Bildirim
Kısıtlanan internet (2. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İş yerinde vdsl2 50mbit ama evde ki uydunet 1 mbit...... -
Turk telekomda da sıkıntı yok turksat sizi yiyor benim 50 mbps neti 1 mbps ye dusurecekler yikarim m.h kapat derim mk gereken hizi alamadagin icin hic bir sekilde cezai islem odemmesin baktin sorun cikartiyorlar dava acarsin birlik olun iptal ettirin geri adim atarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu nasıl iştir , sadece 1 tane servis sağlayıcısına hız düşürme uygulamanın anlamı ne .. Ulan 1 hatasonumuz var halletmemiz gereken işlerimiz var yapamıyoruz .. yıl 2016 -
Düzelen var mı? Benim hala 1mb Ankara/Çayyolu -
Denizli/Merkez 1mb .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazaltin -- 5 Kasım 2016; 18:22:43 > -
Dün akşamdan beri 1 megabit. izmir bornova. hala açılmadı. -
-
Mobil veri hızı, Uydunet'in hızından 6 kat daha hızlı şaka gibi.. -
Türkiye'de 3 internet 1 internet gücündeymiş. Onu anladım.
Büroda Superonline, cepte vodafone, evde uydunet var. En aşağılığı uydunet de, üçünün toplamı + 5PC'li ücretli VPN = 1 internet.
Türkiye yönetimi hakkındaki düşüncem: "Yemin ederim gerizekalı bu çocuk..."
Bunlara kasmamak için uydu internet arayışı içindeyim. Türk iss'lerine bağlı kalmaya gerek yok. Para benim. Kime vereceğime ben karar veririm. Bu sisteme damla su yok. Ne yaparlarsa yapsınlar. Gitsinler hıyarlardan toplasınlar. Ben o hıyar değilim artık.
-
Aradım demin bende ; bizim bölgede sadece sorun varmış :) Kardeşim tüm forumlarda, sosyal alemde herkes bangır bangır bağırıyor dedim, yanlışınız var sadece sizin bölgede diyor :) Kadın beni deli etti yaaa...
-
He he! Sizin bölge Tüm Türkiye sathı... -
uydunet düzeldi -
Hayır düzelmedi hala 1 mb hız sınırı devam ediyor... -
Malesef Uydunette bir düzelme yok arıza olmadığı aşikar...
Dün 1Mbps sabitlemişlerdi.
Bugünde 2Mbps sabitlemişler aradığınızda abonelik numaranızı bulamadık. TC numaranız çıkmıyor genel arıza var gibi spot karşılamalar ile sizi karşılıyor. Ama doğru düzgün bir muhattap yok sorun tarifi yok sorunun çözümü için süre yok.
Birçok kimseye Uydunet aboneliğii önermiş bir insan olarak 6 Aralık'ta bitiyor taahüt sürem 5 yıl sonunda yolumu ayıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjose -- 6 Kasım 2016; 10:45:7 >
-
-
mekan . izmir konak üçyol olması gereken 25 mbit, şu an yani 3 günden bu yana hız 1,65 mbit (dün 0.80 mbit) -
Düzelmedi gitti !!! biraz önce hız testi yaptım bu seferde 70mbt çıkıo max !!! Hız testinde 70 ama sanki 5 mbt gibi kullanımı !!! -
İnternet an itibariyle yine yavaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba şuan sadece sosyal medya siteleri yavaş. Donanımhaber'e çok rahat girdim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X