Şimdi Ara

Kısayol Tuşlarını Değiştirme(Hp 3113et)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce hp 3113et leptop aldım şuan online oynadığım bir oyun var ve bu oyunda f1 vb tuşlarını kullanmam gerek kısayol tuşlarının 2. hallerini kullanmka istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
    Şimdiden cevap için teşekkürler...

• Fonksiyon tuşalarına bastığında FN tuşuna basmadan kısayol yerine fonksiyon tuşlarının mı aktif olmasını istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Fonksiyon tuşalarına bastığında FN tuşuna basmadan kısayol yerine fonksiyon tuşlarının mı aktif olmasını istiyorsun ?

Evet hocam aynen öyle
  • Bios'dan yapıcaksın onu bilgisayarı kapat yeniden açarken F2'ye bas bios'a gir. Ordan Advanced bölümüne gel orda Function Key Behavior yazıyor onun karşısındaki seçeneği Function Key yap olay bu kadar, kolay gelsin.
  • Şimdi denicem hocam çok teşekkür ederim =)
  • Rica ederim, kolay gelsin.
  • bende yapayım şimdi, tesekkürler

edit1: bios a giremiyorum şaka gibi. halbuki daha önce defalarca girmistim

edit2: girdim tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Ocak 2011; 2:43:48 >
  • Bende biosa'a giremiyorum f2 ye basıyorum ama hp nin kendi progragam yönetim yeri çıkıyor oradada böyle bişey yok nasıl giricem :)
  • F10 dan gir

yalnız bios ta öyle bir menü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Ocak 2011; 18:06:05 >
  • Tamamdır hocam hallettim teşekkürler
  • Sizin bilgisayarda nasılmış yine aynı şekilde mi yaptın.
  • Yok hocam benim bilgisayarda'da değişik biostan menülerden tam hatrlamıyorm ama 4 yanda falan keybord ile ilgili kısım var oraya gelip keybord ... yazan yeri disable yaptım siz bi deneyin olmassa detaylı olarak anlatabilirm.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NK0Z -- 28 Ocak 2011; 1:37:26 >
  • Benim bilgisayarım Dell, Dell'in bios'una göre anlattım ben size açıkcası. Ondan aynı değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NK0Z

Yok hocam benim bilgisayarda'da değişik biostan menülerden tam hatrlamıyorm ama 4 yanda falan keybord ile ilgili kısım var oraya gelip keybord ... yazan yeri disable yaptım siz bi deneyin olmassa detaylı olarak anlatabilirm.
    edit:imla

keyboard la ilgili bir menü bulamadım acabilirmisin biraz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.