Şimdi Ara

kısıtlı butceye uygun ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar baslıktada belırtıgım gıbı fazla bır para ayıramadım en fazla 100 mılyonluk bır ekran kartı artıyorum en yakın x1550 yı buldum bunu tavsıye edermısınız yoksa bu fıyat aralıgında kartlar olabılır 2 haftadır arastırdım ısın ıcınden cıkamadım yardımcı olursanız cok sevınrım sıstemım amd 3400 2gb ram abıt kn9 nforce anakart 250 gb western digital sabıt dısk

• x1550 ye 100tl vermek gibi bir hata yapma 2. el de dürüst, düzgün bir arkadaştan biraz pazarlıkla uygun bişiy al
  • o kart çok kötü ve o kadar etmez.

sistemin agp mi pcı mı anlamadım ama 2. el forumuna gül gibi x1950 serisi kartlar düşüyor onlara bak.dahada iyi olan hd3850 diyeceğim ama işlemci darboğaz yapabilir...
  • anakartta pci express var suan kullandıgım kartta oyle onerlırınızı dıkkate alacagım cevaplarınız ıcın cok tesekurler
  • 9500gt al
  • drkayzer kardes bende ona karar verdım 100 mılyondan bıraz fazla ama o fıyat aralıgında dogru duzgun kart yok sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumun ıkıncı el bolumune bır goz at bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: drkayzer

9500gt al

• Forumun ikinci el bölümüne bakıp oradan ikinci el sağlam bir ekran kartı almanı tavsiye ederim. 100 Liraya sıfır ekran kartı alırsan eğer pek de seçeneklerin olmaz ve kötü bir kart alırsın.
  • 9500gt tavsiyem sana
  • arkadaslar 9500 sanırım suan elımde olan 300 watt psu dan daha fazla bırsey ıstıyecek acaba mınımum kac psu almalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucescu

arkadaslar 9500 sanırım suan elımde olan 300 watt psu dan daha fazla bırsey ıstıyecek acaba mınımum kac psu almalıyım

psu yeterli bence bende 250w var 8600gt için yetiyor 9500gt için 300w hayli hayli yeter fazla bile gelir
  • zotac 9500 gt al fiyatları baya uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

quote:

Orjinalden alıntı: lucescu

arkadaslar 9500 sanırım suan elımde olan 300 watt psu dan daha fazla bırsey ıstıyecek acaba mınımum kac psu almalıyım

psu yeterli bence bende 250w var 8600gt için yetiyor 9500gt için 300w hayli hayli yeter fazla bile gelir

valla karttan cok daha fazla psu ya para vermek koyuyo du ıcıme su serptın kardes yardımcı olan butun herkese tessekurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.