Şimdi Ara

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,son zamanlarda etrafta bolca görmeye alıştığımız kısa paçalı bacak tüyleri alınmış çorapsız ve dar pantolonlarla gezen kanuni tarzı sakallı errkekler hakındaki düşüncelerinizi yazarmısınız..

• kısa paçalarını aşağı çekip uzatasım geliyor sinir oluyorum
  • o o şekil takılır bu bu şekil takılır herkesin hayatına kimse karışamaz
  • onlar cinsiyet değiştirince oyle oluyorlar 20 tl ye yatarlar
  • Hayır arkadaşlar amaç hayat tarzına müdahala etmek değil,sorduğum bu tarzı nasıl yorumladığınız.
  • instagram erkeği diyoruz biz onlara
  • Popüler kültürün esir aldığı erkek modelleri.

Kaşları kadın kaşı gibi aldırmak, dar pantolon giymek, bilekler açık, entel dantel hareketler vs vs. Kadına benzemeye çalışmak.

Yolda bazı erkeklerin kaşlarını görüyorum ve inanın kadınlarda öyle kaş yok. Öyle bir aldırmış ki incecik bir şey. Kime özeniyorlar, ne yapıyorlar, neye inanıyorlar hiç bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Kanuni sakalı bırakıyor ama kanuniden bir haber. Atası onu öyle görse sopayla kovalar.

Size ne kardeşim isteyen istediğini giyer falan filan diyenlere de iki kelam edelim.

Elbette herkes özgür. Zaten özgürüz diye diye bu hale geldik. Özgürüz diye diye her şeyi yapar olduk. Bize kimse karışamaz dedik ve saçma sapan şeylere özenir olduk. Aslımızı unutur olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Nisan 2017; 16:0:38 >
  • sizcede fazla feminen görünmüyorlar mı.Ya da artık erkek tarzı bu hale mi geldi.O gün Zara da dolaşırken dah bir dikkatimi çekti.Bayan kısmı sandım ama baktımki erkek kısmındaymışım.
  • Sizene kardeşim herkes istediği gibi giyinir size batan bişey var mı ?
  • arkadaşın dediği gibi herkesin hayatı kimse karışamaz ben şu şekül giyinirim şu şu şekül şu şu şekül giyinir ha özgürlüğü bidir.
  • Arkadaşlar deminde dediğim gibi amaç hayat tarzını yargılamak değil sadece,tarzım sensin gibi programlarda olduğu gibi yorumlarda bulunmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

Sizene kardeşim herkes istediği gibi giyinir size batan bişey var mı ?

Arkadaşım elbetteki batan birşey yok .Ben sadece medenice yorumlarda bulunabilecekmiyiz diye merak ediyorum.
  • Gördüğüm zaman başımı çeviriyorum
  • Beni ilgilendirmez anası babası sevgilisi düşünsün
  • Kesin vurduruyordur.
  • KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..

bak bakalım hangisi daha güzel duruyor daha derli toplu gösteriyor böyle kısa paçalı pantolonlar gidip de uzun yerlerde sürünenlerden mi giyecek insanlar daha kalıp gösteriyor hemde yakışıyor

• İyi de bizim giyebileceğimiz kıyafetler çeşit olarak zaten oldukça kısıtlı, kısaca pantol, t-shirt ve gömlek dışında pek bir seçeneğin yok haliyle sektör de onlar üzerinde oynama yapıyor ki bence de diğer bol görünümlü kıyafetlerdense derli toplu olanlar daha hoş duruyor ve bu konudaki olumsuz yorumların ortaya çıkmasına kaynaklık eden en büyük neden yukarıda da dediğim gibi seçeneğin az olması bana göre. Birçok erkek tayt giymez, etek giymez, şort tercih etmez, yüksek bel giymez vs bunlar hep kızların silahları veya onların sahip olduğu çeşitler, biz de çeşit yok bi pantolonumuz var bırakın da biraz oynasınlar üzerinde. Zamanında ispanyol paça bile denenmiş nasıl bi travma yaşanmışsa tam tersine gidilmiş bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 18 Nisan 2017; 17:23:10 >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam pantolon kısa olunca daha şık ve dağınık olmayan bir biçimde duruyor yani üstümüze giydiğmiz kıyafete de olumlu etki yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

aynen öyle hocam pantolon kısa olunca daha şık ve dağınık olmayan bir biçimde duruyor yani üstümüze giydiğmiz kıyafete de olumlu etki yapıyor

Pantolonun kısa olması mesele değil bence de ,ama içindeki şahısların ağdalı bacakları ve kontur çizilmiş kaşları mesele olarak karşımıza çıkıyor.Heleki bide kanuni sakalı varsa..
  • İngiliz sanıyorlar kendilerini kısacık bacakları kısacık boylarıyla.

Giyene yakışıyor ama ölçüsüyle.Hani oturunca kapri gibi yukarı çıkanları var onlar kısacası öyyyğkk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.