Şimdi Ara

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edep var kural var. Herkes istediğini giyebilir sizene diyenler o zaman ben, donla kadınlar bikini jartiyerle gezsin. Ne de olsa isteyen istediğini giyer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuski -- 20 Nisan 2017; 12:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantolon almaya gittim hepsi dar ve hafif kısa

Yokmu ne bol ne de dar olan, boyu tam olan pantalon. nefret ediyorum moda akımlarından. giyeceğim şeyin modeli azalıyor zorla dar aldırtıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXXCALIBUR

KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..
    yakında dahada kısalacak paçalar ve errkekleri daha iyi görebilicezz

Töbe bismillah o ne

• KISA PAÇALI ÇORAPSIZ VE DAR PANTOLON GİYEN ERKEKİLER..

Benim stilim bu.
  • Paçalar kapri kadar kısa olmasa da ayakta durunca katlanacak kadar uzun olmamalı, slim fit pantolonu da paraşüt gibi pantolonlara göre tercih ederim şahsen. Giyenleri kadınsılıkla veya feminen olmakla itham edenler grili beyazlı dönercide çalışan kurye pantolonu giyiyordur net. Sadece pantolonun tarzı hoşuna gitmeyenlere saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülözışık

Benim stilim bu.

Evet bu stil güzel gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Modacıların çoğunun hali belli.Kadınlara özenerek tasarlıyor sonra o cicilerini! bizim salak homofobiklere giydiriyorlar sonrası ironi

Haklısın hocam

• Şık falan değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemde anneler erkek çocuklarını kadın ruhundan anlasın diye naif yetişdirdiler bence.Bu durum ise erkek fıtratına aykırı geldi sanki ve doğal olarak araf bölgeler oluştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülözışık

Benim stilim bu.

keko pantolonu
  • Dar paça giymeyenlere acıyarak bakıyorum

• Benim kısa pantolonlarım da uzun pantolonlarım da var. Şahsen kısayi daha çok seviyorum, daha güzel duruyor. Yırtık pantolonda giyiyorum, siz ona da karşısınızdır. O incecik kaşlara bende karşıyım, çok absürt bir kalınlığı yoksa erkeğin kaş alması saçma. Ortasını almalı tabi, kürt kekolar gibi dolaşmanin anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok bir kere o kot , o kadar uzun olamaz onu terziye verip kisaltiyorlar

• TÜRK-İŞKENCE kullanıcısına yanıt
    zaten terzi kısaltır hocam normalde çok uzun boyları vardır onu alan kendine göre yaptırır bende kısa giyiyorum çünkü daha düzgün duruyor uzun olup da dağınık görünmesindense kısaa olsun güzel dursun
  • Toptur...

• EXXCALIBUR kullanıcısına yanıt
    Erkeğin anne tarafından yetiştirilmesi saçma bir kere. Erkek dedin mi babasıyla beraber vakit geçirecek, günün 24 saatini annesinin kucağında geçiren neslin geldiği durum da bu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Popüler kültürün esir aldığı erkek modelleri.

Kaşları kadın kaşı gibi aldırmak, dar pantolon giymek, bilekler açık, entel dantel hareketler vs vs. Kadına benzemeye çalışmak.

Yolda bazı erkeklerin kaşlarını görüyorum ve inanın kadınlarda öyle kaş yok. Öyle bir aldırmış ki incecik bir şey. Kime özeniyorlar, ne yapıyorlar, neye inanıyorlar hiç bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Kanuni sakalı bırakıyor ama kanuniden bir haber. Atası onu öyle görse sopayla kovalar.

Size ne kardeşim isteyen istediğini giyer falan filan diyenlere de iki kelam edelim.

Elbette herkes özgür. Zaten özgürüz diye diye bu hale geldik. Özgürüz diye diye her şeyi yapar olduk. Bize kimse karışamaz dedik ve saçma sapan şeylere özenir olduk. Aslımızı unutur olduk.

Aklımdan geçen her şeyi yazmışsınız, ellerinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Erkeğin anne tarafından yetiştirilmesi saçma bir kere. Erkek dedin mi babasıyla beraber vakit geçirecek, günün 24 saatini annesinin kucağında geçiren neslin geldiği durum da bu olur.

Artık ne yazıkki evlilikler çoğunlukla boşanmayla sonuçlandığı için erkek çocuk anneyle büyüyor.Hatta çevreden duyuyorum,bazı kadınlar evlenip çocuk yapıp boşanıcağım demekte.Buda ayrı bir tartışma konusu elbette.
  • Bana ılık gibi geliyor onlar

• Bu hafta da konuya kaldığımız yerden devam edelim arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.