yerde olan, fiyatıda 300ü geçmeyecek bir mont lazım bana da -
tavsiyem paran orta durumsa colinsden falan sisme mont al elyaflidir ici kalin olsun yagmur su falan gecirmez ben ise giderken o montu giyerdim icine duz gri uzun kol tsirt gyerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazin ne giyiyor isem kisinda onu giyyorum baksır
quote:
Orijinalden alıntı: Ninamarok
boyu uzun olanlarda güzel durur sanki
yağmurda ıslanmayan, cepleri iyi yerde olan, fiyatıda 300ü geçmeyecek bir mont lazım bana da
Aynen bende öyle arıyorum zaten o yüzden konuda o montu gösterdim -
kabana ihtiyacım var ama boyum 1.78 trençkot falan uzun kaçıyor bana kısa kabanlardan lazım şöyle belin biraz altında olanlardan dize kadar uzananlardan değil
Yani bunlardan.Gören duyan bilen varsa bir link atsın bershka koton zara zart zurt fark etmez
-
dursun bakalım belki ucuza bir şey kapatırız -
-
kız yaklaşıyor diye okudum kafam allak bullak oldu bi an -
Beyler çok az kullandığım LK marka kabanımı satıyorum. Çok çok az kullanıldı, tertemiz bekliyor dolapta.. Bir kabana 300 tl veremeyecek arkadaşlar varsa bir düşünsünler bence..http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=82023454
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 2 Ekim 2013; 0:41:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: ddiscoveryy
Beyler çok az kullandığım LK marka kabanımı satıyorum. Çok çok az kullanıldı, tertemiz bekliyorum dolapta.. Bir kabana 300 tl veremeyecek arkadaşlar varsa bir düşünsünler bence..http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=82023454
Güzelmiş fakat ben daha renkli bişiler arıyorum. İhtiyacı olanlar bakabilir uygun fiyatlı -
quote:
Orijinalden alıntı: bayraak
Kış için palto arayışındayım. Bunu beğendim düşünceleriniz nelerdir ? Tavsiye bekliyorum
Ürün Linki:http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/29063/JACKETS#/2629822/PARKA%20WITH%20FUR%20HOOD
bundan nerde bulabilirim
-
Bende böyle bir şey arıyorum ama..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Ekim 2014; 12:10:56 > -
baharlık bişe arıyorum :) bahar bitecek ama ben hala bulamadım.... ilk baharda giyerim bari... var mı öneri ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yahyapasa
bundan nerde bulabilirim
hiç hoş durmuyor farklı markalarda aynı paraya emin olun bundan daha güzelini bulursunuz, markası popüler diye üstünüze yakışmayacak şeye para ödemeyin
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: caneycaney
kabana ihtiyacım var ama boyum 1.78 trençkot falan uzun kaçıyor bana kısa kabanlardan lazım şöyle belin biraz altında olanlardan dize kadar uzananlardan değil
Yani bunlardan.Gören duyan bilen varsa bir link atsın bershka koton zara zart zurt fark etmez
Bende bu tarz bi şey düşünüyom. Gören duyan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X