Şimdi Ara

KISHU INU geliyor: Yeni SHIB mi olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
10.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam. Tl yatsa bile zaten usdt ye çevirmen lazım kullanmak için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Borsa içinde çevriliyor dimi hocam? . Yeniyim de bu olaylarda :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

hocam bende aldım eskiden ama yüksekten almışım 0000,,,67 lerdeydi herhalde ilk önce param yarıya innmişti şimdi tekrar iki kat yapmış.

• furillajooy kullanıcısına yanıt

gate.io dan niye almıyorsun hocam?

• Karqasa kullanıcısına yanıt

hocam paranı hemen riske atma önce az öğren bu işleri.

kishuyu önceden almıştım 2x yapmıştı param sonra yarısı param eridi şu günlerde tekrar 2x olmuş.

Bazılarını borsadan alıyorsun bazılarını pancakeswaptan bnb ile alıyorsun.

• tokcan57 T kullanıcısına yanıt

gate.io da try işlemi yok hocam. o yüzden her türlü usdt olarak yapman lazım yatırmayı. ben şu şekilde yapıyorum binance tr ye vakıf ya da ziraatten tl yatırıyorum usdt ye çeviriyorum. binance globale aktarıp oradan gate.io ya atıyorum. gate.io içinden usdt almak istediğinizde komisyon fazla oluyor.

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelecek 1-2 sene sonra almayan herkes pişman olacak yatırım tavsiyesi 1-2 sene dokunma al bekle kishu yu

• Abdurrahman3333 A kullanıcısına yanıt

Biz öğrenciyiz hocam 15 dolar anca atıyoz  

• tolgabjk T kullanıcısına yanıt

Üç sıfır atsa piyasa değeri 850 milyar dolar oluyor. Etherium şuan 472 milyar dolar.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Bende öğrenmek amaçlı girmeyi düşünüyorum kafadan beş bin değil de 500 TL civarı atarak başlamak istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüksek den alıp zarar edenler le kishu ne alakası var ben de yüksek den alıp 16 bin dolar 3 bin dolar düştü şimdi 30 bin dolar üstün de en alttan alan arkadaşlar da 12x kazanç sağladı uzun vadeli olarak kishu alıp yatırım yapın

• mayista yine boyle hype varken aldik bunu arkadaslarla 10'ar dolarlik. oyle bir yerin dibine girdi ki su anki fiyatina 2x yapsa anca paya geliyoruz. one gore yatirim yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt

hocam binanceniz var mı? monitör ekranımı paylaşarak gösterebilirim size. İsterseniz Discord yükleyin oradan göstereyim.

bu siteyi falan da göstereceğim burası dolandırıcı coinleri anlamamıza yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 27 Ekim 2021; 13:9:45 >
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

0,000...67 lerden almıştım ben şuan ana paramın üstünde hocam siz kaçtan aldınız?

• Önünde bol sıfır olanlar iyi prim yapıyor gibi.

Ancak sanırım bu coin binance tr ve paribu da listelenmiyor.

• Kishu K kullanıcısına yanıt

Saadet zinciri olma sebeplerinden biri. İçerdekilerin para kazanması için dışarıdan yüklü para girmesi gerekiyor. Bu zincirin üyeleride daha fazla kişinin dahil olması için bedava reklam yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.