Bildirim
KİŞİYE ÖZEL DÖVÜŞ DERSİ VEREN EĞİTMEN BULAMIYORUM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
beykozda mustafa doğan eski fbli futbolcu kickbox dersleri veriyordu kişiye özel belki nette çıkar hala veriyorsa bir arat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atthief
beykozda mustafa doğan eski fbli futbolcu kickbox dersleri veriyordu kişiye özel belki nette çıkar hala veriyorsa bir arat
Öneri için teşekkürler. Baktım netten sanırım restoran işletmeciliği yapıyor artık. Yani en azından halen ders veriyor olsaydı onun da bir yerlerde reklamı/tanıtımını yapardı. Yine de çok sağol -
evet bende şimdi baktım şu an duisburgda bir mma salonunun kickbox derslerine giriyormuş ben 3 yıl önce görmüştüm beykozda ders verdiğini
arkadaslar futbolcudan falan antrenör olmaz üsküdar ve atasehir de ders veren görkem kaplan adında genç bir hocadan ders aldım fiyatı da uygundu diğer özel derslere nazaran. Kendi salonu yok fakat çalıştığı birkaç salon var salonların kalıtesıne göre fiyatı da indiriyor. Mekana para ödemek yerine hocaya ödüyorsunuz bana mantıklı gelmişti ve çokta memnun kaldım. Üsküdar da gittiğim salon biraz görsel olarak eskiydi fakat hocamdan gayet memnun kaldım tavsıye ederim -
Görkem hoca ile bugün konuştum. Tavsiyen için tesekkurler. Fiyatta uygundu. Çok büyük olasılık haftasonu egitimlere başlanır.
Doğru tercih :)) umarım memnun kalırsın kaliteli ve bilgili bir hocadır görkem kaplan. Yaşı gençte olsa ben çok beğeniyorum. antrenman bilgisi ve karakteri sağlamdır böyle insanların da bilinmesi gerek diye düşünüyorum elimden geldikçe de paylaşıyorum her yer de. hangi salon da ders alacaksın?Üsküdar da ki mi?antrenmanlarla ilgili düşüncelerini paylaşırsan memnun olurum:) -
merhaba
Ubıh ben bu konu da eski bir öğrencisi olarak sana yaşadıklarımı anlatayım :D
Telefon da görüştüm görkem kaplanla ilk başta telefon da oldukça kibar konuştu ben daha sert bir ses veya hitap şekli bekliyordum açıkçası :D ne de olsa dövüş hocası. Fiyatı da piyasa da ki özel ders hocalarına göre çok daha uygundu. Bunun sebebini sordum kendisine ve bana kendisinin henüz bir salonu olmadığını birkaç salonla anlaşmalı çalıştığı ve salonların lükslük seviyesi,semtlerine göre fiyatların değiştiğini fakat dersleri veren kişinin yine kendisi olacağını söyledi. Aynı hocadan ders alıp beton ve görsel için fazla para vermek bana da açıkçası saçma geldi hem üsküdar da ki salonda evime yakındı.
Parada anlaştık saat ve gün belirledik... Ne zaman başlayabilirim? dedim. Hemen ilk antrenman günü başlayalım gibi bir cevap bekliyordum fakat bana "İsterseniz önce bi gelin demo ders yapalım bi salonu da görün antrenmanla alakalı bir fikirde edinirsiniz hem de biz tanışmış oluruz" dedi. Açıkçası çok hoşuma gitti bu davranışı hocanın çünkü bazı hocalar sırf para odaklı oluyor bu da insanı soğutuyor fakat görkem hoca parayı peşin alıp başlamak yerine demo ders teklif edip memnun kalmazsam vazgeçme olanağı sundu sanırım her öğrencisine de yapıyor bunu.:))
Sözleştiğimiz gün gittim gayet sıcak kanlı ve saygılı birisi. Salon da buluştuk. Salon biraz ufak ama merdiven altı diye adlandıramayız küçük,temiz ve sıcak bir dojo diyebiliriz. Lüx duvarlar ve görsel olarak şişirilmiş bir yer olmasa da tam anlamıyla bir dövüş sanatları salonu. Böyle olması da para konusun da bize kolaylık sağlıyor. İlk antrenman da malzemem olmadığı için tshirt ve short getirmemin yeterli olacağını söyledi. Bu arada malzememi de daha sonra hocadan aldım ve onların fiyatı da piyasaya göre uygundu. Eldiven ve Bandajı 85-90 tl civarın da hallettim. Demo ders olduğu için 45dk kadar sürdü. Isınma hareketleri yaptık daha sonra teknik çalışmalarla devam edip antrenman sonuna doğru da açıkçası biraz yordu :)) ama gayet memnun kaldım okullar kapanır kapanmazda tekrar gitmeyi düşünüyorum
-
tamamen katılıyorum görkem kaplan gerçekten de başarılı bir antrenör ve düzgün bir insan umarım daha çok kişi tanıma imkanı bulur -
quote:
Orijinalden alıntı: crawler91
merhaba
Ubıh ben bu konu da eski bir öğrencisi olarak sana yaşadıklarımı anlatayım :D
Telefon da görüştüm görkem kaplanla ilk başta telefon da oldukça kibar konuştu ben daha sert bir ses veya hitap şekli bekliyordum açıkçası :D ne de olsa dövüş hocası. Fiyatı da piyasa da ki özel ders hocalarına göre çok daha uygundu. Bunun sebebini sordum kendisine ve bana kendisinin henüz bir salonu olmadığını birkaç salonla anlaşmalı çalıştığı ve salonların lükslük seviyesi,semtlerine göre fiyatların değiştiğini fakat dersleri veren kişinin yine kendisi olacağını söyledi. Aynı hocadan ders alıp beton ve görsel için fazla para vermek bana da açıkçası saçma geldi hem üsküdar da ki salonda evime yakındı.
Parada anlaştık saat ve gün belirledik... Ne zaman başlayabilirim? dedim. Hemen ilk antrenman günü başlayalım gibi bir cevap bekliyordum fakat bana "İsterseniz önce bi gelin demo ders yapalım bi salonu da görün antrenmanla alakalı bir fikirde edinirsiniz hem de biz tanışmış oluruz" dedi. Açıkçası çok hoşuma gitti bu davranışı hocanın çünkü bazı hocalar sırf para odaklı oluyor bu da insanı soğutuyor fakat görkem hoca parayı peşin alıp başlamak yerine demo ders teklif edip memnun kalmazsam vazgeçme olanağı sundu sanırım her öğrencisine de yapıyor bunu.:))
Sözleştiğimiz gün gittim gayet sıcak kanlı ve saygılı birisi. Salon da buluştuk. Salon biraz ufak ama merdiven altı diye adlandıramayız küçük,temiz ve sıcak bir dojo diyebiliriz. Lüx duvarlar ve görsel olarak şişirilmiş bir yer olmasa da tam anlamıyla bir dövüş sanatları salonu. Böyle olması da para konusun da bize kolaylık sağlıyor. İlk antrenman da malzemem olmadığı için tshirt ve short getirmemin yeterli olacağını söyledi. Bu arada malzememi de daha sonra hocadan aldım ve onların fiyatı da piyasaya göre uygundu. Eldiven ve Bandajı 85-90 tl civarın da hallettim. Demo ders olduğu için 45dk kadar sürdü. Isınma hareketleri yaptık daha sonra teknik çalışmalarla devam edip antrenman sonuna doğru da açıkçası biraz yordu :)) ama gayet memnun kaldım okullar kapanır kapanmazda tekrar gitmeyi düşünüyorum
Gecen hafta sonu demo oldu, derslere bu hafta başlanıyor. Üsküdardaki salonda. Ulaşım rahat , temiz bir salon,fiyatta uygun. Görkem hocada dediğin gibi para odaklı biri değil gibi geldi bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: llinfernoll
tamamen katılıyorum görkem kaplan gerçekten de başarılı bir antrenör ve düzgün bir insan umarım daha çok kişi tanıma imkanı bulur
Kesinlikle -
özel ders ile bu sporlar öğrenilemez.
illa ki grup çalışması yapılmalı.
ubıh, ubık, crawler sizleri de başarı ve inat ile sürdürdüğünüz reklam çalışmasıiçin tebrik ederim.
dilerim süper sporcular yetiştirirsiniz. -
Merhaba Arkadaşlar;
Bu forum da benim ve hocalarım Bayram GEZİCİ ve Mehmet ÇİVGİN in isimleri kick boks ve muay thai özel ders için çok fazla paylaşılmış öncelikle paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim. Fakat bu paylaşımlarda insanlar bizi övdüğü için sanki biz reklam yaptırıyormuşuz gibi bir algı oluşmuş. Öncelikle bu paylaşımları yapan kişiler ya benim ya da hocalarımın eski öğrencileri ya da internetten adımızı duyup yazan kişilerdir. Biz bu yönde bir çalışma yapmadık. Zaten bu işle uğraşan camia içinde ki herkes Mehmet hocamı da Bayram hocamı da tanır ve bunlara ihtiyaç duymayacağını bilir. Yaptığımız tek reklam çalışmamızwww.profesyonelsporcu.com adlı kendi sitemizdir.
Sitemiz de zaten muay thai özel ders diye arandığında google de ilk sayfa da gözükmektedir. Eski bir arkadaşım burada ki paylaşımları görüp bana söylediğin de profil açıp durumu açıklamak istedim. Bu konuyla alakalı umarım detaylı bir açıklama olmuştur.
İlaveten muay thai & kick boks branşıyla ilgili forumu takip etmeye başladım ve herhangi bir sorunuz varsa Görkem KAPLAN olarak bu forum da ki tek hesabım budur. Buradan mesaj atabilirsiniz.
-
Kartal pendik maltepe çevresinde özel ve gurup boks dersi veriyorum isteyenler bana ulasabilirler ayhancag08@hotmail.com
İnternette barbaros hoca var sanırım istanbulda ama tam neresinde bilmiyorum -
adam 3 - 4 tane hesap açmış kendi kendine cevap veriyor konuda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X