Şimdi Ara

Kısıtlanan internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Periscope a girebiliyormusunuz.
    Telefondan 3G ile girebiliyorum ama Uydunet Wifi ile bağlanamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah SOL'u arayıp 25 Mbps AKN'siz paketi için başvuruda bulunacağım.
    Bu zamana kadar her zaman savunduğum Türksat Kablo (Uydunet), ne dandik modemleri, ne yaşadığım ping sorunları, ne de bilgisiz teknik servisi bile beni bu kadar enayi, yolunacak kaz, iş bilmez,kullanıcı konumuna sokmamıştı, ta ki son 3 gündür yaşadığım internet kısıtlaması olayına kadar.
    Bir firma kafasına göre kuralları belirliyorsa, ben yaptım öyle oldu işte diyebiliyorsa, karşı tarafın durumu nedir, ne düşünür, acil bir durum olurda haber vermeliyiz tarzında düşünmüyorsa o zaman o firmayla benim işim olmaz.
    3 gündür Türkiye'deki bütün Türksat kullanıcıları internet konusunda can çekişiyor ve bir bilgilendirme SMS'si, e-postası yada online işlemlerden bir mesaj gelmedi.Faturayı ödemediğinizin ertesi günü bilgilendirme mesajı gelir ama.N'oldu da oldu bu problem ? Kedi mi girdi? Birisi yanlış kabloyu mu çıkarttı? Yukarıdan emir `Çok Acil kodu ile mi geldi? Cevap veren yok.
    05.11.206'da (Cumartesi) dosya senkronizasyonu yapıp son güncel dosyayı alıp (1.5 gb civarında) gece ve pazar günü üzerinde çalışırım niyetindeyken, bu sorun hasıl olunca arabama atlayıp 20 km ve 5 TL ve ayrı olarak 45 dkmı kaybederek bu süreci indirgedim.
    İnternet sadece sosyal paylaşım içinse o zaman kapatın feysbuku, tıvittırı, instagramı vb. Çin Halk Cumhuriyeti gibi yada VK gibi kendi platformunuzu oluşturun o zaman.
    Harbiden ayrı bir hat açın kullanıcılar için feysbuk, tıvittır ve instagram paketi diye millet ona takılsın.Üzerinde istediğiniz gib oynayın; Kapatın, açın, yavaşlatın, izleyin, takip edin ancak benim İNTERNETİME DOKUNMAYIN.....! ! ! !

FACEBOOK, TWİTTER, İNSTAGRAM 'I KAPATIN ..... ANCAK SAKIN OLAKİ BENİM İNTERNETİME DOKUNMAYIN ! ! !

• Hükümete yaranmak için sanal ortamı kısıtlamak 3.dünya ülkelerine mahsus bir uygulamadır
  • Ben geçeli 1 hafta oldu uyduneti çökerttiniz :) Ne şans varmış.
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    benimde aynısı bugün 7. gün iptalni etsem yoksa kalsammı bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.