Şimdi Ara

Kişisel Bir Sitede Neler Olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet cevaplarınızı bekliyorum. İçerik için hangi konuları önerirsiniz bir kişisel site için ama orjinal konular olmalı?
    Sakın forum demeyin forumlar heryerde var hemde kişisel bir site için forum kurmanın çok saçma olacağına karar verdim.

• bence bu çok kişisel bir konu :)
  • E herhalde yane Ama aklınıza gelenler neler
  • öncelikle kişiselse sana hitab edecek hakkımda yazısı olabilir biraz klasik ama güzel bir font ve iyi bir yazıyla güzel olabilir.Sonra fotoğraf la ilginiyorsan bir galeri olabilir ve özgün resimler koyabilirsin veya senin ilgi alanın ile ilgili.Sonra orjinal konular olarakda eğer kalemin iyiyse bana göre diye bir bölüm yapıp oraya etrafında ve dünyada gelişen olaylara kendi kaleminden yorum yazabilirsin. aklıma bunlar geliyor ayaküstü düşündüm biraz kafa patlat eminimki çok nadide ve orjinal şeyler bulursun.
  • kişisel site derken portfolio tarzımı ?
  • bildiğin site işte portfolio mortfolio aluminium folio karıştırma hem portfolyo tarzı nası oluoki
  • Yaptığın işe ya da kime göstermek istiyorsan pna göre karar ver. İş bağlantıalrın için kullncaksan farklı, arkadaşlarına göstermek için bi site hazırlıyorsan farklı bi tema kullanmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.