Şimdi Ara

Kişisel web sitesi yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel bir kişisel web sitesi yapmak istiyorum...www.websitewizard.com çok guzel ancak free seçeneği yalnızca 1 ay sürüyor... sizden güzel reklamsız (çok az olabilir) bir site yapma, sitesi bekliyorum... lütfen süre kısıtlamalı olmasın....

Tabi birde hazır site aracı olsun mutlaka... önerilerinizi bekliyorum....

• Google da web site templates diye aratırsan çok sayıda seçenek bulabilirsin. Beğendiğin birini al, üzerinde değişiklik yap. Veya oradan ilham alıp kendin de orjinal bir tasarım yapabilirsin ve hiçbirşey bunun yerini tutmaz...
  • sen bence 50 mb lik host al sonra blog kur örnek olarak wordpress kuramazsan yardımcı olurum eğer hostun yoksa almadıysan onada yardımcı olurum msn em imzamda

saygılar.
  • nasıl yayınlıcam falan çok zor iş o... ben

mysite & websitewizard gibi kaliteli siteler arıyorum... pandela.com'u tavsiye ettiler ama o da uyelik almıomuş şuan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

nasıl yayınlıcam falan çok zor iş o... ben

ooo sen bu kada nazlı isen bu işe hiç girme bence ver parasını yaptır
  • arkadaşım benim bi sitem var zaten:

www.6280fans.net.tc

ancak ben birde kişisel site yapmak istiyorum... İnternet üzerinden biliyorum onun dışında html bilgim fazla yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

arkadaşım benim bi sitem var zaten:

www.6280fans.net.tc

ancak ben birde kişisel site yapmak istiyorum... İnternet üzerinden biliyorum onun dışında html bilgim fazla yok...

Ya bu işler öyle hop diye olmuyor zaten bak ben en basitinden bir forum sitesi bile kuramiyordum php ögredim snra html falan derken öyle yukseldi kısacası derdimi anlatcak kadar biliyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: killersred

quote:

www.6280fans.net.tc

Ya bu işler öyle hop diye olmuyor zaten bak ben en basitinden bir forum sitesi bile kuramiyordum php ögredim snra html falan derken öyle yukseldi kısacası derdimi anlatcak kadar biliyorum:)

Hocam 6 sene sonra adama cevap verdiğinin farkındasın dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

quote:

quote:

www.6280fans.net.tc

oha hic dikkat etmedim bu adam çoktan admin olmus evlenmiş Çoluk çocuk sahibi olmuştur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

quote:

quote:

www.6280fans.net.tc

oha hic dikkat etmedim bu adam çoktan admin olmus evlenmiş Çoluk çocuk sahibi olmuştur

• Senelerdir bu sorunun cevabını bekliyordum, Allah razı olsun beyler
  • quote:

Güzel bir kişisel web sitesi yapmak istiyorum...www.websitewizard.com çok guzel ancak free seçeneği yalnızca 1 ay sürüyor... sizden güzel reklamsız (çok az olabilir) bir site yapma, sitesi bekliyorum... lütfen süre kısıtlamalı olmasın....

Tabi birde hazır site aracı olsun mutlaka... önerilerinizi bekliyorum....

İNTERNET SİTESİ KURMA ÜCRETSİZ EĞİTİM REHBERİ

Site kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor ve site açma konusunda sıfır bilgiye sahipseniz, bu web sitesi kurma kılavuzu ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Google sırrı nedir? İnternet siteniz Google birinci sayfasına yani, ilk 10 site arasına nasıl yükselir? Bu site kurma eğitim rehberi ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. İstediğiniz her kategoride web sitesi açmak çok basite indirgendi. Sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için yazılı ve 30 parça uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz. KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" başlıklı sayfasında. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.

DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG ŞİRKETLERİ LİSTESİ

Her ay yapılan titiz değerlendirme ile dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterilerine memnuniyeti ile para iade garantisi süreleri dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları listesi, dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile değerlendirmeye tabi tutulmuştur. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında bulabilirsiniz. Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.

• Bizim konu reklam panosu gibi..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.