sLm arkadaşlar. Ben kişisel kllanım için çift işlemcili bi kasa almayı düşünüyorum. Bunun için hangi anakartı ve anakarta uyacak hangi işlemciyi almalıyım. Kısacası KAsa içini dolduracak gerekli konfigürasyon hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...
Kişsel kullanım için çift işlemci mi???İstediğiniz gibi bir sistem bulacağınızı pek sanmıyorum, ama düzgün bir konfigürasyon isterseniz, fiyat belirleyin, bişeyler yazarız
blurusnuz ama fiat belırıtn + kişisel derken neyı kastettın yanı server yapmayacanmı pc yı
?Server gibi bi sistemi ev bilgisayarı olarak kullanabilirmiyim?
abı server deyınce oyun oynanılmaz o pc de sadce data çekılır uzerınden felan filan
Ne gereği vaR? amaç önemli!
Çift işlemcili sistemler sadece çift işlemci desteği olan işletim sistemleri (Server işletim sistemleri yani) ve yine çift işlemci desteği olan prog.larla çalışır
XP Pro kişisel bir işletim sistemi olarak kabul edilir ve onda çift işlemci desteği bulunmakta. Eğer acaip derecede multi tasking yapan bir kişi iseniz çift çekirdek makul bir seçim.
Intel için Pentium D olan bir model ve i945 çipsetli bir anakart alman gerek.
Amd için Athlon 64 X2 alman ve şimdiki anakartlardan (soket 939) birisine takman yeterli. Tabii dual core için gerekli bios güncellemesi olan bir model olmasına dikkat et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme