Şimdi Ara

oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun lg g ama pek oyun yüklü değil coc, into the dead head soccer gibi oyunlar var ilerlemeli oyun önerisi yapabilecek olan var mı şimdiden teşekürler

• Real racing 3 güzeldir yeni cikan modern combat 5 var yeni yukledim bende idare eder eger fps seviyosan guzel ama . Çiftlik oyunu var hay day oda guzel bide yeni bi oyun faha var boom beach diye indirmedim ama indircem guzele benziyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxZuPExx

Real racing 3 güzeldir yeni cikan modern combat 5 var yeni yukledim bende idare eder eger fps seviyosan guzel ama . Çiftlik oyunu var hay day oda guzel bide yeni bi oyun faha var boom beach diye indirmedim ama indircem guzele benziyo.
    yarıs olarak nfs most wantedtan otesi yoktur tavsiye ederim

fps olarak mc4 ve cıktıysa mc5 tavsiye ederim

strateji zaten cocun ustune yok

rpg olarak order and chaos

futbol fifa 14

basketbol nba 2k12 ve 2k14

virtual tenniside öneririm gayet güzel

nss, dlss tavsiyemdir

bouncy ball harikalar harikası bir oyundur tavsiye ederm
  • quote:

Real racing 3 güzeldir yeni cikan modern combat 5 var yeni yukledim bende idare eder eger fps seviyosan guzel ama . Çiftlik oyunu var hay day oda guzel bide yeni bi oyun faha var boom beach diye indirmedim ama indircem guzele benziyo.

real racingi bilmiyorum da asphalt 8 i yükledim sıkılmıştm bi süre sonra denerim olmazsa bunu sağol modern combata güzel değil diyolar ya parasını haketmiyomus çok karışık senaryo fln dedilklerini duydum clash of clasn var ya hayday boom beach sarmıo bu daha ii sanki sağolasın eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: World is Yours

futbol fifa 14

nss, dlss tavsiyemdir

most wantedın bi ara apk sını aradım bulamadım eğer çok iyiyse parasını hakediyosa verilip alınır ama siz apk ile yklediyseniz apk sını özelden atabilrmisnz? pek basket futbol oynamayı sevmiyorum telefonda ya savaş oyunları daha çok ilgimi çekio defans oyunları fln bouncy ballı deniycem sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: fawkes88

quote:

futbol fifa 14

nss, dlss tavsiyemdir

most wantedın bi ara apk sını aradım bulamadım eğer çok iyiyse parasını hakediyosa verilip alınır ama siz apk ile yklediyseniz apk sını özelden atabilrmisnz? pek basket futbol oynamayı sevmiyorum telefonda ya savaş oyunları daha çok ilgimi çekio defans oyunları fln bouncy ballı deniycem sağolun

Alıntıları Göster
    dostum suan pcde degılım sen apkmanıadan ara bulamazsan haber et eve varınca atarım lınk ozelden

• quote:

dostum suan pcde degılım sen apkmanıadan ara bulamazsan haber et eve varınca atarım lınk ozelden

eyw sağolasın çok bakayım bulamazsam yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    5 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim hocam haberdar edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E2521C65

rica ederim hocam haberdar edersiniz
    Oyun manyağı olarak yazıyım

2048, UNO, Angry Birds epic, rail Rush, real Racing 3,glow hockey, dead trigger 2,jetpack joyride, parking mania, elastic world
    Megapolis, mayan zuma, Bloons td5, bf at sea, plants vs Zombies 2,NFS Mostwanted, bloxorz, 8 Ball pool multi, copter, bc playground
    Clash of clans, fruit ninja, score!, FS 14, DH 14, zynga poker, Tinytroopers, backgammon, bomberman, CS Portable, Candy Crush
    Sas3,Basketball Shooter , bounce, dxball, pou, doodle army, Defender 2,Bubble worlds, draw Something 2
    Kelimelik,minecraft, TemplerRun, earn to Die, duck Hunt, blue Block Free, line Runner, gold miner, hambo, plague inc
    Tesisatçı, tank 1990 3d, Zombie smasher, where is My water, eyes, Deathtour, Solitaire, nasılsın, hill Climb Racing, doodle jump, Chess free
    World at arms, cut the Rope, 3D Ball Fre, pes14,smash hit, oosmos, okey, wild bBlood, NBA 2k14, snake, blitz brigade, european Wa, badland, bBeyond ymth, bbattleheard, Heroes oc, ottomania, legend, Zombie gunship, Move the box
    SEVENsStars, Monster truck, traffic race, 100 ballz, The room

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 26 Temmuz 2014; 18:27:36 >

• quote:

quote:

real racingi bilmiyorum da asphalt 8 i yükledim sıkılmıştm bi süre sonra denerim olmazsa bunu sağol modern combata güzel değil diyolar ya parasını haketmiyomus çok karışık senaryo fln dedilklerini duydum clash of clasn var ya hayday boom beach sarmıo bu daha ii sanki sağolasın eyw

ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Oyun manyağı olarak yazıyım

2048, UNO, Angry Birds epic, rail Rush, real Racing 3,glow hockey, dead trigger 2,jetpack joyride, parking mania, elastic world
    Megapolis, mayan zuma, Bloons td5, bf at sea, plants vs Zombies 2,NFS Mostwanted, bloxorz, 8 Ball pool multi, copter, bc playground
    Clash of clans, fruit ninja, score!, FS 14, DH 14, zynga poker, Tinytroopers, backgammon, bomberman, CS Portable, Candy Crush
    Sas3,Basketball Shooter , bounce, dxball, pou, doodle army, Defender 2,Bubble worlds, draw Something 2
    Kelimelik,minecraft, TemplerRun, earn to Die, duck Hunt, blue Block Free, line Runner, gold miner, hambo, plague inc
    Tesisatçı, tank 1990 3d, Zombie smasher, where is My water, eyes, Deathtour, Solitaire, nasılsın, hill Climb Racing, doodle jump, Chess free
    World at arms, cut the Rope, 3D Ball Fre, pes14,smash hit, oosmos, okey, wild bBlood, NBA 2k14, snake, blitz brigade, european Wa, badland, bBeyond ymth, bbattleheard, Heroes oc, ottomania, legend, Zombie gunship, Move the box
    SEVENsStars, Monster truck, traffic race, 100 ballz, The room

sen naptın ya :D :D eyw çok sağoalsın illaki içinden bikaçını indirim

• Plants vs zombies.
  • Gta serisi ile virtua tenis i tek geçerim
  • Clash of clans dene strateji
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benzin.

Clash of clans dene strateji
    clash of clasn var zaten yüklü telde genelde defans oyunları seviyorm cartoon war tarzı ama o internet gerektiriyo netli oyun oynamayı pek sevmiyorum
  • quote:

clash of clasn var zaten yüklü telde genelde defans oyunları seviyorm cartoon war tarzı ama o internet gerektiriyo netli oyun oynamayı pek sevmiyorum

Alıntıları Göster
    Dream League Soccer
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_444

Dream League Soccer

Alıntıları Göster
    Kelimelik'siz android düşünülemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHpTeaM

Kelimelik'siz android düşünülemez

Alıntıları Göster
    the room
    shadow fight 2
    lost heroes
    leo's fortune
    dragon finga
    dead trigger 2
    new star soccer
    fifa 14

bu sıralar en sık oynadığım oyunlar bunlar.

oynayıp bitirdiğim ve yazmazsam ayıp olacak olan enfes oyunlar:
    badland
    monument valley
    plague inc
    the dark knight rises
    gangstar vegas

• quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

the room
    shadow fight 2
    lost heroes
    leo's fortune
    dragon finga
    dead trigger 2
    new star soccer
    fifa 14

bu sıralar en sık oynadığım oyunlar bunlar.

oynayıp bitirdiğim ve yazmazsam ayıp olacak olan enfes oyunlar:
    badland
    monument valley
    plague inc
    the dark knight rises
    gangstar vegas

Alıntıları Göster
    hepinize çok teşeşkkür ederim baya işime yaradı sağolun :)
  • Supercell in android platformuna da çıkardığı Boom Beach indir coc a benziyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.