Bildirim
PS4 Eşimle oynayabileceğim oyun tavsiyesi ?
Under Armour UA W Charged Rogue 4 Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXL68S8
3 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ESvED1453
Merhaba abiler arkadaşlar eşimle beraber oynayabileceğim yada onun oynarken sıkılmayacağı oyunlar tavsiye edebilirmisiniz..ama lütfen ben eşimle ufc oynuyorum fln demeyin sanırsam platform oyunları deniyor rayman vs gibi şeyler mesela
Little big planet 3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben eşimle Trine 2 oynuyorum. Onun dışında Diablo 3 ve thief oynamayı denedik olmadı. -
Lego marvel super heroes tavsiye ederim videolarini falan bak internetten cok severek ve eglenerek oynadim. Satiyorum diye tavsiye etmiyorum gercekten
PS3'te little big planet oynuyoruz çok eğlenceli üçüncü PS4'e de çıkacak tavsiye ederim ben de. Puppeteer denedik, ben adam ezmek istiyorum kafa göz dalmak istiyorum sevmiyorum böyle şeyleri dedi, move sports champions aldıydık onda gladyatör dövüşü yapıyoruz arada GTA5 de denettim öyle takılıyoruz. PS4 biraz daha kısıtlı eşle oynanabilecek oyun anlamında, Trine 2 ve Little Big Planet 3 hariç bir seçenek gözükmüyor. -
Rayman Legends
Lego serileri
Little Big Planet 3 (çıkmak üzere) -
Fifa 15
1* knack, süper keyifli bir oyun
2* trine2 pcde bitirdim ps4 de oynadım. kıvırırsa co op da çok güzel
3* lego series, idare eder,
4* lbp 3
5* escape plan iki kişi oynanmayabilir ama çok keyifli bir oyun
6* singstar
işin aslı iki kişi oynanacak çok fazla altenatif yok. birde sony move dan desteğini bence çekti. ona yatırım yapmıyor. sadece Xbox kinect e yalandan alterantif olması adına ileride bir iki oyun çıkarır göz boyar diyorum.
bu multi players game s Xbox kinectte daha fazla alternatif içeriyor. -
Little Big Planet 3
rayman vs tazı oyunları oynayabilir. -
Ben de farklı bir şey söyleyeyim sport friends.
Knack ve Rayman olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Little big planet. Tartismasiz. Bugun cikacak sanirim.
Lego tavsiye -
-
Harbi güzele benziyor, Trine, Swapper, Limbo tarzı oyunlara bayılıyorum. Kafa yoran, sanatsal, güzel soundtrack'li, masalvari... Çok keyifli oluyor. -
Sakın little big planet oynamayın, yoksa eşin başka oyun oynamana izin vermez :) Şaka bir yana little big planet tam eşinle oynayabileceğin bir oyun. Kahkahalar eşliğinde çok güzel vakit geçirtiyor. Serinin 3.oyununu al ve oynayın başka oyun arama. -
Listelerin iki kişi oynanacak en iyi oyunu tabii ki peggle dır ...peggle 2 var mı ps4 de bilmiyorumm ama night , deluxe versiyonlarını bulabilirsin....Eşinle duello yapabilir ya da master olmak için her bölüm farklı karşılaşmalara çıkabilirsin.Oyun tek kelimeyle bir başyapıt
Ikinci tercih tabii ki little big planet çok eğlenceli ve guzel bir oyun
Tercih senin
Peegle =98
LittleBigPlanet=97
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 18 Kasım 2014; 11:09:31 >
minecraft oyna. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
Harbi güzele benziyor, Trine, Swapper, Limbo tarzı oyunlara bayılıyorum. Kafa yoran, sanatsal, güzel soundtrack'li, masalvari... Çok keyifli oluyor.
Aynen katiliyorum. Tam platform oyunu sayilmasa da masalsi oyun olarak Brothers: A Tale of Two Sons'u da tavsiye ederim. Traileri gorunce aklima bu oyun geldi
Knack Bayağı zevkli tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Little big planet 3
|
Benzer içerikler
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- gta 5 dil değiştirme
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps5 alınır mı
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps5 slim disk sürücüsü
- uncharted 5 ne zaman çıkacak
- the last of us 3
- en iyi ps5 oyunları
- the last of us part 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X