Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, tnf MOUNTAIN LIGHT FUTURELIGHT TRICLIMATE MONT ile 800 fill bir kaz tüyü mont almak arasında kaldım, mountain light'ın avantajı futurelight dış kabuğu var ama iç katman olarak 550 fill kaz tüyü kullanmışlar, sizce hangisi soğuğa karşı daha iyi korur? Bir de 800 fill bir kaz tüyü alıp daha sonra goretex bir dış kabuk almak daha mı mantıklı?

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt

1800 e 550, dışına rüzgar geçirmez bir kabuk alırsanız şahane olur.

• stabledev kullanıcısına yanıt

Dış katman olduğu için 550 yeterli olacaktır. 800 olan da ara katman zaten.

550 alıp daha sonra dışına goretex kabuk almak daha iyi olacaktır. Hem rüzgara hem yağmura karşı dirençli olur.

Ben öyle kullanıyorum, gayet memnunum.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Ankara için önerebileceğiniz mont var mı ? Terletmeyen aşırı pahalı olmayan :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt

Solognac sibir 500 herkese tavsiye ettiğim çünkü f/p olarak en iyisi.

Mountain light triclimate kullanıyorum. 5 sene oldu, bayağı bir götürür beni bu. para veripte pişman olmadığım nadir ürünlerden :)

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt

Hocam 0-5 derece arası rahat ediyor musun Mountain Light Triclimate'le, içine tişört yeterli oluyor mu, yoksa termal içlik vs. gerektiriyor mu

• stabledev kullanıcısına yanıt

Hareket halindeyse tshirt yeter değilse ince bir kazak yeterli olur.

• Merhabalar, yaklaşık 7-8 sayfa okudum ama hiç kimse 500-600 tl civarı bot sormamış. Kayserideyim, Ankaraya yakın olur tahminen sıcaklıklar, belki 2-3 derece daha soğuk. Buna göre bot öneriniz olabilir mi? Şu ürünü kullanıyordum ama ayağım üşüyordu biraz. Konu için teşekkür ederim, kaban konusunda da neden üşüdüğümü anladım. İçi sadece polar olan dışı yağmurluk olan bir kaban vardı ondan üşüyormuşum demek :)

www.akrep.com
    Columbia Firecamp Mid Waterproof BM3976-010 Unisex Spor Ayakkabı Fiyatları - akrep.com
    https://www.akrep.com/unisex-spor-ayakkabi/columbia-firecamp-mid-waterproof-bm3976-010-fiyatlari-ve-ozellikleri-P388724

• yds ile hiçbir koşulda zor yok! | yds shop
    YDS 3-IN1-JACKET -SİYAH | YDS Shop
    https://www.ydsshop.com/yds-3-in-1-jacket-siyah

merhaba bu montu kullanan var mı? Sizce nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim de beden sıkıntım var maalesef. aşağıdaki ürünün xs bedenini almıştım. gayet güzel geldi. ancak gel gör ki her yere koyduğu HH logosu ve yazıları ile, ayrıca sırt kısmındaki şeffaf naylon kaplı kart koyucu yer yüzünden iade ettim. sanki güvenlik görevlisi veya bir yerde çalışıyorsun düşüncesi beliriyor :) yapılış amacı bana uymadığından iade ettim.

kalıpları dar olan ve logosu yazısı olmayan xs beden mont arayışındayım. ankara soğuğuna iyi gelirse harika olur. tnf xs beden alayım diyorum ama muhtemelen o da büyük gelecek

Men's Crew Midlayer Jacket | Waterproof Sailing Jacket | HH US (hellyhansen.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 23 Ekim 2021; 19:2:15 >

HB linki paylaşmıssınız ancak ürün yayından kaldırıldıpı için tavsiye ettiğinizi göremedim. Mesajdan alıntı ile cevap verebilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt

Bu mont işinizi görür.

• MRVT_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim :)

• Merle Dixon kullanıcısına yanıt

Kışın çok soğuk bir yerde değilseniz, dışarda çok fazla zaman geçirmiyorsanız işinize yarar. Yoksa pek bir koruma sağlamaz. Daha çok serin yağmurlu havalar için ideal.

• ismail0100 kullanıcısına yanıt

Selamlar, o fiyatlara iyi bot artık çok zor malum şartlarda. Attığınız linkteki bot hafif yağmurlu havalarda biraz serin havalar için ideal olabilir.

içi dolgulu botlara bakmanız gerekiyor, tabiki çorap da önemli.

Bu ekonomik durumda ne önereceğimi bende şaşırdım artık, herşey ateş pahası malasef.

Kadınlar içinde aynı kurallar geçerli aslında.

çok soğuklarda dolgulu mont giymek en iyisi. Bu dolgu işi de bütçeye göre değişiyor :)

terlememek en önemli bu yüzden giy çıkardan başka pek seçenek yok.

kural basit aslında. Eğer hareket etmeyecek dışarda sabit kalacaksam dolgulu bir montun içine yün kazak aksi halde ince bir kazak yada üşümenize bağlı olarak tshirt

Evet tarzları biraz kötü oluyor. Hem tarz olsun hem üşümeyeyim diyorsanız north face nutpse lakin onun da fiyatı uçmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok mu örebilecek biri, al saf yün ip :)

• Peki üstad, ayrıca eşim, için de mont kaban bakıyorum. Günde 5-6 saat dışarıda oluyor.
    Onun istediği dizlere kadar inen bir mont.
    Bunun için fiyat /performans ürün tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.