Şimdi Ara

kısıtlı bütçeyle neyi upgrade etsem acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi amd xp2600+ islemcili 1gb kingston ddr ramli, dandik fx5500 ekran kartı bulunan emektar bir bilgisayara sahiptim fakat gecenlerde abit nf7-m model anakartim beni yariyolda birakti.Acil olarak da bir pc ye sahip olmam icap ediyor.Elimde 200 lira civari bir meblag mevcut.

acaba bu parayla ne yapsam?

a) 2. el anakart + guzel bir agp ekran karti (ilerde sistemi degistirirsem ekran kartı elimde kalicak)(2. el anakarti ne kadar alirim acaba dun bir bilgisayarci 70 lira dedi, sacmaladigini dusundum haklimiyim?)
    b) sifir anakart, sifir islemci, sifir dandik ekran karti (arada sirada oyun oynuyorum bu da pek isime gelmiyor)
    c) 2. el anakart, 2. el islemci, 2. el ekran karti, 2. el ram falan ama bu da pek hos olmayacak gibi duruyor.
    d) hepsini hurdaya gonder kurtul bu dertten.(pc siz de olmuyor)

simdiden tesekkur ettim tavsiyeler icin.

• ben ikinci el anakart ve ekran kartı derim.ama ankartı tercih ederken hem eski sistemleri hemdeyeni sitemleri destekleyen bir anakart al.. Asrockun vardı sanırım amad için. hem agp hem pcı-ex hem ddr hem ddr2 destekleyen modeli onu bulursan bence sana tam uyar... ikinci el olarakta niye bilgisayrcıya gidiyorsunki forumdan bak bence daha ucuza bulabilirsin..
  • hmmz malesef o anakarti buldum Asrock Alivedual-esata2 ve umutlarim yokoldu.DDR ramlerimi ve islemcimi bu anakartta kullanamiyorum 462 pin ve ddr ram soketi yok.Yalnizca ekran karti upgrade yapmama gerek kalmiyor.
    tesekkur ederim ilgilendigin icin.
  • o sisteme yatırım yapmanızı önermem 200 ytl ye biraz daha ekleyip ve sistemi satıp yeni bir pc almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.