Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
243
Favori
119.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar terletmeyen bir mont arıyorum, Ankara'da günlük kullanım için ne tavsiye edersiniz ?

• merhabalar Türkiyenin en soğuk ilçelerinden birine gidiyorum -30 falan oluyor tipi yağışıda cok oluyor 2500 rakım. Cok bütçeyi aşmadan mont ve bot tavsiyesi gelir mi

• www.thenorthface.com.tr
    ERKEK SUMMIT BREITHORN KAPÜŞONLU KAZ TÜYÜ MONT NF0A87ZMJK31 | The North Face
    https://www.thenorthface.com.tr/erkek-summit-breithorn-kapusonlu-kaz-tuyu-mont_133842

Bu mont için düşünceleriniz nedir.Şu anda bütçemi aşıyor indirime girdiğinde almayı düşünüyorum.Yağmurlu havalarda giyilir mi sizce.Bunun dışında öneriniz var mıdır (Kapşonlu)

• mrslgs M kullanıcısına yanıt

bunun 2 tanesi fiyatına mermer mezarlık yaptırdım ben. altı üstü kuş tüyü mont 1000 liraya alacağın da aynı 20bin liraya alacağın da aynı. asansörün kenarına takılsa gidecek 20 bin biraz düşünün markası modeli kumaşı hepsi aynı. ayda 200bin+ kazanıyorsanız alınır.

• mrslgs M kullanıcısına yanıt

Yağmurlu havada giyemezsiniz su geçirir. Konun ilk sayfasında bu tür montlar hakkında bilgiler verdim. Çok soğukta hareket halinde korumak için üretilmiş bir monttur. Dışarda çok gezmiyorsanız araç kullanıyorsanız alabilirsiniz.

• EYWALLAHSIZ kullanıcısına yanıt
    www.decathlon.com.tr
    Erkek Avcı Kışlık Mont -20 °C - Yeşil - Avcılık ve Doğa Gözlemi - 100
    https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-avci-kislik-mont-20-degc-yesil-avcilik-ve-doga-gozlemi-100/_/R-p-303021?mc=8511672

Hayırlı olsun.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Hocam bunun s bedeni yok m den başlıyormuş :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EYWALLAHSIZ kullanıcısına yanıt

Kalıbı küçüktür belki. al dene olmazsa iade edersin.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.