Bildirim
kişisel blog konusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
özgün içerik olmadıktan sonra dadı olmaz. -
Mizah Siyâset Din Fizik Metafizik Spor Gündem -
Asosyal çok bu forumda asosyallikle ilgili bir şeyler yaz. -
Güncel konulara dair kendi yorumlarını yazabilirsin. Bir konu hakkında derinlemesine bilgin varsa; sinema, kitap, oyun, müzik gibi. O konu hakkında düşüncelerini yazabilirsin. Kısacası yazının senin kaleminden çıkması yeterli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Seza
Güncel konulara dair kendi yorumlarını yazabilirsin. Bir konu hakkında derinlemesine bilgin varsa; sinema, kitap, oyun, müzik gibi. O konu hakkında düşüncelerini yazabilirsin. Kısacası yazının senin kaleminden çıkması yeterli.
evet haklısın ben de onu düşünüyordum. derin bilgi sahibi olduğum tek konu metafizik ama hem metafizik hem sosyal hayattan bahsetmek uygun olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Taikan
quote:
Güncel konulara dair kendi yorumlarını yazabilirsin. Bir konu hakkında derinlemesine bilgin varsa; sinema, kitap, oyun, müzik gibi. O konu hakkında düşüncelerini yazabilirsin. Kısacası yazının senin kaleminden çıkması yeterli.
evet haklısın ben de onu düşünüyordum. derin bilgi sahibi olduğum tek konu metafizik ama hem metafizik hem sosyal hayattan bahsetmek uygun olur mu?
Tabii ki uygun olur. Genel blog olacağı için istediğin şeyden bahsedebilirsin. Metafizik senin ilgi alanın olduğu için metafizikten sıkça bahsetmen doğal karşılanır. Blog hayatında başarılar. -
quote:
quote:
quote:
evet haklısın ben de onu düşünüyordum. derin bilgi sahibi olduğum tek konu metafizik ama hem metafizik hem sosyal hayattan bahsetmek uygun olur mu?
Tabii ki uygun olur. Genel blog olacağı için istediğin şeyden bahsedebilirsin. Metafizik senin ilgi alanın olduğu için metafizikten sıkça bahsetmen doğal karşılanır. Blog hayatında başarılar.
teşekkürler kardeşim kafam karışıktı yardım ettin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabii ki uygun olur. Genel blog olacağı için istediğin şeyden bahsedebilirsin. Metafizik senin ilgi alanın olduğu için metafizikten sıkça bahsetmen doğal karşılanır. Blog hayatında başarılar.
teşekkürler kardeşim kafam karışıktı yardım ettin.
Rica ederim. Aklına takılan her türlü soruyu p.m ile sorabilirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- belfast nasıl okunur
- telegram"da mesaj silince karşı taraftan siliniyor mu
- antabusla alkol alınırsa ne olur
- üniversitede tutanak tutulursa ne olur
- tırnak batması ameliyatı olanların yorumları
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X