Bildirim
kısa videolar için canon 80d mi sony rx100 mark 4 mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biri kompakt biri DSLR. Ayrıca Canon 80D yalnızca gövde Amerika'da 3.400TL. Lensiyle birlikte ülkemizde 4.000TL'ye yakın fiyatı olur. O fiyat aralığında da aynasızlar da A6300 falan olacak muhtemelen. 4K video kayıt gibi özellikleri de var. Senin onu rx100 m4 ile karşılaştırman çok saçma. İlla bu ikisi arasında kaldıysan bulabiliyorsan Canon 80D al. -
4k ile işiniz yoksa a6000 alın , veya 2. el gh3 -
kompakt makine alacaksanız ve 2700tl para verecekseniz, ben olsam kısa video için DJİ osmo alırdım. kısa filmciler için süper bir alet. -
Ayni zamanda iyi fotoğraflar çekme istiyorum ve dji osmo da soğutmaj için ses yapıyormuş birde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k ile işim yokta zaten 5 dk çekiyor diye biliyorum a6000 önermenizin sebebi nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: nefret1998
4k ile işim yokta zaten 5 dk çekiyor diye biliyorum a6000 önermenizin sebebi nedir ?
Fiyat olarak hemen hemen rx100 m4'ün yarısı kadar olması sebebiyle önerdim . Değişebilen lensi olması da ayrı bir avantaj , video amaçlı kullanabileceğiniz prime lens alabilirsiniz artan para ile . -
Peki teşekkürler
sony rx100 mark 4 makinam vardı tek eksiği dokunmatik ekrandı , hiçbi makinada öyle keskin video almamıştım , crop olmasına rağmen iso performansı çok iyi , 24-70 aralığında açısı var gayet yeterli ,dslr da aradığın kadarı var bionz işlemci ve carl zeiss kalitesi ayrı bir artı tavsiye ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X