|
Bildirim
Bip, Whatsapp tan daha fazla veri topluyor. Ses?
|
whatsapp sosyal medya gibi değil. orada başkaları ile paylaşmadığın özel, ticari konuşmalar yapıyorsun. sosyal medyada paylaşılmayan özel fotograflarını, belgelerini gönderebiliyorsun. yani bunları reklam için firmalarla paylaşması sana normal mi geliyor?
|
Çok abarttılar bu işi. Her zamanki gibi boş bir galeyan ve gaz bulutu. İnternet kullanıyorsan, bunlara alışman lazım. Whatsapp'a gelene kadar, elindeki telefonlar, markaların kendi uygulamaları, tonla şey seni takip ediyor ve veri topluyor. Whatsapp'a sövüyorsun, öte yanda Instagram'a, Facebook'a fotolarını diziyorsun. Bu konuda endişeniz varsa, o zaman internetten uzak durun.
|
Bip whatsapp dan daha fazla veri toplar
|
Bip whatsapp dan daha fazla veri topluyor
|
Mark zuckerberg yıllar önce zaten veri satmaktan yargılanmıştı ozaman kimse facebook yerine başka bir şey kullanalım dememişti şimdi neden tribe girdiler anlayamadım 1 ay sonra herkes yine paşa paşa whatsappa dönücek kaçarınız yok :)
|
Anlatamadım gitti kimseye. Kardeşim kimsenin mesajlarınızı paylaştığı filan yok. Kim uydurdu bunu ya. Uçtan uca şifreleme var, yazdığın mesaj gönderdiğin fotoğraf senin telefonda şifreleniyor, karşı tarafta açılıyor. Aradakilerin görmeleri mümkün değil. Zaten adam ben sizin mesajlarınızı okuyacağım, fotoğraflarınıza bakacağım dese şimdiye kadar ABD'de 50 bin tane dava açılmıştı.
Gerçekten endişeleniyor olan insan gider whatsapp'ın gizlilik ilkesine bakar. Orada hangi bilgileri topladıkları var zaten. Arayan internet sitesinde bulabilir ama Türk milleti tembeldir ben linkini de vereyim: işte burası Tekrar söylüyorum: PAYLAŞACAĞIZ DEDİKLERİ BİLGİLER ARASINDA GÖNDERDİĞİNİZ MESAJLARIN İÇERİKLERİ, ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINIZ, TUTTUĞUNUZ KİRALIK KATİLLE YAPTIĞINIZ TELEFON KONUŞMALARI YOK. Ha, ben inanmıyorum şifrelediklerine diyorsanız o zaman şimdiye kadar durduğunuz kabahat. Hemen silin. Edit: Yanlışlıkla saçma sapan bir link vermişim, düzelttim. Edit2: Yo kabahat bende değilmiş. Ya forum yazılımı saçmalıyor ya da whatsapp'ın sitesinde bir tuhaflık var. Belki böyle çalışır. |
Bunlar bu bahaneyle whatsapp’ı yasaklasalar şaşırmam. Whatsapp’ı takip edemedikleri için.
|
Kullanmayın kafanız rahat etsin .
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 11 Ocak 2021; 17:44:51 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 11 Ocak 2021; 18:18:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 11 Ocak 2021; 19:8:1 > |
|
|
|
Elbet var. WhatsApp'tan kaçanlar Telegram, Bip ve Signal'i tercih etti. 4. program nedir dersen şuan sayamam. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutercim -- 11 Ocak 2021; 22:50:44 > |
|
|
|
Kvkk hiç bir işe yaramıyor. Adı var kendisi yok. Ayrıca sizi devlete karşıda korumuyor. 2 kere şikayette bulundum , bir sonuç alamadım. Şu açıklama tamamen gaz almadır. Ayrıca bizdeki kvkk avrupa normlarına tam olarak uymuyormuş . o yüzden şirketler istediği gibi at koşturuyor. Kısaca kanunu mevcut duruma uyduruyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 11 Ocak 2021; 21:14:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla benim facebookta ki konuşmalarımı devlete verseler beni 5 yıla kadar hapisle yargılarlar herhalde sonuçta whatsapp bu kadar popüler değilken 2010-2014 yılları arasında herkes facebooktan konuşuyordu herşeyini |
|