Şimdi Ara

Kısıtlanan internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün geceden beri problem yaşamakta olduğum Türksat Kablonet/Uydunet 50 Mbps/250 GB sınırlı olan (sınırsız falan değil kimsede bu reklam yalanlarına inanmasın ki bu yazıma istinaden sınırsız diye reklam yapan ISS'lere dava açacağım ve gelirini hizmet alamayan yoksullara bağışlayacağım.) aboneliğim bugünde aynı olayı yaşayınca artık bezdirdi diyebilirim.

Hiçbir kurumdan bir bilgilendirme gelmedi?

Kafanız Irak ve Suriye'de kaldı büyük ihtimalle sayın yetkililer ancak burası Türkiye ve hayat devam ediyor..

Ödemediğimiz saniyede FAIZ cezasını Tefeci gibi kesen Türksat umarım veremediği hizmetinde tutarını dönem sonu göndereceği faturadan düşer...
    Aslında ben olsam, bu ay hükümetin direktifiyle bütün hızları sınırlandırdık.Feysbuk kullananla, veri senkronizasyonu yapanıda aynı kefeye koyduk ve hızları 1 Mbps'e düşürdük.internet eşittir buluttur, içine ne koyarsan gider mantığındaki bir başbakanımızın bu konuya ne zaman ve nasıl müdahele edeceği konusunda çok derin ve çekimser tereddüddütlerim var.

Feysbuku tivıttır ve instagramı kaldırın ...!!!
    Bencede kaldırın çünkü bir işe yaramayan ve boşuna trafik kirleten uygulamalar..
    Bu uygulamaları kullananları ayrı kefeye koyup ayrı değerlendirin...Erişimlerini kesin yada yavaşlatın ama internet olarak genelleme yapıp herkezin hızını yavaşlatmayın...

• Merhaba

o zaman sen davanı iss servislerine mobil internet servislerine değilde hükümete aç çünkü kısıtlama yukarıdan yapılıyor ayrıca burdaki yavaşlık sadece uydunet değil diğer tüm iss ve mobil internette de var sonuçta internetin fişi başbakanlıkta istedikleri gibi kısarlar olaylardan dolayı bu bir kaç gün devam eder tahminimce ortalık yatışınca internet normale döner.saygılarımla.

Ayrıca başbakan açıklama yaptı tüm yurtta yaşanan internet kesintisi ile ilgili.Biz yaptık dedi.

“Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir. Arkadaşlar güvenlik açısından zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber_ -- 5 Kasım 2016; 4:29:20 >
  • ya abi internet hızını 50 megabitten 1 megabite düşürünce ne olcak ?

PKK ' MİT ' e DDOS saldırısı mı yapıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    superonline kullanan arkadaslarımın hıc bırınde hız sıkıntısı yok ?
  • Gidin hakkinizi arayin ve ucret indirim talebi isteyin.Ben suan hizmet no sunu ariyorum buldugumda saglam bir azarlicam.Lan anlarim 1 gun kisitlarsin simdi niye hala kisitli pezevenkler

Not:Her internete su kadar 25mbit e kadsr filan diye koyuyolar isede yaramayabilir ama ben geneze azarlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremus -- 5 Kasım 2016; 9:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala hız 1 mb
  • Şimdi hız testi yaptım 1 mb hız... 100 mb tarifem var ve 1 mb' e mahkum ediliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu gerizekalılar interneti kısayım derken bir yeri bozdular şimdi de düzeltemiyorlar.

• Bende uydu net kullanıyorum, 50 mbps-250 gb abonesiyim. Normalde 45-48 mbps hız alırken 15 Temmuz gecesi Ankara'daki Turksat genel merkezi bombalanınca hızım yarı-yarıya yani 20-25 mbps civarına düştü.

Dünkü internet yavaşlatmasında ise milleti yani iş bilen elemanları FETö'cü diye görevden alınca bozulan yeri yapacak adam bulamıyorlar galiba.

Ayrıca işin komik tarafı nedir biliyor musunuz?

Android tarafında bir çok telefon radyo özelliği kapalı veya olmadan geliyor, iPhone'da ise radyo zaten yok. Dolayısıyla TuneIn, Karnaval ve benzeri programlarla internet üzerinden radyo dinlemeye kalkarsanız sorun yaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 5 Kasım 2016; 11:29:39 >
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Hocam ttnet te ve superonline da hızla alakalı bir sıkıntı yok . Bu tamamen kendi işgüzarlıkları abilerine yaranmak için yaptıkları bir olay başka bir şey değil .
  • Benden 100 mb interet ücreti istiyorlar ama 1 mb hız veriyorlar aradaki farkı geri ödeyeckler mi peki?
  • izmir üçyol hız 1 mbit (olması gereken 25 mbit)
  • Peki bu kısıtlama neden sadece Uydunet'te?

TTnet ve diğer sağlayıcılarda kısıtlama yok sanırım.
  • Durumda değişiklik olan var mı baylar bayanlar?

Bende durum hala aynı:

Kısıtlanan internet

Edit :Bu arada sorunu bulmuş elemanlar "Türksat kaynaklı olmayan arıza" imiş ;) Ya kafa mı yapıyor bu denyolar bizimle ?
    Bende faturayı öderken "Benden kaynaklanmayan para eksikliği" mi yazsam acaba dekonta?

Kısıtlanan internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 5 Kasım 2016; 13:11:46 >

• Su an teknik desteği aradım Türkiye genelinde bizden kaynaklı olmayan problem olduğu için mudahele edemiyoruz ve tüm sağlayıcılarda problem mevcut dediler.

1 mbit bile değil su an internet .. lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

Su an teknik desteği aradım Türkiye genelinde bizden kaynaklı olmayan problem olduğu için mudahele edemiyoruz ve tüm sağlayıcılarda problem mevcut dediler.

1 mbit bile değil su an internet .. lanet olsun

Yemişler seni kardeşim suan tek problem uydunetde.Superonline da sorun yok,ttnetden emin degilim.Arayacak olan varsa butun saglayicilar derse yemeyin sakin.

• Jeremus kullanıcısına yanıt
    Ttnet den yazıyorum şu anda hız kısıtlaması yok...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Bir speedtest gönderebilir misin üstad?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
     Kısıtlanan internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 5 Kasım 2016; 14:15:28 >
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Türksat sonunda Türksat'tan kaynaklanmayan problemin ne olduğunu bulmuş ;)

An itibariyle Türksat Genel Merkez (Temsili) ;)

Kısıtlanan internet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.