Şimdi Ara

Kısaca Sharp 40LE700 ve Samsung 40B6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki yorumları okudum , aslında iyice kafam karıştı okudukça.

Sonuç olarak elimde 2 TV mevcut, bunlardan birini seçeceğim bu konuda yorumlarınızı görmek isterim.

Teşekkürler.

Sharp 40LE700 veya Samsung 40B6000 --- hangisi daha iyi genel olarak ...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfx -- 21 Aralık 2009; 20:08:23 >

• Sharp veya Samsung kullanan yokmu ? arkadaşlar.
  • Bir iki hafta öncesinde teknosa da samsung LED tvleri incelemiştim. Samsung'dan şaşmayacaksın dostum. alacaksan da 40B600 değil 40B7000 al. çünkü 6000'de internet bağlantısı felan yok ve galiba 82 ekranmış.
  • 102 ekran 40b6000 82 ekran değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 23 Aralık 2009; 14:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_dangerous

Bir iki hafta öncesinde teknosa da samsung LED tvleri incelemiştim. Samsung'dan şaşmayacaksın dostum. alacaksan da 40B600 değil 40B7000 al. çünkü 6000'de internet bağlantısı felan yok ve galiba 82 ekranmış.

İnternet bağlantısı sadece belirli birkaç siteye sanırım , bir web browser falan gibi olsaydı daha mantıklı olurdu. Birde bende media player var o yüzden 7000 serisi düşünmedim. En son çıkan LG SL 9000 lerde fena değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

102 ekran 40b6000 82 ekran değil

emin misin kardeşim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

102 ekran 40b6000 82 ekran değil

emin misin kardeşim ?

kodundaki 40 40 inch demek oluyor 40 inch de 102 ekrana tekabül eder arkadas emin değilse ben eminim adım kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özürdilerim değerli dostum. SAMSUNG UE - 40B6000 102 EKRANMIŞ. Kusuruma bakmayın.
    Bir diğer şey ise; LG, sharp,sony,philips vb diğer tür modelleri gözden geçirmene bile gerek yok. saatlerce teknosa da şu saydığım bütün tv'lerin modellerini raftan indirip gözden geçirdim. ve henüz bende bir samsung ue 40b6000 alma düşüncesindeyim. hem ucuz hemde diğer samsung led serilerinden hiç bir farkı yok. sadece bir kaç panel ve ekran genişliği farklı kılıyor diğer serileri. Ayrıca LED teknoloji henüz çok yeni, ve şimdiden bile çoğu arkadaşların led'den memnun kalmadığına dair yorumlarını okumuştum. kim bilir ki, belki de şans bu seferlik onlardan yana değildi. aldıkları TV sorunlu olabilir.

son olarak; Samsung diyip geçme arkadaşım. performans istiyorsan, LED teknolojisisinde hayal bile edemeyeceğin doğal görüntü'yle karşı karşıya kalma ihtimalinde sana kalmış artık. bence imkanın el veriyorsa, yorumumu bile okumadan TV'i kap ve keyfini çıkar. Allah herkese nasip eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_dangerous -- 26 Aralık 2009; 15:09:44 >

• Samsung için yandan aydınlatma fakat sharp için full led diye arkadan aydınlatma yazıyor.. burada siyahlar daha iyi oluyomuş ama forumda okuduğum kadarı ile sharp ı getiren enkay problemli diyorlar o yüzden heralde samsung daha makul gibi

sharp kullanan varmı arkadaşlar ?
  • form da sharp kullanan yok galiba
  • Sharp için kendi başlığı var oraya bakınız!!

http://forum.donanimhaber.com/m_29829123/tm.htm

++
  • hızlı cevap için teşekkür ederim sayın albani
  • kıyaslanmaz bile. sharp 40le700 serisi samsungtan çok iyidir. mersin media marktta 46le700 ü inceledim. renkler-derinlik mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sharp için kendi başlığı var oraya bakınız!!

http://forum.donanimhaber.com/m_29829123/tm.htm

++

Orayı okuyunca dahada kafam karıştı :) , 46x4500 e baktım sonra.

Bu arada o yazıda 46x4500 Led baktım , çalışırken 270 W diyor aynı sharp 46 Le700 de 60 W yazıyor.. burda bir yanlışlık varmı ? ( İB safasından baktım )

Ayrıca benim seyretme uzaklığım yaklaşık 3 metre 30 santim ( televizyonun koltuğa uzaklığı ) o yüzden hep 40 baktım , sanırım 46 büyük olur değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfx -- 28 Aralık 2009; 13:47:00 >
  • Kardeş yeni nesil bazı Modül(Panel) tipleri ile Baclit-LED uygulamalarında zaten düşük Watta çalışıyor paneller!!!
    "ECO Panel" dedikleri bir gelişme oldu v.s

Ancak bunlar benim için örneğin bir kriter değildir,hani araba alıyor olsam "az yakıyor" olması benim için ana kriterdir ama panel işinde
    ben bunlara bakmam tabi bu benim şahsi düşüncem,"X" panel şayet çok yakıyorsa o zaman sizde başka bir panele bakacaksınız!!

++

HDTV izleme mesafesi ile SDTV izleme mesafeleri çok farklıdır!!!
  • Birkaç ay sonra LED Tv alacağım, 46 ".

Bu aralar nerde görsem mutlaka girip görüntülere bakıyorum, ama geçen gün bir mağazada ilk kez yanyana Samsung 7000 serisi ile Sharp LED TV yi yanyana gördüm. Ordaki görevliyi de çağırıp özellikle sordum. Bunların ayarları daha iyi yapılsa görüntü farkı olurmu diye. Zira çok uzun süre inceledim ve birşeyi farkettim. Kesinlikle Sharp LED TV de siyah ve özellikle beyazlar Samsunga göre daha farklı, yani beyaz daha beyaz. Bunu daha önce çok kez incelediğim bu iki modelde farkedemimiştim. Zira biri bi yerde duruyor, diğeri başka köşede. İlk kez yanyana aynı inç tv yi tesadüfen gördüm ve inceleyince bu görüşe vardım. Ama bunun dışında estetik, incelik Samsung. O ayrı. Görüntü kalitesinde ise Sharpı beğendim.
  • Dün İstinye Park enkay a gittim mağaza kapatmış , metro city ye geçtim oradakida mağaza kapatmış .. sharp alırsam enkay sorun yaratacak gibi duruyor.
    enkay ile ilgili tectübesi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfx

Dün İstinye Park enkay a gittim mağaza kapatmış , metro city ye geçtim oradakida mağaza kapatmış .. sharp alırsam enkay sorun yaratacak gibi duruyor.

Hayatının en büyük hatasını edersin Sharp almakla... benden söylemesi ;)
  • quote:

quote:

Dün İstinye Park enkay a gittim mağaza kapatmış , metro city ye geçtim oradakida mağaza kapatmış .. sharp alırsam enkay sorun yaratacak gibi duruyor.

Bunu garanti ve teknik destek olarak mı söyledin yoksa televizyon ile ilgili tecrübe açısındanmı ?
  • quote:

quote:

Sn.mj iyi günler

Çok güzel yazmışsın her ne kadar çok "iddialı" olmuşsa da,bunu açman gerekir diye düşünüyorum!
    Zira bu şekilde bir ifade,bu konularda bilgisi olmayan ve potansiyel müşteri olarak bu panele bakan insanları
    ciddi manada düşündürürsün!!

Bu iddialı tanımının gerekçelerini yazarsan,herkes için çok daha faydalı bir bilgi vermiş olursun!

++
    Bunu sadece "genel" olarak yazdım,yoksa yazdığın bu iddialı tanmın beni hiç ilgilendirmiyor,ben biliyorum
    neyin ne olduğunu ama şimdi merak edenler senden bir cevap beklerler+

Böylece hayati bir hatadan dönerler sayende

Saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.