sorunuzun cevabı değil fakat ben binancetr deki busd bakiyemi gate busd cüzdanıma ücretsiz aktardım belki işinize yarar. |
KISHU INU geliyor: Yeni SHIB mi olacak? (4. sayfa)
-
-
Tamamdır teşekkür ederim 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur olur yeriz, 15 Milyar Adet Kishu var, yavaş yavaş artıyor, eğer shiba gibi olursa çekilişle 10k usd çekilişi yaparız
-
buna 20 bin yatırdım ilk başlarında daha 100 bini gördüm zirvede en son 1.5 ay önce falan 2 bin olarak çektim parayı şimdi baktıkça kafayı yiyorum :)
-
kesinti ne kadar oluyor hocam?
-
Shibadan 1 sene önce 8 bin atmıştım dün 80 bin olarak çektim
-
Kanka sence siraki shiba ne olur ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi ben analist değilim bilemem. Bu işler gerçekden piyango , çok güzel paralar getirdi shiba,hala şokdayım.
Bir ara borcdan dolayı satmak üzereydim son anda direkden döndüm. 1 sene boyunca shiba 3000'lardan düşüp 900 bandına sıkışmıştı,gerçekden cok bunaldım bundan bi b.k olmaz diye cok söylendim ama. Biranda yükselmeye rekorlar kırmaya başlayınca şok geciriyor insan :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 28 Ekim 2021; 18:58:52 > -
Kishu ekibini bu güzel reklam için tebrik ederim, daha iyisi var ve adı CATE COIN :)
- Tüm meme coinleri büyük yükselişler gösterdi bu ay, sağdan soldan duyduğunuz memecoinlere yatırım yaptığınızda yaya kalabilirsiniz.
-
ben böyle coinlere 30-40 dolar atıyorum ve bir kaç ay sonra x2 x3 yaptıysa ana paramı çekip başka coine sallıyorum.
Böyle böyle zaten 3-4 sene sonra bir kaçtanesi x1000 yapsa köşe oluruz :D
Kendinizi üzmeyecek, zora sokmayacak bir miktar ile, kâr olunca ana parayı çekip sepet yapmak en doğrusu bence, yatırımdan ziyade şans işi birazda çünkü
-
Siz bir e Hamster coin e bakın. Kaç kat oldu sayamıyorum 😁
gate. iodan nasıl alım yapıyorsunuz. ben bir şey alacağım ama çok fazla komisyon istiyor. garip bi sistemleri var
Alacak arkadaşlara kısa ve az komisyonlu yolu gösterelim.
Binance tr’den btt alın gate.io ya transfer edin 27btt komisyon yani 1₺ gibi bişey, gate.io ya attığınız btt’leri usdt ye çevirin ve kishu alın artılarsan ana sayfada görünür ve insanlar faydalanır saygılar.
Shibadan 37x falan yaptım 3 yıl daha hodl yapacağım.
Bu tarz coinlere düşük miktar para atıp 100-200 lira falan beklemek çok mantıklı.
Shiba çok şaşırttı beni gerçekten umarım daha da şaşırtır.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Aynen hamster , floki, bugün pitbull, cate girl ( 2020 de elon musk yazmış cat girl diye keşke o zamanlar cat girl diye bir token var mı diye baksaydık :D )
-
kishu için ayrıca %4 komisyon istiyor galiba bir ara satın almaya geldiğimde uyarı vermişti.
-
Shiba 0,000088'e (usd) kadar yürüdü oradan dün bir ara 0,000060'a kadar çaktılar. Şimdilerde 0,000070 lerde geziyor. en çok daha dramatik düşüş bekliyordum ama iyi duruyor.
İkinci büyük sıçrayışı yapmadan önce yine böyle bekleme, hafif düşme, düzletme süreci olmuştu. Şimdi acaba 3. yolda ve bir sıfır daha mı atacak diye merak ediyorum. Ben hiç bir zaman almadım çünkü yükselirken asla coin almam. Tabi alsaymışım büyük kazanacakmışım. Şimdi de cesaret edip alamıyorum. Ada, Lrc, Algo ve Raven ile devam.
-
Catecoin için zamanında çok şey söylendi ama malesef bir etkisi olmadı şuan bütün coinlerin yükselmesine rağmen catecoin en düşük yükselmeleri yaşıyor
-
Adamlar insanlardan parayı toplamak için yolu bulmuş. Bu ucuz coinler hep vurgun peşinde milyarlarca kullanıcıdan milyar dolar çarpıp bırakıyorlar. Bi de öyle yavaş yükseliyor ki alan düşünce kafayı sıyırıyor. Shiba ya para gömdüler şimdi zararla kaçıyorlar. Çok sabır işi bu kesinlikle eldeki para verilmez anca haybeden para vardır atar beklersin senede 1 2 kere yükselir🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X