Şimdi Ara

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dar yakıştırıyorum ben erkeğe tam bilekte bitenlerde yakışıyor bence altına spor ayakkabı çok iyi. ama paçası daha kısa durup ta altına babet gibi bir ayakkabı giyenler var onlar hiç hoş durmuyor. Hadi daha kısa giydin ona da bişey denen de gerçekten babet gibi ayakkabılar hiç hoş durmuyor bide erkeklerin ayakları daha büyük olduğundan dar pantolon altında palet gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXXCALIBUR kullanıcısına yanıt
    Modacıların çoğunun hali belli.Kadınlara özenerek tasarlıyor sonra o cicilerini! bizim salak homofobiklere giydiriyorlar sonrası ironi

• Şadırvana abdest almaya gidiyorlarmış gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..

bak bakalım hangisi daha güzel duruyor daha derli toplu gösteriyor böyle kısa paçalı pantolonlar gidip de uzun yerlerde sürünenlerden mi giyecek insanlar daha kalıp gösteriyor hemde yakışıyor

Bunun ortası da var.Ama neden bu şekilde savunduğun belli.Sana kısa paçalarınla mutluluklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilara4

Dar yakıştırıyorum ben erkeğe tam bilekte bitenlerde yakışıyor bence altına spor ayakkabı çok iyi. ama paçası daha kısa durup ta altına babet gibi bir ayakkabı giyenler var onlar hiç hoş durmuyor. Hadi daha kısa giydin ona da bişey denen de gerçekten babet gibi ayakkabılar hiç hoş durmuyor bide erkeklerin ayakları daha büyük olduğundan dar pantolon altında palet gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

Sizene kardeşim herkes istediği gibi giyinir size batan bişey var mı ?

Monster98

sende yeni başladın herhalde böyle giyinmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Monster98

2 senedir öyle giyiniyorum napalım palaçor gibi uzun paçamı giyelim

• quote:

quote:

quote:

Monster98

demekki eskiden babalarınız amcalarınız hep palyaço gibi geziyordu.Sizlerde ağdalı bacaklarınıza kısa paça ve babet giyerek hakiki erkekler gibi geziyorsunuz.

• KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..
    yakında dahada kısalacak paçalar ve errkekleri daha iyi görebilicezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Modacıların çoğunun hali belli.Kadınlara özenerek tasarlıyor sonra o cicilerini! bizim salak homofobiklere giydiriyorlar sonrası ironi

Erkekimsi modacıların erkek namzetlerini kendilerine benzetmeye çalıştıkları moda akımı.Bugüne kadar kendilerinin garipsenmelerini dışlanmalarının öcünü almak için gerçekleştirdikleri algı operasyonu bu çorapsız kısa paçalar.

• ben bu şekilde giyiniyorum fena kız düşüyor asosyaller çekemiyor bizi

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..
  • Özellikle bir düşüncem yok haklarında, bem öyle giyinmiyorum fakat kim nasıl isterse öyle yapsın karışmaya veya kötülemeye hakkımız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

ben bu şekilde giyiniyorum fena kız düşüyor asosyaller çekemiyor bizi

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..

hepimizin malumu kızlar kuşum aydın gibileri sever ve muhabbete girerler.Çok kız düşmesinin sebebi budur sanırsam.

• EXXCALIBUR kullanıcısına yanıt
    Dışlamıyorum ama doğru bulmuyorum.Aslı bu pantolanların erkek olanları sadece takım elbiselerde olan kumaş tam ayakkabı üstünde bitenler.Ama sağolsunlar önce kumaş olanları sanki topuklu giyecekmişize çevirdiler ardından kot pantolonlara saldırdılar.Skiny Jean'leride pek sevmem dardır ve aşırı yapılı olmayan benim gibilere giydirilmek için üretilmiştir ama sağolsunlar belim kadar bacak kası olan adamlar giyince korkunç.Dediğim gibi o kaprimsi pantolonların aslı kumaştan gelsede plaj modası için renkli üretimleri var.Ama sağolsunlar onuda yanlış giyip gözlerimizi kör ediyorlar.

Şu anda farkına vardım önceki mesajımda bahsettiklerim efemine modacılar yoksa eşcinsellere lafım yok yanlış anlaşılmasın.

• quote:

quote:

quote:

Monster98

kumaş giy keten giy normal kot giy ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Popüler kültürün esir aldığı erkek modelleri.

Kaşları kadın kaşı gibi aldırmak, dar pantolon giymek, bilekler açık, entel dantel hareketler vs vs. Kadına benzemeye çalışmak.

Yolda bazı erkeklerin kaşlarını görüyorum ve inanın kadınlarda öyle kaş yok. Öyle bir aldırmış ki incecik bir şey. Kime özeniyorlar, ne yapıyorlar, neye inanıyorlar hiç bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Kanuni sakalı bırakıyor ama kanuniden bir haber. Atası onu öyle görse sopayla kovalar.

Size ne kardeşim isteyen istediğini giyer falan filan diyenlere de iki kelam edelim.

Elbette herkes özgür. Zaten özgürüz diye diye bu hale geldik. Özgürüz diye diye her şeyi yapar olduk. Bize kimse karışamaz dedik ve saçma sapan şeylere özenir olduk. Aslımızı unutur olduk.

Boş yapma

• Aslına bakarsanız 20 yaşlarındaki kızlar kendilerinden 10-15 yaş büyük erkeklere merak salmalarının altında da bence bu sorun yatıyor.O gün birine cidden sordum ve aldığım cevap çok ilginçdi; bizim yaşıtlarımız arasında erkek mi kaldı ki,, işte bu cevap gerçekten çok şeyi ortaya koyuyor aslında.Durum vahimleşiyor..
  • Bence gayet sik bir stil.yillar gectikce moda degisiyor cok normal

• bahce sulamaya gidiyorlar 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moda safsataları. Aslında oldukça beğeniliyor dünyada. Bize hitap etmemesinin sebebi etnik köken ve kültürlerimiz. Maalesef ben de bu durumda tutsak oluyorum. Bana görünen şey 'Bu ne abi? Rezalet.' . Gerçekten iğrenç.

Eskiden böyle bir şey giyilse 'fakir' damgası yerdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.