Şimdi Ara

KISKANÇLIK KENDİNE GÜVENSİZLİK Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

KISKANÇLIK KENDİNE GÜVENSİZLİK Mİ?

(En Son Oy Tarihi: 9.7.2006)
Giriş
  • Aslında ne garip bi durum bu kıskançlık.
    Yani düşünsenize kız arkadaşınızı başka birinin beğenmesini neden kıskanıyorsunuz ki?
    Bi ferrariye binseniz millet baksa hoşunuza bile gider belki veya sesinizi çıkarmazsınız en azından ama sokaktaki adam yanınızdaki kıza bakınca olay çıkar. Yani düşünsenize o kız sizin ve milletin ulaşamayacağı bişey var elinizde. Böyle düşününce kıskanmak sadece kendine güvensizlikten doğan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnyone -- 3 Nisan 2006; 1:22:30 >

• sadece güvensizlik arkadaşım okadar
  • aslında biraz öyle biraz değil...nedenlerine bakarsak evet kendimizde onu elimizde tutamayacağımıza dair şüphelerimiz varsa o zaman kısakrnırız zaten... çünkü bizden daha ii biri herzaman karşısına çıkabilir... yada kız yada erkek ilişkide çaktırmadığını sanıp bişeyler çevirdiyse ve sizde bunu anladıysanız fakat ona bişey söölemeden idare etmeye çalışıyosanız her yaptığı gözünüze batar... buda kısakançlık sebebidir... bence tabiki... ya ünlü birini beğenme işi olur bunu bile kıskançlık yapan çok insan var o ünlü ya sıkıyosa ulaşabilsin çok komik... ama hani yanınızdan çevrenizden birini beğenir çaktırmadan onu keser falan ama o ayrı bi konu o zaten sizle çoktan ruhsal bağlarını koparmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurcukçu

aslında biraz öyle biraz değil...nedenlerine bakarsak evet kendimizde onu elimizde tutamayacağımıza dair şüphelerimiz varsa o zaman kısakrnırız zaten... çünkü bizden daha ii biri herzaman karşısına çıkabilir... yada kız yada erkek ilişkide çaktırmadığını sanıp bişeyler çevirdiyse ve sizde bunu anladıysanız fakat ona bişey söölemeden idare etmeye çalışıyosanız her yaptığı gözünüze batar... buda kısakançlık sebebidir... bence tabiki... ya ünlü birini beğenme işi olur bunu bile kıskançlık yapan çok insan var o ünlü ya sıkıyosa ulaşabilsin çok komik... ama hani yanınızdan çevrenizden birini beğenir çaktırmadan onu keser falan ama o ayrı bi konu o zaten sizle çoktan ruhsal bağlarını koparmıştır

yani kız kafadan sizi silmişse ve başkasına bakıyorsa buyursun baksın zaten neyi bekliyorsunuz ki o kızdan daha. onun dışında ünlüden hoşlansın sorun olmaz ki. bunun dışında kendi elinde tutamayacağına inanıyorsan kızı ve korkuyorsan zaten komplekslisindir. Yani ezik bir tarafların vardır ve bunun farkındasındır. Onun için kızın bu tarafını görmesine izin vermezsin ve bu yönünü saklar durursun. Sonra kendinden daha iyilerinin olduğunun farkındasındır ve kızı kendine fazla görüyorsundur. her an elinden uçacağından korkuyorsundur. KENDİNE GÜVENİN SIFIRDIR!

• bana mı laf soktunbenim cinsiyetimi nerden biliyon ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurcukçu

bana mı laf soktunbenim cinsiyetimi nerden biliyon ki

yok ya ben sana katıldım orda
  • KISKANCLIK KARSIDAKI KISIYI COK SEVMEKTEN KAYNAKLANIR BENCE BEN SENI COK SEVIYORDUM GÖZDE

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ULEN GÖZDE SEN BENİM GİBİ ADAMI GOOGLE DA ARASAN BULAMAZSIN
  • Evet...
  • hayır diyen arkadaşlar keşke neden hayır dediklerini yazsalar.
    veya neden kıskandıklarını yazsalar
  • Ne kadar çok kıskançlık üzerine POLL açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 9 Temmuz 2006; 13:34:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.