Şimdi Ara

Kışın oynanılacak oyun tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Malumunuz kış geliyor.Ben de böyle havalarda günlük güneşlik oynayamıyorum,haz alamıyorum.Bildiğiniz böyle sonbaharı ve kışı yağmur ve karla birlikte bizi iliklerimize kadar hissettirecek bir oyun var mı?Bu hoş bir anlamda his de olabilir ve ya bu mevsimlerin çetinliğini de hissettirebilir yeter ki iyi veya kötü anlamda hissettirsin.Bildiğiniz böyle bir oyun varsa lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.Türü de farketmez.Teşekkürler:)

• Banada lazım olabilir dursun şurda
  • Battlefield 3 Armored Kill DLC'sindeki Alborz Mountains karlıdır iyidir. Battlefield 2142'nin karlı haritaları da iyidir. The Sims 3'ün Seasons paketinde gelecek olan mevsimlerde kış olacak o da güzel olur. Crysis'in karlı haritalarıda tropik ortamdaki kışı yaşatır size.
  • metro 2033 diyesim geldi nedense skyrim de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Battlefield 3 Armored Kill DLC'sindeki Alborz Mountains karlıdır iyidir. Battlefield 2142'nin karlı haritaları da iyidir. The Sims 3'ün Seasons paketinde gelecek olan mevsimlerde kış olacak o da güzel olur. Crysis'in karlı haritalarıda tropik ortamdaki kışı yaşatır size.

Teşekkür ederim ama benim kast ettiğim mod veya sadece bir-iki bölüm olarak değil,oyunun tamamını(1-2 bölüm istisna olabilir)kapsayan bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordobereli61

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Battlefield 3 Armored Kill DLC'sindeki Alborz Mountains karlıdır iyidir. Battlefield 2142'nin karlı haritaları da iyidir. The Sims 3'ün Seasons paketinde gelecek olan mevsimlerde kış olacak o da güzel olur. Crysis'in karlı haritalarıda tropik ortamdaki kışı yaşatır size.

Teşekkür ederim ama benim kast ettiğim mod veya sadece bir-iki bölüm olarak değil,oyunun tamamını(1-2 bölüm istisna olabilir)kapsayan bir oyun.

PSP'niz varsa MotorStorm Arctic Edge var, tamamı karlı haritalardan kurulu. Genelde oyunların 1-2 bölümü karlı kısımlarda geçer. Tamamı karlı olan oyun duymadım hiç.

• Dostum güzel oyunlar çıkıyor bu sezon. Zaten senin gibi bir çok oyuncu bu havalarda oyun oynamayı tercih ettiği için yapımcılar oyun çıkış tarihlerini bu mevsimlere göre ayarlıyorlar. Mesela yakın zamanda çıkacak olan;
    Assasign Creed 3(*),
    Resident Evil 6,
    Call of Duty Black Ops 2,
    Medal Of Honor Warfighter(*),
    Hitman: Absolution(*)
    oyunlarını oynayabilirsin. Yada geçtiğimiz günlerde çıkmış olan;
    Sleeping Dogs,
    DarkSiders 2,
    The Amazing Spider-Man,
    I am Alive,
    Dark Souls,
    The Testament of Sherlock Holmes,
    Dishonored(*),
    The Walking Dead Episodes(1-2-3-4)(*)
    gibi oyunlarda hali hazırda indirip oynaman için duruyor. Yıldızlılar gerçekten tavsiye ettiklerim. Yada Yükle
    PES 2013 yada FİFA 2013,
    basketbol seviyorsan
    NBA 2K13.
    Sonra sabahlar olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    5 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metro 2033
    Skyrim
    Batman Arkham City
    Dead Space 1-2
    Amnesia

Aklıma bunlar geldi.Karanlik veya karli havada geciyor hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu skyrim'i 30 kere yükleyip sildim.

Ben bu oyundan neden zevk alamıyorum. Her türlü karakteri oynadım 20li levellara kadar geldim görevleri ezberledim ama sıktı artık para verseniz oynamam o derece.

Oyunda bi aksiyon yok ordan oraya dağ tepe yürü önüne ejderha çıksın onu kes bandit çıksın onu kes görev için mağaraya gir canavar kes bu kadar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Yahu skyrim'i 30 kere yükleyip sildim.

Ben bu oyundan neden zevk alamıyorum. Her türlü karakteri oynadım 20li levellara kadar geldim görevleri ezberledim ama sıktı artık para verseniz oynamam o derece.

Oyunda bi aksiyon yok ordan oraya dağ tepe yürü önüne ejderha çıksın onu kes bandit çıksın onu kes görev için mağaraya gir canavar kes bu kadar yani.

İşte demek ki zevk meselesi bu işler Sen o şekıl öbürü şo şekıl oynuyoruz işte. Maksat eğlenmek. Kim nenden zevk alırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

quote:

Yahu skyrim'i 30 kere yükleyip sildim.

İşte demek ki zevk meselesi bu işler Sen o şekıl öbürü şo şekıl oynuyoruz işte. Maksat eğlenmek. Kim nenden zevk alırsa...

Başkası ne şekil oynuyor onu merak ettim ? Başka ne alternatif var yani bu oyunda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Metro 2033
    Skyrim
    Batman Arkham City
    Dead Space 1-2
    Amnesia

Aklıma bunlar geldi.Karanlik veya karli havada geciyor hepsi.

Metro ve Dead Space indirme listemde zaten,Skyrim tarzım değil,Batman Arkham City'yi bitirdim,Amnesia konusunda kararsızım çok eski oyun gibi duruyor grafik takıntısı olan bir insan değilim ama en azından göze hoş görünsün.Yorumlarınız için teşekkürler.
  • Ben bayağıdır oyun dünyasından uzakta kaldım böyle dışarıda hava soğukken ben üşürken o hırkamı giydiğimde veya kar yağarken konusu iyi-sağlam bir oyun oynadığımda iliklerime kadar işlerki bunu yapmayı gerçekten özledim ve şimdiden bu sene çok boş zamanım var kendime 1-2 haftada liste hazırladım sanada yazmak istedim benim gibi düşünüyorsun yazacaklarımda biraz eski oyunlarda var yeni çıkmışlarda var.

Max Payne 3
    Half-Life 2 ve episode series
    Singularity
    Mirror's Edge
    Silenthill : Downpour
    L.A. Noire
    Sniper : Ghost Warrior 1-2
    Assassin's Creed series
    Medal of Honor 2010
    I Am Alive
    The Testament of Sherlock Holmes

çıkacaklardan;

Call of Duty: Black Ops II - [13.Kasım.2012]
    Hitman: Absolution - [23.Kasım.2012]
    Assassin's Creed III - [23.Kasım.2012]
    Medal of Honor : Warfighter - [23.Ekim.2012]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanKN -- 17 Ekim 2012; 7:20:58 >
  • 1 hafta önce kadar dishonored çıktı.Oda çok güzel.Assassins creed ve serisini oynayabilirsin.Mw3 alabilirsin.Battlefield 3 alabilirsin.Ps3'ün varsa ps3 lerini almanı öneririm
    geç dev ekrana ohhhhh misler gibi oyna :D

Sende bendensin haa Yaz sıcağındansa kışın ortasında,dışarıda şimşek sesini,yağmur sesini duyup oynamayı tercih edenlerdensin iyidir iyi
  • Kingdoms of amalur: reckoning kesinlikle tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

1 hafta önce kadar dishonored çıktı.Oda çok güzel.Assassins creed ve serisini oynayabilirsin.Mw3 alabilirsin.Battlefield 3 alabilirsin.Ps3'ün varsa ps3 lerini almanı öneririm

Sende bendensin haa Yaz sıcağındansa kışın ortasında,dışarıda şimşek sesini,yağmur sesini duyup oynamayı tercih edenlerdensin iyidir iyi

Gerçekten Dostum yağmurlu havada bir başka oluyor oyun hele antalyanın meşhur yağmurlarında sıcacık oda misss oohhh
    Tek hedefim Batman arkham city kaldı alıcam ama 50TL bulsam

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

1 hafta önce kadar dishonored çıktı.Oda çok güzel.Assassins creed ve serisini oynayabilirsin.Mw3 alabilirsin.Battlefield 3 alabilirsin.Ps3'ün varsa ps3 lerini almanı öneririm

Gerçekten Dostum yağmurlu havada bir başka oluyor oyun hele antalyanın meşhur yağmurlarında sıcacık oda misss oohhh

Ne güzel :D dışarıda ses yok ohh aynı kafadanız bak :D

50 tl bulursan Gta 4 de alabilirsin istersen

• quote:

Başkası ne şekil oynuyor onu merak ettim ? Başka ne alternatif var yani bu oyunda ?

Demek istediğim belkide RPG oyunlarını sevmiyorsundur. Yani derin manalarla kurmadım o cümleyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Dostum güzel oyunlar çıkıyor bu sezon. Zaten senin gibi bir çok oyuncu bu havalarda oyun oynamayı tercih ettiği için yapımcılar oyun çıkış tarihlerini bu mevsimlere göre ayarlıyorlar. Mesela yakın zamanda çıkacak olan;
    Assasign Creed 3(*),
    Resident Evil 6,
    Call of Duty Black Ops 2,
    Medal Of Honor Warfighter(*),
    Hitman: Absolution(*)
    oyunlarını oynayabilirsin. Yada geçtiğimiz günlerde çıkmış olan;
    Sleeping Dogs,
    DarkSiders 2,
    The Amazing Spider-Man,
    I am Alive,
    Dark Souls,
    The Testament of Sherlock Holmes,
    Dishonored(*),
    The Walking Dead Episodes(1-2-3-4)(*)
    gibi oyunlarda hali hazırda indirip oynaman için duruyor. Yıldızlılar gerçekten tavsiye ettiklerim. Yada Yükle
    PES 2013 yada FİFA 2013,
    basketbol seviyorsan
    NBA 2K13.
    Sonra sabahlar olmasın

Dishonored gerçekten güzel onu şiddetle tavsiye ederim bende.Youtubede türk gamer'ların videolarında izledim.Gerçekten çok zevkli ve sürükleyici :)
    Assassins creed zaten bilmeyen yoktur onun zevkini :) .

Hitman absolution'u bilmiyorum oynamadım,videosunuda izlemedim o ne tür bi oyun konusu ne ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Ne güzel :D dışarıda ses yok ohh aynı kafadanız bak :D

50 tl bulursan Gta 4 de alabilirsin istersen

GT5 Bekliyorum yok buarada 50tl bulsam demişim yanlış anlaşılma olmasın 50tl varda oyun yok bulamadım 50tl veren

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.