Şimdi Ara

kişisel bakıma özen göstermek çok zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • depresyondayım, mutsuzum, sinirliyim bir de benden kişisel bakıma özen göstermem bekleniyor. arkadaş ben evden çıkmak istemiyorum insan görmek istemiyorum bitik yıkılmış haldeyim bir de sürekli bakımla uğraşmam gerekiyor bu halde. duş almak bile çok zor geliyor bana depresyona girince. 2 gün saçı yıkamasan yağlanıyor ediyor. gidip 3'e vurayım diyorum bu sefer daha da tipsizleşiyorum iyice depresyona giriyorum. hava sıcak 2 gün yıkanmasan kokmaya başlıyorsun. bu nedir arkadaş 2 adım atmak bile zor gelirken bir de kişisel bakımla uğraşmak zorunda kalııyorsun.

• hocam duş almak çok rahatlatıcı değil mi yaa? neden zor geliyo ki sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evden dışarı çıkmayan, insan evladı suratı görmek istemeyen birinin sırf saçlar uzayana kadar bile tipsizleşmekten korkması, onun gerçekten kafayı sıyırdığını gösterir.. Heralde ana cadde, sizin evin içinden geçiyor olmalı..

• hocam dediğin doğru rahatlatcı bir şey ama bana dönem dönem ağır depresyon geliyor ve o dönemler hiçbir şey yapmak istemiyorum. odamdan çıkmak istemiyorum. uyuşuk tembel mal birine dönüşüyorum. evde pineklediğim dönemler günlerce duşa giremezdim. aslında girsen rahatlıcan beyin biliyor bunu ama giremiyorsun. o uyuşukluk ve hayattan kopukluk hali bambaşka br şey.

arkadaş hadi kişisel bakımı hallediyorsun şimdi bir de iş belası çıktı başıma depresyondayken işe gitmek ne kadar korkunç bir şey. bir sürü gerizekalıya rol yapmak zorunda olmak. allahım ne günah işledim ben beni böyle cezalandıryorsun

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.