Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen küçük kardeşime mont ve bot aldım. Kendime de yağmurluk tarzında sportif bir ayakkabı aldım. 1500 lira tuttu. İndirimle 1200e aldım. Ateş pahası olmayan bir şey kaldıysa haber verin alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa510626

Peki ne onerirsiniz mont için linkteki işimi görür mü yün kazak giyiyorum ama içlik yün değil.

Çok dışarda kalmayacaksanız işinizi görebilir.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Peki onun dışında öneriniz var mıdır ben dışarda fazla durmam belki 10 20 dk yürürüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

%100 bulamadım hiç.

Genelde %40 %30 merinos yünü gibi ibareler var içlik açıklamalarında.

Alıntıları Göster

Yanlış anlaşıldım sanırım.

%100 derken, gerçek merinos yünü demek istedim, genelde çok az koyuyorlar yada başka şeylere merinos diyorlar. Orjinal merinos yünü olması önemli.

termal içlik
    Helly Hansen Lifa Merino Crew - Erkek Termal İçlik - Evening Blue
    https://www.termal-iclik.com/helly-hansen-lifa-merino-crew-erkek-termal-iclik-evening-blue

• quote:

Peki onun dışında öneriniz var mıdır ben dışarda fazla durmam belki 10 20 dk yürürüm.

Yürüyecekseniz yün kazak içlik sizi zaten sıcak tutar hareket halinde olacaksınız.

Tavsiye vermekte zorlanıyorum artık bir mont olmuş 4.000 lira.

Onun için sibir500 ü öneriyorum, f/p olarak şu anda en iyisi.

Anladım çok teşekkür ederim dediğiniz doğru malesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Avcı Montu - Yeşil - 500 SOLOGNAC - Decathlon Hocam bahsettiğiniz mont bu mudur? sibir 500 yazınca solognac 520 çıkıyor sadece.

• quote:

Avcı Montu - Yeşil - 500 SOLOGNAC - Decathlon Hocam bahsettiğiniz mont bu mudur? sibir 500 yazınca solognac 520 çıkıyor sadece.

Evet bu mont.

• Karpuzcu hocam peki çorap, içlik, bere tavsiyeleri verebilir misiniz fiyat performans olarak veya biraz pahalı da olabilir.

• bir de alt içlik tavsiyesi istedim üst içlik değil ve neden alt içliklerde yün içlik tercih edilmiyor?

• quote:

bir de alt içlik tavsiyesi istedim üst içlik değil ve neden alt içliklerde yün içlik tercih edilmiyor?

Genelde f/p olarak en iyi lafuma marka ürünler sonrasında millet geliyor.

Bacak bölgesi hareket halinde ne çok ısınan ve terleyen yerdir. Yün içlik olursa ter dışarı atılmaz. İçlikte kalır. Terleyen nemlenen vücut asla ısınmaz. Soğuk bir yerde sabit duruyorsanız yün kullanabilirsiniz. Hareket halinde yün olmaz.

• @Karpuzcu. dostum yardımların için öncelikle teşekkürler. ankara için mont önerisi alacaktım. fakat amacım terletmemesi. çünkü otobüs denen sıcak ortamdan bir anda dışarı çıkıyoruz biraz yürüyüp yine kapalı bir araç ya da mekana giriyoruz derken amacı sadece sıcak tutmak olan polyestere boğulmuş şeyler mahvediyor. bu bağlamda önerebildiğin bir şey var mı ? f/p olarak. yukarıda 4000 lira olmuş bir mont dediğiniz için biraz korktum açıkcası. bu birazcık daha ötelenebilir bir konumda benim için. Bundan önce aşırı olmayan soğuklar için f/p polar önerisi alabilir miyim? nefes alan polar falan mı var ki acep? :/ inanılmaz bir sektör de parayı basıp kralını alasım var desek de imkanlar izin vermiyor. lanet olsun.

• Teşekkür ederim.

• Ridianod kullanıcısına yanıt

Genelde bende öyleyim kışın. Kaz tüyü mont ve içine kısa kollu giyiyorum. Bütün kışı öyle geçiriyorum. Araba, otobüs yada sıcak yerlerde çıkarıyorum montu kısa kollu ile takılıyorum. Geçen sene İstanbul soğuğunda hiç kazak yada uzun kollu bir şey giymedim. Çok rahat geçirdim. Biraz üşüyorsanız hafif uzun kollu da işinizi görür.

Polar konusuna gelince, en iyisi polartec amblemi olan polarlar. Yada shoftshell bir mont da alabilirsiniz bu tarz havalarda.

teşekkürler hocam. kaz tüyü toplanma şekli yüzünden almak istediğim bir mont değil ama mont alabilirim dediğim zaman yine yazarım size zaten. Polar konusunda da polartecler de 400 500 bandında. Sadece polar olunca 200-250'ye alamaz mıyım diye sorguladım ama siz ne dersiniz? Bu işin goretex gibi markalaşmış ayağı sanırım polartec.

• @Karpuzcu. Abi peki maks 400 tl bütçe için hangi montu önerirsin? Kırıkkalede yaşıyorum kışları tıpkı Ankara gibi sert geçiyor. Ben biraz araştırma yaptım kafamda bunlar belirdi.

Öğrenci olduğum için maalesef bütçem Solognac sibir 500 e yetmiyor.

decathlon
    AVCILIK KIYAFETLERİ - SOĞUK HAVA - 100 MONT
    https://www.decathlon.com.tr/100-mont-id_8605949.html#v4156254
    decathlon
    ERKEK BAŞLANGIÇ SEVİYE KAYAK KIYAFETLERİ - 100 MONT
    https://www.decathlon.com.tr/first-heat-mont-id_8359376.html#v2041697
    decathlon
    ERKEK BAŞLANGIÇ SEVİYE KAYAK KIYAFETLERİ - 180 KAYAK MONTU
    https://www.decathlon.com.tr/180-kayak-montu-id_8547036.html#v2745039
    decathlon
    SICAK TUTAN KARDA YÜRÜYÜŞ MONTLARI ERKEK - SH100 X-WARM MONT
    https://www.decathlon.com.tr/sh100-x-warm-mont-id_8398575.html#v2360095

• Arkadaşlar yürüyüş veya koşu için montsuz giyilecek üst var mıdır? Veya yürüyüş veya koşu için içimize ince giyip üstüne giyilecek mont önerecek var mı?

• @Karpuzcu. Bu tarz önerebileceğiniz sıcak tutan ürünler var mıdır? Sweatshirt tarzında

www.instreet.com.tr
    Jack Jones Jack & Jones JORNEUBY SWEAT HOOD A GRI MEL Erkek Sweatshirt 101057574 | instreet
    https://www.instreet.com.tr/urun/jack-jones-jorneuby-sweat-hood-a-gri-mel-erkek-sweatshirt-101057574

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzimliOyuncu -- 1 Ekim 2021; 13:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzimliOyuncu

@Karpuzcu. Bu tarz önerebileceğiniz sıcak tutan ürünler var mıdır? Sweatshirt tarzında

www.instreet.com.tr
    Jack Jones Jack & Jones JORNEUBY SWEAT HOOD A GRI MEL Erkek Sweatshirt 101057574 | instreet
    https://www.instreet.com.tr/urun/jack-jones-jorneuby-sweat-hood-a-gri-mel-erkek-sweatshirt-101057574

İçi kalın koyun yünlü bu tarz kıyafetler var onlar sıcak tutar. Pamuk olmayan kalınlar, içi polarlı olanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

Arkadaşlar yürüyüş veya koşu için montsuz giyilecek üst var mıdır? Veya yürüyüş veya koşu için içimize ince giyip üstüne giyilecek mont önerecek var mı?

Shoftshell montlar bunun için uygundur.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.