merhaba arkadaslar baslıktada belırtıgım gıbı fazla bır para ayıramadım en fazla 100 mılyonluk bır ekran kartı artıyorum en yakın x1550 yı buldum bunu tavsıye edermısınız yoksa bu fıyat aralıgında kartlar olabılır 2 haftadır arastırdım ısın ıcınden cıkamadım yardımcı olursanız cok sevınrım sıstemım amd 3400 2gb ram abıt kn9 nforce anakart 250 gb western digital sabıt dısk
x1550 ye 100tl vermek gibi bir hata yapma 2. el de dürüst, düzgün bir arkadaştan biraz pazarlıkla uygun bişiy al
o kart çok kötü ve o kadar etmez.
sistemin agp mi pcı mı anlamadım ama 2. el forumuna gül gibi x1950 serisi kartlar düşüyor onlara bak.dahada iyi olan hd3850 diyeceğim ama işlemci darboğaz yapabilir...
anakartta pci express var suan kullandıgım kartta oyle onerlırınızı dıkkate alacagım cevaplarınız ıcın cok tesekurler
9500gt al
drkayzer kardes bende ona karar verdım 100 mılyondan bıraz fazla ama o fıyat aralıgında dogru duzgun kart yok sanırsam
Forumun ikinci el bölümüne bakıp oradan ikinci el sağlam bir ekran kartı almanı tavsiye ederim. 100 Liraya sıfır ekran kartı alırsan eğer pek de seçeneklerin olmaz ve kötü bir kart alırsın.
9500gt tavsiyem sana
arkadaslar 9500 sanırım suan elımde olan 300 watt psu dan daha fazla bırsey ıstıyecek acaba mınımum kac psu almalıyım
quote:
Orjinalden alıntı: lucescu
arkadaslar 9500 sanırım suan elımde olan 300 watt psu dan daha fazla bırsey ıstıyecek acaba mınımum kac psu almalıyım
psu yeterli bence bende 250w var 8600gt için yetiyor 9500gt için 300w hayli hayli yeter fazla bile gelir
zotac 9500 gt al fiyatları baya uygun
quote:
Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo
quote:
Orjinalden alıntı: lucescu
psu yeterli bence bende 250w var 8600gt için yetiyor 9500gt için 300w hayli hayli yeter fazla bile gelir
valla karttan cok daha fazla psu ya para vermek koyuyo du ıcıme su serptın kardes yardımcı olan butun herkese tessekurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme