Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

KİŞİSEL BAKIM & KOZMETİK'TE YİNE ACCAYİP İNDİRİMLERİ YAPTIK !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
9.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üye olmadan sipraiş geçtim ama sorun çıkmaz sanıyorum.
    Fİyat uygun gerçekten ben geçtim sipariş gönderim için kampanyanın bitmesini mi bekleyeceğiz. Pro glide da bir indirim olsa daha iyi olurdu o daha hoşuma gitmişti sanki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 29 Nisan 2013; 15:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Sizden aldığım turbolar daha önce yazdığım gibi çok kötüydü.Daha 3. tıraştan sonra yeşil çizgi tamamen siliniyordu ve sonra tıraş olmak işkence oluyordu.Resmen acı çekerek tıraş oluyordum.Sonuçta mavi bantlı olan normal mach 3 tek başlıkla 20-25 kez tıraş oluyorken sizden aldıklarımızla 3.tıraştan sonrası işkenceden başka birşey değildi.Oysa şimdi carrefourdan aldığım normal mach 3'lerin mavi renkte olan bandı 20.tıraşta bile halen tamamen silinmiyor.Alacak olan arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunlar bence.Şu forumda kimsenin ürün satışını ne baltalamışımdır ne de yorum yazmışımdır.Daha önce size yazdım ama üstünkörü cevap verip geçiştirdiniz. Bence ürünü aldığınız yeri sorgulayın derim.

Sayın Orada Olmayan Adam,

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, sitemize yazılan hiçbir mesaj üstünkörü cevap verilerek geçiştirilmez.

Bir diğer husus ise, Gillette her tıraş bıçağını farklı ciltler için çıkarır ve ona göre satışını gerçekleştirir. Mach3 serisinde 3 farklı model bulunmakta olup, bu 3 model de farklı ciltler için üretilmiştir.

Birkaç mesaj yukarıda alfa147black nickli beyefendinin yazdığı gibi kendisi de 3 bıçak türünü kullanmış ve Sensitive'in çok çabuk eskidiğini yazmış. Şimdi bu ürünün bu beyde daha çabuk eskimesi ürünün daha kötü veya gerçekliğinde sorun olduğunu mu gösterir? HAYIR!

Sizin cildinizde de böyle bir durum olmuştur. Sizin cildinizde Mach3 Turbo'nun hassasiyeti daha çabuk bitmiş veya kayganlaştırıcı bant daha çabuk tükenmiş olabilir. Farklı bir kullanıcıda da klasik Mach3 aynı tepkiyi verebilir. Kişilerin ciltlerine göre bir farklılık olmasa eminiz Gillette firması bu tarz farklılıklara gitmez, ömür boyu tek bir model çıkarırdı.

Size daha önce de bu yazdığımıza benzer bir cevap yazdık, ancak sanırız cevabımızdan tatmin olmamışsınız ki, burada insanların kafasını karıştırmaya çalışıyorsunuz. Biz bugüne kadar DH üzerinden binlerce Gillette ürünü satmış bir firmayız ve sizin gibi mesaj yazan ilk kez bir DH üyesi çıkıyor. Eminiz buradaki kullanıcılar sizden daha az zeki değillerdir. Böyle bir durum olsa kesinlikle bugüne kadar burada kalamazdık.

Ayrıca ürünü aldığımız yeri sorgulamamıza gerek yoktur, çünkü ürünü Gillette markasının sahibi olan P&G firmasının Türkiye resmi distribütöründen alıyoruz. Bunun neresini sorgulayabiliriz ki ???

Stokta.com bahsettiğiniz gibi sorunlu ürünler satan bir firma olsaydı eğer 1 yıldan uzun süredir bu piayasada az-çok kendine bir yer edinemez ve silinir giderdi. Ayrıca sorunlu ürünler satan bir firma olsaydık eğer aşağıdaki linkte görebileceğiniz gibi Sabah Gazetesi, Webrazzi.com, EticaretMag.com gibi medya kuruluşlarında haber olarak çıkamazdık.

http://www.stokta.com/page.php?act=showPage&ID=12

Sitemizden alışveriş yapan ve Facebook hesabı ile yorum yazan müşterilerimizin yorumları:

http://www.stokta.com/page.php?act=showPage&ID=16

Tüm DH takipçilerinin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini bir kez daha taahhüt ediyoruz.

Saygılarımızla,

Stokta.com

http://www.stokta.com

KİŞİSEL BAKIM & KOZMETİK'TE YİNE ACCAYİP İNDİRİMLERİ YAPTIK !!!

• bi kodda ben alabilirmiyim
  • Hb den 22.90 aldim .kargoda pepsi ile belesdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

822589771 sipariş no.
    üye olmadan sipraiş geçtim ama sorun çıkmaz sanıyorum.
    Fİyat uygun gerçekten ben geçtim sipariş gönderim için kampanyanın bitmesini mi bekleyeceğiz. Pro glide da bir indirim olsa daha iyi olurdu o daha hoşuma gitmişti sanki:)

Sayın merzer,

Öncelikle değerli siparişiniz için teşekkür ederiz.

Siparişiniz bu akşam kargoya verilecektir.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

bi kodda ben alabilirmiyim

Sayın oguzhan78,

İlgili promosyon kodu PM ile gönderilmiştir.

Gönderilen promosyon kodu sadece KARGO BEDAVA işaretli ürünlerle birlikte aldığınız kargo ücretli ürünlerde ücretsiz kargo yapılabilmesi için kullanılabilir.

Sadece kargo ücreti olan ürünler için lütfen kullanmayınız.

Saygılarımızla,

• stokta.com yetkilisi.bu yazdığımı ilk ben yazmıyorum.benimle beraber yazanlar 4. ya da 5. tıraşta yeşil bandın neredeyse tamamen silindiğini yazmışlardı.yani ilk ben yazmıyorum sanırım siz hatırlamıyorsunuz.ayrıca cilde göre üretim olduğunu da ilk kez sizden duydum.niye o zaman mavi bantlı olan klasik modelin bandı çevremde kullanan herkesin 20.-25.tıraşından sonra bile tamamen silinmiyor.hepimizin cildi aynı model o zaman.ayrıca daha önce yazdığım yazıya böyle detaylı bir açıklama yazmadınız diye hatırlıyorum.cilde göre üretim olayı doğruysa herkesin cildi aynı demekki turbodan memnun olduklarına göre.bu arada sizin kazancınızı engellemek ya da forumdaşların kafasını karıştırmak gibi bir davranışım sözkonusu olamaz.ben burada sizden aldığım üründe yaşadığım sorunu açıklamakla suç işlediysem yönetim beni uzaklaştırsın o zaman.kimseye yalan borcum yok sayın firma yetkilisi.daha önce bu sorunu yaşayan başka kişiler de vardı adım gibi hatırlıyorum.bakıyorum sizden aldığımız ürünle ilgili yaşadığımız sorunları yazmak da suç olmuş.gelmişsiniz işin içine zekayı falan da karıştırmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 29 Nisan 2013; 17:21:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

stokta.com yetkilisi.bu yazdığımı ilk ben yazmıyorum.benimle beraber yazanlar 4. ya da 5. tıraşta yeşil bandın neredeyse tamamen silindiğini yazmışlardı.yani ilk ben yazmıyorum sanırım siz hatırlamıyorsunuz.ayrıca cilde göre üretim olduğunu da ilk kez sizden duydum.niye o zaman mavi bantlı olan klasik modelin bandı çevremde kullanan herkesin 20.-25.tıraşından sonra bile tamamen silinmiyor.hepimizin cildi aynı model o zaman.ayrıca daha önce yazdığım yazıya böyle detaylı bir açıklama yazmadınız diye hatırlıyorum.cilde göre üretim olayı doğruysa herkesin cildi aynı demekki turbodan memnun olduklarına göre.bu arada sizin kazancınızı engellemek ya da forumdaşların kafasını karıştırmak gibi bir davranışım sözkonusu olamaz.ben burada sizden aldığım üründe yaşadığım sorunu açıklamakla suç işlediysem yönetim beni uzaklaştırsın o zaman.kimseye yalan borcum yok sayın firma yetkilisi.daha önce bu sorunu yaşayan başka kişiler de vardı adım gibi hatırlıyorum.bakıyorum sizden aldığımız ürünle ilgili yaşadığımız sorunları yazmak da suç olmuş.gelmişsiniz işin içine zekayı falan da karıştırmışsınız.

Sayın Orada Olmayan Adam,

Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bizce. Stokta.com %100 orijinal ve faturalı ürünler satmaktadır.

Yazdıklarınızdan anladığımız kadarıya bugüne kadar hiç Mach3 Turbo kullanmamışsınız ve yaşadığınız deneyimden dolayı şikayette bulunuyorsunuz. Fakat biz sitemizde kurulduğumuzdan beri sadece Gillette Mach3 Turbo ve Gillette Mach3 Sensitive ürünleri satıyoruz. Bu ürünlerden bugüne kadar binlerce adet sattık. Emin olun sorun bizde olsa bugüne kadar yüzlerce şikayet mesajı burada yazılırdı.

Yukarıdaki mesajda da yazdığımız gibi sizin cildinize uygun model klasik Mach3'tür. Mach3 Turbo'nun kayganlaştırıcı bandı sizin cildinize uygun olmadığı için daha çabuk tükeniyor. Gillette'in her modeli herkes için uygun olmayabilir.

Ayrıca biz size ilk mesajımızda neden şikayet ediyorsunuz demedik. Siz düşüncelerinizi yazmışsınız, bizde kendi konumuzda bu mesaja cevap verme ihtiyacı hissettik.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

• Kargo bedava ürüne ek olarak ürün aldığımızda yine kargonun bedava olası için gereken promosyon kodunu alabilirmiyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Kargo bedava ürüne ek olarak ürün aldığımızda yine kargonun bedava olası için gereken promosyon kodunu alabilirmiyim acaba?

Sayın ivb,

Gönderilen promosyon kodu sadece KARGO BEDAVA işaretli ürünlerle birlikte aldığınız kargo ücretli ürünlerde ücretsiz kargo yapılabilmesi için kullanılabilir.

Saygılarımızla,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

**** AYNI GÜN KARGO + KARGO BEDAVA ****

TOPLAM 6 YEDEK BIÇAK + METAL TURBO MAKİNE

http://www.stokta.com/gillette_mach3_turbo_ozel_set_(6_bicak_+_1_makine)-urun1300.html

Setin piyasa fiyatı : 40 TL

Sayın DH Dostları,

Yukarıdaki ürüne olan talebiniz için çok teşekkür ederiz. Satışımız devam etmektedir. Az önce ek kontenjan açmak için tedarikçimizle yaptığımız görüşmede ürünün şu anda stoğunun kalmadığı bilgisini aldık.

Ürünün bizdeki stoğu da 100 adedin altına düşmüştür.

Çok uygun fiyatla ve ücretsiz kargo fırsatıyla sattığımız bu ürünü stoklamak için birden fazla almanızı öneriyoruz. Gillette firmasında bu tarz ürünler her zaman çıkmamaktadır.

Ayrıca bu ürünün yanında kargo ücretli olan başka bir ürün almak isterseniz bu konuya veya bize özel PM mesaj atmanız yeterli olacaktır. İlgili bilgi size gönderilecektir.

Saygılarımızla,

• kod nerden alamabilirim.teşkrler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp007

kod nerden alamabilirim.teşkrler.

Sayın alp007,

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Hb den 22.90 aldim .kargoda pepsi ile belesdi.

bir link gönderir misiniz?

ben stokta.com dan 3 adet aldım. kendime, abime ve babama.

edit: buldum

hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3phisto -- 30 Nisan 2013; 15:14:20 >

• quote:

quote:

http://www.stokta.com/gillette_mach3_turbo_ozel_set_(6_bicak_+_1_makine)-urun1300.html

Sayın DH Dostları,

Yukarıdaki ürüne olan talebiniz için çok teşekkür ederiz. Satışımız devam etmektedir. Az önce ek kontenjan açmak için tedarikçimizle yaptığımız görüşmede ürünün şu anda stoğunun kalmadığı bilgisini aldık.

Çok uygun fiyatla ve ücretsiz kargo fırsatıyla sattığımız bu ürünü stoklamak için birden fazla almanızı öneriyoruz. Gillette firmasında bu tarz ürünler her zaman çıkmamaktadır.

Ayrıca bu ürünün yanında kargo ücretli olan başka bir ürün almak isterseniz bu konuya veya bize özel PM mesaj atmanız yeterli olacaktır. İlgili bilgi size gönderilecektir.

Saygılarımızla,

promosyon kodu alabilir miyim .

• quote:

Orijinalden alıntı: tewwen

quote:

quote:

Sayın DH Dostları,

Saygılarımızla,

promosyon kodu alabilir miyim .

Sayın tewwen,

Saygılarımızla,

• kargo kodu rica edebilir miyim ben de? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafated

kargo kodu rica edebilir miyim ben de? teşekkürler.

Sayın asafated,

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Hb den 22.90 aldim .kargoda pepsi ile belesdi.

bir link gönderir misiniz?

ben stokta.com dan 3 adet aldım. kendime, abime ve babama.

edit: buldum

hepsiburada

4 lü diyor ama 4 + üstündeki +1 de yedek altında çıkıyor. toplam 6

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.