Şimdi Ara

KİŞİSEL BAKIM & KOZMETİK'TE YİNE ACCAYİP İNDİRİMLERİ YAPTIK !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
9.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 5m samsun migros'ta aynı ürünü 25TL money card ile indirim ile gördüm tam emin değilim. 3 TL için migros'a gidilirmi oda ayrı bir konu. Bıçak vs. herşeyi aynı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

Az önce 5m samsun migros'ta aynı ürünü 25TL money card ile indirim ile gördüm tam emin değilim. 3 TL için migros'a gidilirmi oda ayrı bir konu. Bıçak vs. herşeyi aynı diye hatırlıyorum.

Sayın Endorfinli Melankolik,

Bu sıcakta tek bir ürün için gitmeye hiç gerek yok :) Üstelik gittiğinizde belki de pahalı birkaç şey daha alıp, karınızdan olacaksınız.

Onun yerine sitemizden KARGO BEDAVA logolu bir ürün aldığınızda diğer tüm ürünler için de kargo parası ödemeyeceksiniz. Ekranda kargo bedeli çıkabilir. Bize PM atarak PROMOSYON KODU isteyebilirsiniz.

Ayrıca 99 TL üstü tüm alışverişlerde KARGO BEDAVA!

Değerli siparişinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine433

pm alabilir miyim

Sayın makine433,

İlgili promosyon kodu PM ile gönderilmiştir.

Gönderilen promosyon kodu sadece KARGO BEDAVA işaretli ürünlerle birlikte aldığınız kargo ücretli ürünlerde ücretsiz kargo yapılabilmesi için kullanılabilir.

Sadece kargo ücreti olan ürünler için lütfen kullanmayınız.

Saygılarımızla,

http://www.stokta.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

**** AYNI GÜN KARGO + KARGO BEDAVA ****

KİŞİSEL BAKIM & KOZMETİK'TE YİNE ACCAYİP İNDİRİMLERİ YAPTIK !!!

TOPLAM 6 YEDEK BIÇAK + METAL TURBO MAKİNE

http://www.stokta.com/gillette_mach3_turbo_ozel_set_(6_bicak_+_1_makine)-urun1300.html

Setin piyasa fiyatı : 40 TL

Stokta.com fiyatı : 28,00 TL - KARGO BEDAVA

Sayın DH Dostları,

Bugün vereceğiniz siparişler yarın kargoda!

Bu özel indirimi kaçırmayın, stoklar hızla tükeniyor.. Son 27 adet...

Saygılarımızla,

Stokta.com

• Kargo çok gecikti 625533050 numaralı sipariş.
    Ürün resminde aynı gün kargo yazıyor ama değil. Hani onu geçtim
    Kargo firması en kötü firma sürat kargo siparişi vereli kaç gün oldu ama şuanda baktığımda ürün sabah 9 dan beri şubede bekliyor ne dağıtıma çıkmış ne birşey siz adrese teslim göndermiyormusunuz bunları ?

Kargo bedava bu kadarda olmaz kendimiz gidip şubeden mi teslim alacağız ?
    Eğer öyle birşey varsa ben derhal iade edelim aynı fiyata migrosda satılıyor şubeye gideceğime gider ordan alırdık hemde bu kadar beklemezdik birşeyi hediye edelim dedik burnumuzdan geldi bir daha asla sizden alışveriş yapmam kargo firmanızı değiştirmediğiniz sürece.
    Şube ile görüşmenizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

Kargo çok gecikti 625533050 numaralı sipariş.
    Ürün resminde aynı gün kargo yazıyor ama değil. Hani onu geçtim
    Kargo firması en kötü firma sürat kargo siparişi vereli kaç gün oldu ama şuanda baktığımda ürün sabah 9 dan beri şubede bekliyor ne dağıtıma çıkmış ne birşey siz adrese teslim göndermiyormusunuz bunları ?

Kargo bedava bu kadarda olmaz kendimiz gidip şubeden mi teslim alacağız ?
    Eğer öyle birşey varsa ben derhal iade edelim aynı fiyata migrosda satılıyor şubeye gideceğime gider ordan alırdık hemde bu kadar beklemezdik birşeyi hediye edelim dedik burnumuzdan geldi bir daha asla sizden alışveriş yapmam kargo firmanızı değiştirmediğiniz sürece.
    Şube ile görüşmenizi bekliyorum.

Sayın rLzApex,

Siparişinizde yaşanan gecikmeden dolayı Stokta.com olarak çok özür dileriz.

Siparişinizin kargoya tesliminde bir gecikme yaşanmadığını öncelikle vurgulamak isteriz. Siparişiniz 5 Mayıs 2013 Saat 00:11'de sistemimize düşmüş. Yani Pazar gününe girdiğimiz ilk saatte. O gün kargoya vermemizi beklemiyordunuz umarım. Hiçbir kargo şirketi Pazar günü çalışmamaktadır. Siparişiniz Aynı Gün Kargo olarak 06.05.2013 Saat 17:09:56'da kargo sistemine giriş yapılmış. Yani bizim teslimatımızda hiç gecikme yoktur.

Ürünün teslimatıyla ilgili haklı görünüyorsunuz. Ekrandan bakıldığında sabah şubeye ulaşmış görünüyor. Ürünün tarafınıza neden teslim edilmediğini yarın sabah erkenden soracağız. Az önce aradık, fakat şube kapanmış.

Tüm gönderilerimiz adrese teslim gönderilmektedir. Aksi bir durum olamaz zaten.

Yaşanan gecikmeden dolayı tekrar özür dileriz.

Saygılarımızla,

• Sürat kargo bu kadar zaten başka birşey beklenmez
  • Benim kargo geldi. Söylendiği gibi sapın altında bir tane daha var ve toplam 6 tane çıktı. 1 seneden fazla götürür beni. Sonrasına bakarız artık, teşekkürler.
  • Benim siparişim geldi. Yedek bıçak olarakta mach3 Power aldım 1 sap 10bıçak uzun süre görür.
  • quote:

Sürat kargo bu kadar zaten başka birşey beklenmez

Sayın rLzApex,

Siparişiniz öğleye doğru teslim edildiği görünmektedir. Yaşanan gecikmeden dolayı tekrar özür diler, yeni siparişlerinizi her zaman bekleriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Benim kargo geldi. Söylendiği gibi sapın altında bir tane daha var ve toplam 6 tane çıktı. 1 seneden fazla götürür beni. Sonrasına bakarız artık, teşekkürler.

Sayın kesbi,

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Bizi seneye kadar bekletmeyin, ara ara yine sitemize buyurun :)

Değerli siparişlerinizi her zaman bekleriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: kincade

Benim siparişim geldi. Yedek bıçak olarakta mach3 Power aldım 1 sap 10bıçak uzun süre görür.

Sayın kincade,

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Değerli siparişlerinizi her zaman bekleriz.

Saygılarımızla,

• quote:

quote:

Sayın rLzApex,

Siparişiniz öğleye doğru teslim edildiği görünmektedir. Yaşanan gecikmeden dolayı tekrar özür diler, yeni siparişlerinizi her zaman bekleriz.

Saygılarımızla,

Evet kendilerini siz aramadığınız için ben aramak durumunda kaldım ve sözde adresi bulamadıkları için önceki gün gelmemişler bende bu gün nasıl bulacaksınız demem üzerine adresi tekrar istediler bu gün teslim edilmesinin önemini belirttim olay bu.

Not:Kendilerine sordum bu kargo için daha önce aranmadıklarını ifade ettiler.

Sürat kargo alternatifi olmadığı sürece bir daha alışverişimiz olmayacaktır muhtemelen.

• quote:

quote:

quote:

Sayın rLzApex,

Saygılarımızla,

Evet kendilerini siz aramadığınız için ben aramak durumunda kaldım ve sözde adresi bulamadıkları için önceki gün gelmemişler bende bu gün nasıl bulacaksınız demem üzerine adresi tekrar istediler bu gün teslim edilmesinin önemini belirttim olay bu.

Not:Kendilerine sordum bu kargo için daha önce aranmadıklarını ifade ettiler.

Sürat kargo alternatifi olmadığı sürece bir daha alışverişimiz olmayacaktır muhtemelen.

Sayın rLzApex,

Konu ile ilgili kendi şubemizle görüşme yapılmıştır. Karşı şubeye dönülmemiştir. Bu tarz konuları kendi şubemiz aracılığı ile hallediyoruz.

Saygılarımızla,

• Ben urun 26lirayken aldim kargo da geldi zamaninda.kullaniyorum gayet guzel uzun bir süre idare eder beni

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 890476300 Nolu siparişimi vermiş bulunuyorum ancak 14 Mayıs diyor kargoya verme tarihi babama doğum günü hediyesi almıştım pazartesi günü elimde olur diyordum. Daha önce kargoya verilemezmi ??

Bu arada Chrome browserda ödeme sayfada sorun var
  • Guzelmis. Bende pm
    Ile kod alirsam yanina birseyler daha ekleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Ben urun 26lirayken aldim kargo da geldi zamaninda.kullaniyorum gayet guzel uzun bir süre idare eder beni

Sayın rush10,

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Değerli siparişlerinizi her zaman bekleriz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.